هاستینگ با چنین سروری دیده بودید ؟

sulitude

New Member
مشخصات سرور هاستینگ سپهر آنلاین رو تو سایتش دیدم و تکذیب کردم . اونا هم یه ویو در اختیارم گذاشتند و منم مطمئن شدم . خواستم به شما هم نشون بدم حال کنید :
www.sepehronline.com
Processor InformationProcessor #1 Vendor: GenuineIntel
Processor #1 Name: Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.00GHz
Processor #1 speed: 3001.672 MHz
Processor #1 cache size: 2048 KB

Processor #2 Vendor: GenuineIntel
Processor #2 Name: Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.00GHz
Processor #2 speed: 3001.672 MHz
Processor #2 cache size: 2048 KB

Processor #3 Vendor: GenuineIntel
Processor #3 Name: Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.00GHz
Processor #3 speed: 3001.672 MHz
Processor #3 cache size: 2048 KB

Processor #4 Vendor: GenuineIntel
Processor #4 Name: Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.00GHz
Processor #4 speed: 3001.672 MHz
Processor #4 cache size: 2048 KB

Memory InformationMemory: 2072540k/2096000k available (1877k kernel code, 22432k reserved, 759k data, 184k init, 1178496k highmem)

System InformationLinux salmon.unixbsd.info 2.6.9-42.0.3.ELsmp #1 SMP Fri Oct 6 06:21:39 CDT 2006 i686 i686 i386 GNU/Linux

Physical memory : 4*500000MB Hdd = 2 TB

ينم هاستينگ ي هست كه من روش الآن هستم ، فكر نكنم خيلي چيز فوق العاده اي باشه ، ولي نظر نظر خودتونه ، كرنلش هم روت ميده ! لوكال روتشو دارم :d ( از نظر امنيتي )
بگو آپديت كنن ( البته اگه خودت روت سروري آپديت كن )

Processor #1 Vendor: GenuineIntel
Processor #1 Name: Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.20GHz
Processor #1 speed: 3202.365 MHz
Processor #1 cache size: 2048 KB

Processor #2 Vendor: GenuineIntel
Processor #2 Name: Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.20GHz
Processor #2 speed: 3202.365 MHz
Processor #2 cache size: 2048 KB

Processor #3 Vendor: GenuineIntel
Processor #3 Name: Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.20GHz
Processor #3 speed: 3202.365 MHz
Processor #3 cache size: 2048 KB

Processor #4 Vendor: GenuineIntel
Processor #4 Name: Intel(R) Xeon(TM) CPU 3.20GHz
Processor #4 speed: 3202.365 MHz
Processor #4 cache size: 2048 KB

و يه سوال چند تا سايت روي سرور اند ؟

vatanmusic

Well-Known Member
مي خوايد از خودتون تبليغ كنيد
ديگه چرا اينقدر ضايع تبليغ ميكنيد
بابا بگيد هاستينگ ماله خودتونه اينقدر هم در مجيد آْنلاين نظر سنجي و تبليغ الكي راه نندازين

sulitude

New Member
كاش كه از من ميبود . من مشتري بيش نيستم كه ازشون راضي هستم . حالا اومدم مشخصات سرورشون رو گذاشتم چون برام جالب بود . كجاي اين تبليغه ؟ من از تو فروم شهر سخت افزار به اينجا مهاجرت كردم . به نظرم خاك تو سر هاستينگي كه بياد اينجاتبليغ كنه ...
دوستان كس ديگه اي اگه هست بياد اينجا و مشخصات سرورش رو بگه فقط براي جلوگيري از فكر ها بد بد اسم هاستينگش رو نده .

میلاد

Member
كاش كه از من ميبود . من مشتري بيش نيستم كه ازشون راضي هستم . حالا اومدم مشخصات سرورشون رو گذاشتم چون برام جالب بود . كجاي اين تبليغه ؟ من از تو فروم شهر سخت افزار به اينجا مهاجرت كردم . به نظرم خاك تو سر هاستينگي كه بياد اينجاتبليغ كنه ...
دوستان كس ديگه اي اگه هست بياد اينجا و مشخصات سرورش رو بگه فقط براي جلوگيري از فكر ها بد بد اسم هاستينگش رو نده .
:mrgreen:

MJ Rayaneh

Well-Known Member
مي خوايد از خودتون تبليغ كنيد
ديگه چرا اينقدر ضايع تبليغ ميكنيد
بابا بگيد هاستينگ ماله خودتونه اينقدر هم در مجيد آْنلاين نظر سنجي و تبليغ الكي راه نندازين
تایید میشه.

خوب شما هم پس آدرس به سايت ش رو بردار !

و واقعا اگه ماله خودت نيست ! چرا براشون داري تبليغ مي كني ؟
چي بهت مي دن ؟

vatanmusic

Well-Known Member
به هر حال اينا نميخواستم اينجا بگم ولي مجبور شدم همينا تو يه پيغام خصوصي به اون دوستتون هم گفتم

اول اينكه ساب دامين و اينا همه محدوده از اين گذشته شماره تلفني هم براي پشتيباني نداريد بتزم از اين گذشته اول بريد طراحي سايتتون را درست كنيد تورو خدا بريد تو بخش هاست يه تيبل گذاشتيد و تمامي لست هاست هاتون را داخل گذاشتيد اين قدر به طراحيتون اهميت نداديد كه نكرديد اين را وسط چين كنيد
در ضمن قسمت سفارش آنلاينتون هم كار نميده هاستينگي كه فرم سفارش نداشته باشه چطور ميتونه به اين خوبي مشتري جلب كنه
البته اينا بگم بعد از اينكه پيغام خصوصي به اون دوستتون دادم مثل اينكه اين صفحات را درست كرديد
به هر حال ايجوري نميشه كه هر هاستينگي كه 2-3 روزه اومده تو بازار سريع از اين راه بتونه خودشو معروف كنه
خلاصه اگه همين جا تمومش كنيد فكر كنم به نفعتون باشه

vatanmusic

Well-Known Member
در ضمن هاستينگي كه 2 ترابايت فضا رو يك سرور داشته باشه حتما بايد هاستينگ معتبري باشه

پس بايد هم طراحي سايتش قشنگ تر از اين حرفا باشه هم شماره تلفن براي پشتيباني داشته باشه
در ضمن نوشتن اطلاعات الكي براي يه سرور هيچ كاري نداره

حالا اگه شما تو سايتون نوشتيد 20 گيگ رم داريد فكر ميكنيد همه باور ميكنن
پس هميشه حساب كرده بريد جلو
موفق باشيد

sepehr10

Banned
خوب شما هم پس آدرس به سايت ش رو بردار !

و واقعا اگه ماله خودت نيست ! چرا براشون داري تبليغ مي كني ؟
چي بهت مي دن ؟

دوستان عزیز من مدیر روابط عمومی سپهر آنلاین هستم و خواستم چند مورد رو روشن کنم .
کلیه افرادی که در این گونه فروم ها قصد تبلیغ سپهر آنلاین رو دارند دفعه اول اخطار و دفعه دوم هاستشون ساسپند میشه .
همچنین این مسائل به این خاطر رخ داده بود که ما در سایت اعلام کرده بودیم که در صورت خرید دو هاست 100 میگ هاست رایگان بگیرید . و این افراد برای بدست آوردن اون 100 میگ این کارو کردند که من از همگی معذرت میخوام .
در ضمن مشخصات سرور هم به درستی اعلام شده و جای هیچ شکی در اون نیست .

sepehr10

Banned
در ضمن هاستينگي كه 2 ترابايت فضا رو يك سرور داشته باشه حتما بايد هاستينگ معتبري باشه

پس بايد هم طراحي سايتش قشنگ تر از اين حرفا باشه هم شماره تلفن براي پشتيباني داشته باشه

موفق باشيد
ما نمایندگی رسمی هاستند و نت فیرمز هستیم . اعتبار هم در گرو کسب رضایت مشتری هست .
در ضمن میتونید قضیه 20 گیگ رم رو باور نکنید .
کار اصلی ما وب هاستینگ نیست بلکه بیشتر پیرامون بیزنس و اینها هست که در این منجال نمیگنجد .

sepehr10

Banned

موفق باشيد
حرف شما کاملا درست . ولی ما چون که محدودیت زمانی برای راه اندازی سایت از سوی نت فیرمز و هاستنید داشتیم برای همین مجبور شدیم به این سایت اکتفا کنیم . یعنی این قضیه خیلی سریع رخ داد .
انشاالله پس از آماده شدن خط های مربوطه شماره تلفن های مربوطه رو هم میزارم داخل سایت .

جدیدترین ارسال ها

بالا