هاستينگ هاي حرفه اي لطفا جواب بدن

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rasoooli

Member
دوست عزيز :

1- من هم حرف آقای hossein_salehi رو تایید می کنم ! ( منطقي و عاقلانه )
2- از هرجا دوست داري بگير ولي از يه جا بگير که ساپورتش اينترنتي نباشه ( حداقل يه شماره ثابت + آدرس ثابت داشته باشه ) چون هميشه آسمون آبي نمي مونه ...

پس به گفته شما بايد اينجوري اقدام بشه:
1- يه سرور بگيرم براي فايل هام با يك دومين ديگه ؛ وارز باشه
2- يه دومين و هاست عادي هم براي خود سايت
1) البته هاستهای چین ( درسته کیفیتی نداره ) اما دیدم که میتونی هاست بگیری (فایلهل اونجا باشند ) برای وارز و چیزی نگفتند ( پس نیاز به سرور فعلا نیستش )
2) آره
---------------------------------------------
اگر روزي هاستم رو بستند ؛ امكان انتقال اطلاعات به سرور جديد هست يا نه؟
هاست رو هیچ وقت بدون اخطار نمیبندند - بعد اینکه مثلا میگن فلان فایل رو باید پاک کنی ( همونی که رو سرور وارز هست ) شما دوست داشتی پاک میکنی دوسم نداشتی خیلی مهم نیست - چرا ؟ چون هاست وارزی که خریدی تو کشوری هست که قانون کپی رو رعایت نمیکنه ( چین و روسیه مثلا ) پس اگه شکایتی هم بشه دستشون جایی بند نیست.
آخه شما میتونی فایلها رو با یه دامین دیگه :wink: ( هاست بگیری براش ) کار کنی. و ربطی به سایت شما نداره - و فوقش شما لینک مستقیمت رو از سایتت بر میداری و اون فایل رو پاک میکنی.

شاد باشید.

Pooriaf

Member
سلام،

من نمیدونم دوستان چی گفتند چون تاپیک رو دنبال نکردم.
ولی برای اینکار شما نیاز به میزبانی دارید که دیتاسنتر اون جایی قرار گرفته باشه که از قوانین بین المللی پیروی نکنه، البته هاستینگ های دیگه هم در ابتدا ایراد خاصی از کار شما نمی گیرند ولی با اولین Report Abuse یا شکایت مجبورن سایت شما رو به حالت Suspend در بیارند از این رو من به شما پیشنهاد می کنم که از ابتدای کار خود از این نظر مطمئن شوید تا در آینده به مشکل بر نخورید.

بنظر بهترین کار اینه که یک Dedicated سرور برای تنها آپلود خود اجاره کنید که این Dedicated فقط از امکانات ابتدایی یک وب سرور بهره مند باشه و هیچ پنل خاصی روش نصب نباشه و از FTP شما فایلهای خود Upload کنید.
و بر روی یک سرور دیگه یا حتی یک Shared هاستینگ Page اصلی خود رو قرار بدید. (سعی کنید که هاستینگی انتخاب کنید که Uptime مناسبی و خوبی داشته باشه چون قرارهست Page های شما بر روی این باشه)

در کل با اضافه شدن روز افزون این سایتها و دردسر و هزینه هایی که این سایتها دارند اینکار رو پیشنهاد نمی کنم.

با تشرکر
پوریا فرهد
http://HostPlat.com

J4vad

Member
براي شروع هاست ، و در مرحله بعد با بازدهي بيشتر سايت VPS چون تا حجيم شدن سايت زمان ميبرد ، براي هاست وارز و VPS وارز من مي تونم كمكتون كنم به http://www.warez-server.info مراجعه كنيد

يا حق .

jooli

Member
اقا جواد من سوريس گولدتون رو ديدم.قيمت هم خوب بود فقط چند تا سوال
1- اگز بعدا سرور گرفتم ، قابل انتقال سريع هست؟
2- كيفيت چطوره؟آپ تايم و ...
3- اگر پهناي بيشتري خواستم ؛ مي تونيد تامين كنيد؟ قيمت چطوره
يا همينجا بگين يا ايميل كنيد به:
[email protected]

irlogo

Active Member
به نام خدا
معرفی بهترین کلاه بردار ریسلر و خرده فروش هاست ایرانی ، من فکر نمی کنم 6 الی 7 تا مشتری داشته باشند ! اگه بیشتر دارین معرفی کنین تا هویز بگیریم J4vad-Ki||er
www.whois.domaintools.com

هر کی با من مخالفه کافی تو همین انجمن و گوگل + vbskin.ir یه سرچ کوچولو بزنه !
شب خوش

jooli

Member
irlogo
اين جواد جان هم تو زد از آب در اومد"؟
خيلي دنياي قشنگي داريم.!

irlogo

Active Member
اینقدر در مورد آدم ها زود تصمیم نگیرید.

بله همین طوره ! از گوش زد کاملا به جای شما سپاسگزارم :)
ولی من با استناد می گم ! اگر دوست دارین کمی در مورد این موضوع تحقیق کنین ، من هم می تونم در این زمینه کمکتون کنم

یا علی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا