هارد به هارد

mahyar_ha

Member
سالم
اگه مي شه به من بگيد كه چطوري مي تونم هارد به هارد كنم.در ضمن وقتي كه من اين كار رو انجام دادم در مورد درايوها و طريقه ي كپي ان توضيح بيشتري بديد.
ممنون از اينكه اطلاعاتتون را در اختيران ديگران مي گذاريد.

SA_EB

Member
با سلام:
بهترين حالت Ghost 2004 حتی MBR رو هم عینا کپی میکنه

siavash-tanha

Well-Known Member
mahyar_ha گفت:
سالم
اگه مي شه به من بگيد كه چطوري مي تونم هارد به هارد كنم.در ضمن وقتي كه من اين كار رو انجام دادم در مورد درايوها و طريقه ي كپي ان توضيح بيشتري بديد.
ممنون از اينكه اطلاعاتتون را در اختيران ديگران مي گذاريد.

منظورتون طرز وصل كردن هارد دوم به كامپيوتره؟

اگه اونجوره كه هارد اوليت مستر و هارد دوميتو اسليو قرار بده و برو تو اكس پي

اونجا هاردتو اكس پي ميشناسه (تو 98 سرعت هارد به هارد كردن كنده)

بعد درايوهاي هارد دوم كه اومد اطلاعاتتو از اين ور ببر اونور :wink:

عجب توضيحاتي :wink:

اگه گنگ گفتم بگو مفصل تر بگم

مخلصم

ابوذر

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
:1: اول طبقه حرفه آقا ابوذر هارد اوليت مستر و هارد دوميتو اسليو قرار بده

:2: شما هارد دوم را به جاي سي دي روم وصل مي كني

:3: بعد هم اطلاعات رو راحت كپي ميكني فقط يادت باشه هارده دوم تماس با بدنه نداشته باشه چون واويلا ميشه :lol:

حالا گرفتي جاته برادر يا نه بازم

mahyar_ha

Member
جناب يعني بايد سيدي رامم رو در بيارم بعد جاي اون هارد ديگري رو نسب كنم.در ضمن يعني چي كه نبايد با هم تماس داشته باشند.يعني اينكه بايد بيرون كيس نسبش كنم.
مرسي

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
:1: كابله ايدي سي رو در مي ياري به هارد دوم وصل ميكني سيم برق رو هم همينطور به هارد دوم وصل مي كني

:2: يعني چند تا كتاب يا هر چيزه ديگه كه رسانا نباشه زير هارد دوم بذار كه تماس بل بدنه نداشته باشه بهتره

siavash-tanha

Well-Known Member
Bepar2 گفت:
:1: كابله ايدي سي رو در مي ياري به هارد دوم وصل ميكني سيم برق رو هم همينطور به هارد دوم وصل مي كني

:2: يعني چند تا كتاب يا هر چيزه ديگه كه رسانا نباشه زير هارد دوم بذار كه تماس بل بدنه نداشته باشه بهتره

بله درسته

(البته راه راحت اينه)

مخلصم

hamed_mj2004

New Member
سلام آقا مهيار
براي هارد به هارد بايد دو كابل IDE داشته باشيد يكي رو مستقل به سيدي رام وصل كن و كابل دومي را به دو تا هارد.
هركدوم ويندوز داره به مستر وديگري رو به اسليو وصل كن كامپيوترتو روشن كن اگر هاردها رو نشناخت بايد جامپرها رو ست كني
اميد وارم موفق باشي.

siavash-tanha

Well-Known Member
mahyar_ha گفت:
اگه با كيس تماس داشته باشه چي مي شه؟

مهيار جان فقط بايد مواظب باشي مدار زير هارد ( پايه هاي آي سي ها و بورد هارد) به بدنه نخوره

وگرنه خود بدنه هارد اشكال نداره

هارد دومو اگه ميخاي دايمي وصل كني يه جا بالاي هارد اولي يا پايينش تو كيس خالي داره همونجا بزار و پيچش كن
اگه برا يه لحظه ميخاي كه هر جا دوست داشتي بزار
ميتوني اگه كابلت رسيد كه رو خود كيس بزاري يه كاغذ ام زيرش برا اطمينان

مخلصم

جدیدترین ارسال ها

بالا