هاردهای External .....!

DIMO

Active Member
سلام به همگی

من میخوام اطلاعتی راجع به هاردهایExternal پیدا کنم،آیا خریدشون رو توصیه میکنید؟مشکلی برای هارددیسک های داخل کیس ایجاد نمیکنه؟مشکلی از لحاظ مچ شدن با ویندوز و بقیه سخت افزارها ایجاد نمیکنه؟و ..............چندین سوال دیگه که برام پیش اومده،اگر یک سری توضیحات جامع در این رابطه به من بدین خوشحال میشم ممنون.:)

شاد و پیروز باشید.
 

saeedasg

Member
سلام دوست عزیز
در مورد هارد های اکسترنال باید بهت بگم که این هارد ها در بیرون کیس قرار می گیرند و معمولا از طریق پورت usb به سیستم وصل می شوند و دقیقا مثا یک فلش مموری در ویندوز شناسایی شده و هیچ گونه مشکلی برای هاردهای داخلی بوجود نمی آورند .
اگه باز هم سوالی بود من در خدمتم
 

DIMO

Active Member
سلام

خیلی ممنون بابت اطلاعاتی که به من دادین میخوام بدونم،اگر قصد خرید داشته باشم شما کدوم مارک یا شرکت سازنده رو پیشنهاد میکنید؟یا اصلاً این نوع هاردها خوب و بد هم دارن،ممنون میشم راجع به این سوال هم یه کمکی بکنید.

شاد و پیروز باشید
 

EMIRATES

Active Member
با سلام

من بهتون توشیبا رو پیشنهاد میدم.

کیفیتش خیلی خوبه - ظرفیت هاش هم خوبه.

250 گیگ - 200 گیگ - 320 گیگ

ماکستور و وسترن هم هستن ولی توشیبا بهتره.

سوالی بود بگین.

با تشکر.
 

saeedasg

Member
مکستور و توشیبا در بازار مطرح ترند . البته چند مدل سونی هم هست با برند تجاری vaio . از لحاظ کیفیت تفائمت چندانی با هم ندارد . هر کدوم رو بگیری جواب میده .
 

جدیدترین ارسال ها

بالا