نیوک یا فیوژن ! کدوم یکی؟ Nuke Or Fusion

sajad_VFX

Member
سلام،
نیوک و فیوژن قبلا هم گفتم که برتری مطلق از هم ندارن و کاری نیست که این یکی انجام بده و اون یکی نه ( حالا شاید کمی ضعیف تر مانند تکسچرینگ که نیوک قوی تر از فیوژن انجام میده (نه اینکه فیوژن نمیتونه) اونم توی هسته اصلیش نیست خود شرکت سازنده با اضاف کردن پلاگین این قدرت رو بهش داده، و فیوژن هم توی پارتیکل قوی تره و با سخت افزارای ضعیفتر هم جواب میده که خودش یک امتیازه
شما میتونین هر دو نرم افزار رو نصب کنین و با هر کدوم راحتر بودین کار کنین، پیشنهاد من فیوژن است چون محیطش و ابزاراش مثه نیوک گیج کننده نیست
کمکی هم از دست من بر بیاد در خدمتم

godfather66

کاربر متخصص افتر افکتز
سلام...

خیلی خوشحالم میبینم شما بطور جدی توی این زمینه فعالیت میکنید و براتون آرزوی موفقیت و پیشرفت دارم...

------------------
نظر من:
نمیتونیم برتری بین NukeX و Fusion قائل بشیم... Fusion از نظر سیستم ذره ای قوی تره NukeX راحتره و ساپورت خیلی بیشتری داره
استفاده از NukeX رایجتره.
از نظر هسته نرم افزار و شاید 3dImport ن Fusion برتری داره.
افتر افکت توی زمینه 3D Compusite در برابر این نرم افزارها هیچ حرفی برای گفتن نداره!
-----------------
من خودم NukeX را ترجیح میدم! خصوصا الان که امکاناتی مثل planerTraking,denoise,3dParticels,gridWarping,psd Support,...داره!

هماهنگی کامل بین NukeX و Mari و Hiero خیلی مهمه...
ابزار و ساپورتی که شرکت انگلیسی thefoundry از Nuke انجام میده این نرم افزار رو از بقیه سر کرده.

توصیه من به کسانی که بصورت جدی میخواند توی این زمینه وارد بشند فقط NukeX
منظور من برتری مطلق نیست ولی آینده رو میشه دید!قبلش یه تحقیقی بکنید ...

--------------

خیلی ممنونم از دوست عزیزمون sajad_VFX که با اطلاعات این مبحث رو شروع کردند

:rose:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
نظر اخر من :green:

من هم منتظر اینده میمونم ببینم اخرش افتر افکتز بهتر میشه یا اینا به پای اون میرسند :wink: ( چون حس و وقت عوض کردن برنامه ام ندارم ) :rose:

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
منم یه نکته بگم.
تا جایی که من دیدم اون دسته از کسایی که با سافت ایمج کار کردن به فیوژن گرایش دارن و بقیه به نیوک.
بین فیوژن و نیوک بنده هم نیوک رو انتخاب می کنم. آینده اش هم روشن میدونم بنده. کم کم داره جای بیشتری باز میکنه بین سه بعدی کارای مطرح دنیا هم این نرم افزار برای کامپوزیت. قابلیت هاش رو هم که دوستان گفتن. قدرت بالاش، سیستم گره ایش، روونی و محیط کار ساده و قدرتمندش، قابلیت های خوبی مثل انواع تراکرها، سیستم ذره ای تمام سه بعدی، محیط سه بعدی عالی با ساپورت موتور های رندر رندرمن و ماکسول، ساپورت و پشتیبانی خوب توسط شرکت سازنده و fxphd.
همینا دیگه، من که با میط فیوژن نتونستم ارتباط برقرار کنم خوب، اما با نیوک خیلی بهتر ارتباط برقرار کردم و ازش خوشم اومد.
پیشنهاد می کنم حتما تستش کنید.
شاد باشید و موفق همگی.

suske abi

New Member
سلام ببخشید وارد بحثتون شدم . من حدود هشت ساله که انیمیشن کار میکنم انیمیشن سه بعدی با نرم افزار مایا و در کنارش استاپ موشن عروسکی ، مسلما برای کامپوزیت استفاده از یک نرم افزار تخصصی که نود بیس باشه راحتتره چند سال پیش که اپل ورژن مخصوص ویندوز برای نرم افزارshake رو تولید کرده بود این نرم افزار انتخاب اول استودیوهای حرفه ای انیمیشن و جلوه های ویژه بود که با قطع شدن تولید ورژن ویندوز و قدرت گرفتن نیوک و فیوژن از دور خارج شد هر دو این نرم افزارها مزایا و معایبی نسبت به هم دارن نیوک پلاگینها و ابزارهای زیادی داره و یه مقدار پیچیده هست و در بعض موارد نیاز به کد نویسی داره و همچنین نیاز به سخت افزار قوی ولی فیوژن اینترفیس ساده تری داره و بسیار سبک اجرا میشه و تقریبا بدون نیاز به پلاگین میشه به صورت حرفه ای باهاش کار کرد استفاده از نیوک بیشتر در خلق جلوه های ویژه برای فیلمهای رئال رایجه و فیوژن بیشتر در انیمیشن سه بعدی استفاده میشه البته هردو این نرم افزارها در هر دو زمینه قدرتمندن اما نیوک بیشتر برای سینمای رئال سفارشی شده حتی پلاگیناش اختصاصی برای این کار ساخته شده و فیوژن هم کم کم به سمت انیمیشن سه بعدی پیش میره ما تمام کارامونو چه استاپ موشن و چه انیمیشن سه بعدی تو فیژن کامپوزیت میکنیم و واقعا ازش راض هستیم ولی فکر میکنم اگر دوست دارید به صورت حرفه ای در جلوه های ویژه سینمای رئال فعالیت کنید و با کروماکی و تراکینگ و مچ مووینک و ترکیب یه عالمه داینامیک و پارتیکلهای پیچیده سرو کار داشته باشید نیوک گزینه بهتریه و انتخاب اول دنیا هم همینه و بقیه نرم افزارها مثل اتودسک کامپوزیت و فیوژن و ... هم قدرتمند هستند و همین کارارو انجام میدن افتر هم با اینکه نرم افزار اختصاصی کامپوزیت نیست به عنوان یه ابزار دم دست و کار راه انداز تو جعبه ابزار متخصصای جلوه های ویژه هست و مقداری آشنایی باهاش در کنار نرم افزار تخصصی خوبه .

جدیدترین ارسال ها

بالا