سلام خدمت دوست عزیز
به نظرم این دو نرم افزار هر دو نرم افزار های خوبی هستن واینو قبول دارم که تو پروژه های بزرگ اصلاً حتی VFX کارها خیلی هاشون همدیگرو نمی بینن و این وظیفه supervisor هست که نتیجه رو به اعضاش اعلام کنه خب این کاملا حرفه ایی هست که نیاین تمام کاپموزیت رو با یه نرم افزار انجام بدن من توانایی های این دو برنامه رو رد نمی کنم اما افتر افکت در زمینه کامپوزیت هم واقعا حرفه ایی هست
و اما مشکل خیلی از ما ها اینه ( جسارت به کسی نمی کنم ) :
اینکه الان افتر افکت دیگه داره جا می افته و نم نم همه دارند می فهمن که این کلیپ های ماهواره یا تیزر های تلویزیونی داره با افتر ساخته میشه و اینکه همه بدونن تو داری با چه نرم افزاری کار می کنی یه کم از حرفه ای بودن شاید در نظر اون فرد کم کنه مثلا الان تو هر کامپیوتری که می بینی نرم افزار فتوشاپ نصب هست ولی این موضوع دلیلی بر عدم توانمند بودن این نرم افزار فوق العاده نیست طرف با فتوشاپ میاد دور بری میکنه اما یه فرد دیگه میاد با مد لایه ها بک رو حذف میکنه
شاید به این دلیل باشه که خیلی ها دلشون می خواد مردم و همکارها حتی اسم نرم افزار هایی که دارن باهاش کار می کنن رو ندونن ( اینطوری فکر میکنن حرفه ایی ترن ) ولی حالا اسم افتر افکت دیگه بیشتر شنیده میشه مصداق این موضوع هم تمام تیزر های تلویزیونی موجوده که نشون میده افرادی هستن که به این نرم افزار آشنایی دارن ( حالا یا در حد پروژه آماده یا واقعا بصورت تخصصی )
و به همین دلیل هست که عده ایی میخوان متفاوت باشن و واسه همین میرن دنبال نرم افزار های به قول خودشون خاص تر
اما در هر صورت من آدم تعصبی نیستم و بسیار هم به توانایی های این دو برنامه ایمان دارم اما به هچ عنوان افتر رو کنار نخواهم گذاشت