با تشکر از تمامی دوستان که بنده رو قابل دونستن و نظراتشونو اینجا درج کردن .
سلام
مطمئنی هوس چیزه دیگه نکردی!
فقط خواهشاً یه موقع اینو نبری به عنوان نمونه کار جایی! حداقل پیتزایی ، یه سیخ کبابی ، چه میدونم خلاصه یکم کلاس داشته باشه!
ولی جدای شوخی خیلی خوب شده بهت تبریک میگم اگه یکم گرد تر بود شبیه کره زمین میشد
موفق باشی
ممنون از نظری که دادی به خدا روحمو شاد کردی اینقدر تعریف کردی

. پیتزاشم انشا الله میریم بیرون با هم میخوریم حیف پیتزا نیست اینجوری شیشه ای بشه؟
خیلی قشنگه.
فقط اگه تونستی یه ذره شل و ولش کن. اونو تو سر هر کی بکوبی نفله میشه. عکس قاره ها رو هم بردار از روش.
از شما هم بسیار تشکر که وقت گذاشتین نظر دادین

. شل که نمیتونم بکنم چون موضوع کلا عوض میشه .

موضوع تخم مرغ شیشه ایه دیگه

. عکس قاره رو هم کامل برداشتم ولی کمی خالی شد منم به دوستمون گوش کردم گذاشتمش رو زرده تخم مرغ پست اولم آپدیت کردم
خیلی قشنگه وایده جالبیه واقعا مذهبی ها باید یاد بگیرین
ابن کارو دیدم یاده یه جریان افتادم
روزی مردی رفت نزد حضرت علی علیه السلام گفت:یا علی بدون اینکه تخم مرغ رو بزرگ کنی یا زمین رو کوچیک کنی زمینی رو در داخل تخم مرغ جا بده با این حرفش می خواست امام رو مغلوب کنه!!! امام هم ردست یادم نیست چی فرمودند ولی فکر کنم گفت:تناقض یا سفسطه یادم نیست ولی حرف جالبی بود.
حالا اگه به نظر من نقشه زمین رو می انداختی روی زرده ی تخم مرغ جالب تر می شد می تونست یه مفهوم انیشتنی رو برسونه که جهان غوطه ور هست یا همچین چیزی
بدون واتر کارک پیشنهاد برای تاپ گالری
ممنون برادر که به پست ما هم لطف داشتی

. البته بنده خودم مذهبی هستم و یاد گرفتم

. اون داستانی هم که میگین مرده میگه کوه رو تو تخم مرغ جا کن و جوابش اینه :
امام میگن : دنیا بزرگتره یا کوه میگه دنیا باز امام میگن چشم تو کوچیک تره یا تخم مرغ میگه چشم امام میگن ببین خداوند جهانی رو با اون عظمتش تو کره کوچک چشم تو جا کرده و یارو دیگه ساکت میشه و نمیتونه جوابی بده
نظر شما هم رو چشم ما جا داره . اونم انجام شد و کره زمین رو انداختم رو زرده تخم مرغ - واتر مارکشم برداشتم فقط به خاطر روی گل شما (نه تاپ گالری) چون ایدش مال من نبوده و از روی آموزش زدم کارو
البته قصد داشتم فایل لایه بازشم بزارم دوستان استفاده کنن که نمیدونم قوانین اجازه داده یا نه هرچی هم گشتم قوانین اینجا رو پیدا نکردم
خيلي عالي شده . خسته نباشي .
واقعآ دوست داشتم .
فقط فكر ميكنم لبه ها يكم دندونه دندونه شده (شايد شما ميگيد Antialias )
موفق باشي .
از شما هم ممنونم که وقتتونو برای این حقیر صرف کردین و نظر گذاشتین

اون دندونه ها هم به خاطر ریسایز کردن عکس بود که به دلیل کاهش حجم انجام شده بود و کمی هم مشکل در اجرا سعی کرم برطرف کنم و فایلو برای بازبینی تو پست اول گذاشتم بازم اگه مشکلی بود بگین حتما اقدام میکنم
دوست گلم واقعا از شما هم سپاس گذارم که اومدین و نظر دادین

قابل شما رو هم نداره ، چشاتون قشنگ میبینن
بچه ها واقعا ممنون که وقت گذاشتین دارم ذوق مرگ میشم [عکس ترول مناسب یافت نشد]