نیمرو ؟!! - تخم مرغ شیشه ای

mosi34

Member
بچه ها امروز هوس نیمرو کردم رفتم تو یخچال 2تا تخم مرغ وردارم دیدم یکیش اینجوری شده . :lol:

:rose: امیدوارم نظر مثبتتونو راجع به این کار بگین البته میدونم کمی تکراری یا از مد افتادست ولی بالاخره یه کاره

:green:دارم واسه جایی چند تا نمونه کار درست میکنم میخوام اگه نمونه کار خواست اینا رو بذارم جلوش :green:اینم اولیشه نظرات کارشناسیتونو بدین تا نمونه کارام بهتر بشه و خودمم یه چیزی یاد بگیرم از اساتید:rose::rose:

:neutral::neutral::neutral::neutral::neutral:

1.

attachment.php

2.

attachment.php

نرم افزار = photosop Cs5 -- زمان = حدود 4 ساعت

دانلود psd فایل از picofile

پیوست ها

• glassy---egg+watermark-lite.png
    glassy---egg+watermark-lite.png
    921.6 کیلوبایت · بازدیدها: 102
  • glassy - egg.jpg
    glassy - egg.jpg
    61.6 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • glassy - egg2.jpg
    glassy - egg2.jpg
    58.4 کیلوبایت · بازدیدها: 76
آخرین ویرایش:
سلام

مطمئنی هوس چیزه دیگه نکردی! :green:

فقط خواهشاً یه موقع اینو نبری به عنوان نمونه کار جایی! حداقل پیتزایی ، یه سیخ کبابی ، چه میدونم خلاصه یکم کلاس داشته باشه! :green:

ولی جدای شوخی خیلی خوب شده بهت تبریک میگم اگه یکم گرد تر بود شبیه کره زمین میشد :wink:

موفق باشی

ABOLFAZL-PS

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
خیلی قشنگه.
فقط اگه تونستی یه ذره شل و ولش کن. اونو تو سر هر کی بکوبی نفله میشه. :lol:عکس قاره ها رو هم بردار از روش. :lol:

sallarmelli

Active Member
خیلی قشنگه وایده جالبیه واقعا مذهبی ها باید یاد بگیرین

ابن کارو دیدم یاده یه جریان افتادم
روزی مردی رفت نزد حضرت علی علیه السلام گفت:یا علی بدون اینکه تخم مرغ رو بزرگ کنی یا زمین رو کوچیک کنی زمینی رو در داخل تخم مرغ جا بده با این حرفش می خواست امام رو مغلوب کنه!!! امام هم ردست یادم نیست چی فرمودند ولی فکر کنم گفت:تناقض یا سفسطه یادم نیست ولی حرف جالبی بود.

حالا اگه به نظر من نقشه زمین رو می انداختی روی زرده ی تخم مرغ جالب تر می شد می تونست یه مفهوم انیشتنی رو برسونه که جهان غوطه ور هست یا همچین چیزی

بدون واتر کارک پیشنهاد برای تاپ گالری

خيلي عالي شده . خسته نباشي .
واقعآ دوست داشتم .
فقط فكر ميكنم لبه ها يكم دندونه دندونه شده (شايد شما ميگيد Antialias )
موفق باشي .

mosi34

Member
با تشکر از تمامی دوستان که بنده رو قابل دونستن و نظراتشونو اینجا درج کردن . :rose:

سلام

مطمئنی هوس چیزه دیگه نکردی!

فقط خواهشاً یه موقع اینو نبری به عنوان نمونه کار جایی! حداقل پیتزایی ، یه سیخ کبابی ، چه میدونم خلاصه یکم کلاس داشته باشه!

ولی جدای شوخی خیلی خوب شده بهت تبریک میگم اگه یکم گرد تر بود شبیه کره زمین میشد

موفق باشی

ممنون از نظری که دادی به خدا روحمو شاد کردی اینقدر تعریف کردی:lol: . پیتزاشم انشا الله میریم بیرون با هم میخوریم حیف پیتزا نیست اینجوری شیشه ای بشه؟:cool:

خیلی قشنگه.
فقط اگه تونستی یه ذره شل و ولش کن. اونو تو سر هر کی بکوبی نفله میشه. عکس قاره ها رو هم بردار از روش.

از شما هم بسیار تشکر که وقت گذاشتین نظر دادین:rose: . شل که نمیتونم بکنم چون موضوع کلا عوض میشه .:green:موضوع تخم مرغ شیشه ایه دیگه:green: . عکس قاره رو هم کامل برداشتم ولی کمی خالی شد منم به دوستمون گوش کردم گذاشتمش رو زرده تخم مرغ پست اولم آپدیت کردم:paint:

خیلی قشنگه وایده جالبیه واقعا مذهبی ها باید یاد بگیرین

ابن کارو دیدم یاده یه جریان افتادم
روزی مردی رفت نزد حضرت علی علیه السلام گفت:یا علی بدون اینکه تخم مرغ رو بزرگ کنی یا زمین رو کوچیک کنی زمینی رو در داخل تخم مرغ جا بده با این حرفش می خواست امام رو مغلوب کنه!!! امام هم ردست یادم نیست چی فرمودند ولی فکر کنم گفت:تناقض یا سفسطه یادم نیست ولی حرف جالبی بود.

حالا اگه به نظر من نقشه زمین رو می انداختی روی زرده ی تخم مرغ جالب تر می شد می تونست یه مفهوم انیشتنی رو برسونه که جهان غوطه ور هست یا همچین چیزی

بدون واتر کارک پیشنهاد برای تاپ گالری

ممنون برادر که به پست ما هم لطف داشتی :rose:. البته بنده خودم مذهبی هستم و یاد گرفتم :green::):green: . اون داستانی هم که میگین مرده میگه کوه رو تو تخم مرغ جا کن و جوابش اینه :

امام میگن : دنیا بزرگتره یا کوه میگه دنیا باز امام میگن چشم تو کوچیک تره یا تخم مرغ میگه چشم امام میگن ببین خداوند جهانی رو با اون عظمتش تو کره کوچک چشم تو جا کرده و یارو دیگه ساکت میشه و نمیتونه جوابی بده

نظر شما هم رو چشم ما جا داره . اونم انجام شد و کره زمین رو انداختم رو زرده تخم مرغ - واتر مارکشم برداشتم فقط به خاطر روی گل شما (نه تاپ گالری) چون ایدش مال من نبوده و از روی آموزش زدم کارو
البته قصد داشتم فایل لایه بازشم بزارم دوستان استفاده کنن که نمیدونم قوانین اجازه داده یا نه هرچی هم گشتم قوانین اینجا رو پیدا نکردم

خيلي عالي شده . خسته نباشي .
واقعآ دوست داشتم .
فقط فكر ميكنم لبه ها يكم دندونه دندونه شده (شايد شما ميگيد Antialias )
موفق باشي .

از شما هم ممنونم که وقتتونو برای این حقیر صرف کردین و نظر گذاشتین :rose: اون دندونه ها هم به خاطر ریسایز کردن عکس بود که به دلیل کاهش حجم انجام شده بود و کمی هم مشکل در اجرا سعی کرم برطرف کنم و فایلو برای بازبینی تو پست اول گذاشتم بازم اگه مشکلی بود بگین حتما اقدام میکنم

قشنگ شدهــ موفق باشی.

دوست گلم واقعا از شما هم سپاس گذارم که اومدین و نظر دادین :rose: قابل شما رو هم نداره ، چشاتون قشنگ میبینن :rose:

بچه ها واقعا ممنون که وقت گذاشتین دارم ذوق مرگ میشم [عکس ترول مناسب یافت نشد]​

آخرین ویرایش:

mosi34

Member
اموزشو خیلی خوب اجرا کردی نازنین
اینم لینک اموزش که اگه کسی خواست استفاده کنه.شاد باشید..............

مرسی از نظر زیباتون و ممنون از لینک آموزش

وسط تخم مرغ انگار کهکشان راه شیری شده
خسته نباشی
جالب بود

ممنون که زمان گذاشتین فقط کهکشان راه شیری رو از کجا آوردین؟:green:

فایل psd رو ضمیمه این پست و پست اول کردم باشد که دوستان استفاده کنند و دعا برای پدرو مادر این حقیر

اینم لینک دانلود از PicoFile .

---------------------------------------------
شرمنده دیر شد حجمش بالا بود تو پیوست ها هرکاری کردم پیوست نشد

آخرین ویرایش:

PouyanSh

New Member
آفرین...خوب شده...فقط کمی بی روحه یعنی باید کاری کنی که دهن آدم آب بیفته...مثلا سفیده خام تخم مرغ از دوروبرش زده بیرون... یه خورده هم روی تخم مرغ ریخته.فکر کنم اینجوری کار قشنگت خوشمزه تر میشه............ با تشکر از کار زیبات

mosi34

Member
آقا اینم واسه دانلود ===> http://s3.picofile.com/file/7399010749/glassy_egg.rar.html

آفرین...خوب شده...فقط کمی بی روحه یعنی باید کاری کنی که دهن آدم آب بیفته...مثلا سفیده خام تخم مرغ از دوروبرش زده بیرون... یه خورده هم روی تخم مرغ ریخته.فکر کنم اینجوری کار قشنگت خوشمزه تر میشه............ با تشکر از کار زیبات

واقعا متشکرم که وقت گذاشتین کارو دیدین و نظر دادین:rose:

واقعیتش تو این کار اصلا قصد اینو نداشتم که خوردنی بشه این کار یه کار سورئاله و سفیده تخم مرغ از شیشست :wink:من که شیشه نمیخورم شما چطور؟:green:

----------------------------------------------------------

راستی دوستان اگه فایلو دانلود کردین و تغییری توش دادین یا جایی استفاده کردین خیلی خوشحال میشم اینجا هم بذارین ببینیم چیکارش کردین :cool:. و دیگه اینکه این کار اصلا کپی رایت نداره و اونایی که گوشه عکسام زدم فقط واسه کلاسش بوده:green: پس هرجوری دلتون خواست ازش استفاده کنین :oops::oops:

:rose:لینک دانلود لایه بازشم اول این پست و تو پست اول گذاشتم :rose:

perna

Member
من این عکس رو توی سایت persiangfx.com دیدم
قشنگ شده
شما فقط ویرایشش کردی دیگه؟

mosi34

Member
من این عکس رو توی سایت persiangfx.com دیدم
قشنگ شده
شما فقط ویرایشش کردی دیگه؟

ممنون که سر زدین و نظر دادین ،نه من ساختمش ولی از روی آموزش و هم آموزش و هم فایل psd تو همین تاپیک هست پست ها رو بخونین می بینین - میشه لینک اون مطلبی که گفتینو واسم پیام خصوصی کنین؟

ممنون زاحد جان شرمنده که جلوی اساتیدی مثل شما و بقیه دوستان کارای آماتورمو میذارم

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا