نیاز فوری به استاد مایا و زی براش فوق حرفه ای در شیراز

ir4d

Member
از دوستانی که میتونن من رو راهنمایی کنن در جهت آموزش در دانشکده های خارج از کشور و یا استاد هایی که در شیراز تدریس میکنند
ممنون منتظرم

لطفا با ایمیل*********** پیغام بدید.

ویرایش شد..
(ایمیل در پست ممنوع..)
Sherlock_Holmes

آخرین ویرایش توسط مدیر:

cgmon

New Member
سلام

سلام من چند نفر میشناسم . مایا کارکردین ؟ اگر آره کدام قسمتش را میخواین حرفه ای بشید ؟

ir4d

Member
سلام من چند نفر میشناسم . مایا کارکردین ؟ اگر آره کدام قسمتش را میخواین حرفه ای بشید ؟

آره یه کارایی انجام میده اما می خواهم از بیس شروع کنم اونم به صورت فوق حرفه ای آموزش ببینم اما من انیمیشن و مدلینگ و متریال و داینامیک .: رو می خوام خوب یعنی همه چیز بدش یکیشو انتخاب میکنم.

منظرم :green:

ir4d

Member
مثل اینکه کسی نیست ؟ اگه که مکس بود که 100 پست اینجا بود...

pirmard

Member
آره یه کارایی انجام میده اما می خواهم از بیس شروع کنم اونم به صورت فوق حرفه ای آموزش ببینم اما من انیمیشن و مدلینگ و متریال و داینامیک .: رو می خوام خوب یعنی همه چیز بدش یکیشو انتخاب میکنم.

منظرم :green:

طبق این چیزایی که گفتین آموزشش نیاز به زمان زیادی داره . من فکر می کنم در فشرده ترین حالت ممکنه باید 3 ماه حداقل آموزش ببینین . نظر خودتون چیه یا نه ؟

mostafa3dw

Member
فکر نکنم استاد فوق حرفه ای برای مایا در ایران وجود داشته باشه که بخواد داشته هاشو با کسی تقسیم کنه
بهترین استادی که سراغ دارم همون راهنمای خود مایاست و آموزش های دیجیتال توتورز و نمون

جدیدترین ارسال ها

بالا