با سلام دوستان عزیز : اگه کسی Blueprint مورانو رو داره که دقیق باشه رو واسم Mail کنید با سپاس .
ir4d Member Apr 12, 2010 #1 با سلام دوستان عزیز : اگه کسی Blueprint مورانو رو داره که دقیق باشه رو واسم Mail کنید با سپاس .
ir4d Member Apr 12, 2010 #3 NAKOOT گفت: این هست فقط زاویه Top رو نداره. کلیک کنید تا باز شود... ممنون که زحمت کشیدی اینو خودم دارم ،دنبال یه Blue print می گردم که کامل و با کیفیت باشه
NAKOOT گفت: این هست فقط زاویه Top رو نداره. کلیک کنید تا باز شود... ممنون که زحمت کشیدی اینو خودم دارم ،دنبال یه Blue print می گردم که کامل و با کیفیت باشه
30min Banned Apr 13, 2010 #4 خیلی عجیب اصلا نیستش . حتی در www.the-blueprints.com هم نمای Top رو نداره . فکر نمیکنم در کل وب کسی Up کرده باشه چه برسه به با کیفیتش . موفق باشید .
خیلی عجیب اصلا نیستش . حتی در www.the-blueprints.com هم نمای Top رو نداره . فکر نمیکنم در کل وب کسی Up کرده باشه چه برسه به با کیفیتش . موفق باشید .
ir4d Member Apr 15, 2010 #5 30min گفت: خیلی عجیب اصلا نیستش . حتی در www.the-blueprints.com هم نمای Top رو نداره . فکر نمیکنم در کل وب کسی Up کرده باشه چه برسه به با کیفیتش . موفق باشید . کلیک کنید تا باز شود... خودم پیدا کردم اما با کیفیت نیست البته تنظیم هم نبود نماهاش
30min گفت: خیلی عجیب اصلا نیستش . حتی در www.the-blueprints.com هم نمای Top رو نداره . فکر نمیکنم در کل وب کسی Up کرده باشه چه برسه به با کیفیتش . موفق باشید . کلیک کنید تا باز شود... خودم پیدا کردم اما با کیفیت نیست البته تنظیم هم نبود نماهاش
HOSSEIN.D Well-Known Member Apr 23, 2010 #6 دوست عزیز برو یه نگاهی تو این سایت بنداز. البته قبلش باید عضو بشی. سایت واقعا کاملیه. www.smcars.net من که هر چی بلوپرینت لازم داشته باشم رو از اینجا میگیرم. هر طور وسیله نقلیه ها هم داره.(قطار-تانک-قایق-کشتی- سفینه و ...) امیدوارم به دردت بخوره.
دوست عزیز برو یه نگاهی تو این سایت بنداز. البته قبلش باید عضو بشی. سایت واقعا کاملیه. www.smcars.net من که هر چی بلوپرینت لازم داشته باشم رو از اینجا میگیرم. هر طور وسیله نقلیه ها هم داره.(قطار-تانک-قایق-کشتی- سفینه و ...) امیدوارم به دردت بخوره.
V vpic Well-Known Member Apr 23, 2010 #7 اگه بلوپرینت پژو پارس رو کسی داره ممنون میشم بزاره 10 ماهه دنبالشم.