نیاز به یک گرافیست مسلط به طراحی پوسته برای وبسایت دارم (شریک در درآمد پروژه)

Cyletech

Member
سلام،

من یک بخش از پروژه ام رو به اتمام رسوندم اما طراحی به خوبی طراح های حاضر نمی تونم کنم. از کسی میخوام که من رو در بالا آوردن این بخش از پروژه همراهی کنه تا ببینم چقدر میشه به هم اعتماد کنیم و چقدر کارمون خوبه که تا آخرش همکاری داشته باشیم. البته من مفتی از کسی کار نمی خوام. پولی هم الآن ندارم. برای همین میخوام فعلاً این بخش رو بالا بیارم تا چند چیز رو محک بزنم.
1. آیا فیلتر میشیم یا نه
2. آیا مخاطب خواهد داشت یا نه
3. آیا می تونیم تبلیغات بگیریم یا نه
4. ...

از عزیزانی که تمایل به همکاری دارند (100% بدون شک و توقع) جز اینکه خودشون رو معرفی می کنند خواهش می کنم 2 تا از بهترین نمونه کارهاشون در طراحی پوسته رو برام بگذارند تا ببینم. باز تکرار می کنم. فقط گرافیست و مسلط به طراحی پوسته و مطمئن و بدون توقع !
اگر کسی باشه و بتونیم همکاری کنیم از درآمد حرفی نمی زنیم چون باید موانعی که در بالا ذکر کردم رو رد کنیم. اگر رد شد هرچی درآمد از این بخش داشتم (تا زمانی که دو نفر هستیم) نصف می کنم. اگر هم تصمیم گرفتم بخش های دیگه رو راه اندازی کنم اگر کارش و خودش خوب باشه تصمیم میگیرم در مابقی پروژه هم همراهیم کنه. اگر هرکی سوالی چیزی داره می تونه بپرسه. مرسی :rose:

بروزرسانی: دوستان توجه داشته باشند که نیاز دارم شخصی که باهاش کار می کنم از تکنولوژی روز اطلاع داشته باشه و بتونه مطابق با استاندارد های روز دنیا در طراحی پوسته طراحی کنه.

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا