نیاز به یک سه بعدی کار حرفه ای برای طراحی چند تصویر

fuxco

Member
سلام دوستان
من چند تا طرح دارم که میخوام اجرا کنم.
نمونه کاری که مد نظرم هست و حدود گرافیک که مورد انتظارم هست رو بشکل دو تا فایل نمونه پیوست کردم .
من چند تا پروژه دارم که میخوام بسرعت انجامشون بدم . برای همین اگر توانایی انجام و ایجاد چنین طرحهایی رو دارید اعلام بفرمایید.
لطفا برای ضمن اینکه شماره تماستون رو برام پیام خصوصی میکنید این رو هم بگید که اگر قرار باشه بفرض شما دقیقا همین دو تا طرح پیوست رو اجرا کنید برای هر کدوم چقدر هزینه دریافت میکنید.
این رو هم در نظر داشته باشید که اگر کار با کیفیت بالایی که مورد انتظارم هست کار بشه و هزینه هم مناسب باشه حدود 30 طرح هست که تصمیم دارم اجرا کنم.
در خصوص فایلی که با نام map پیوست شده باید عرض کنم که کلیت کار همچین چیزی هست یعنی میخوام از همین زاویه طرحی که میگم با حال و هوای مد نظرم و المانهای بسیار متنوع تر و زیاد تر ایجاد بشه اما فاز زمانی و کیفیت اجرا دقیقا همین شکل مد نظرم هست و نمیخوام هم از بازی ها استفاده بشه . چون باید در انتها فایلهای هر المان بصورت پی ان جی و به صورت مجزا تحویل بشه چون میخوام وارد فلش کنم و اونجا روشون کار کنم.

در خصوص تصویر دوم emamreza من میخوام تصویر چند حرم مختلف رو به این شکل طراحی کنم و میخوام با این زاویه و البته گرافیک قشنگ تر و طبیعی تر کار بشن.
منتظر پاسختون هستم.
باتشکر

پیوست ها

• map.jpg
    map.jpg
    361.5 کیلوبایت · بازدیدها: 32
  • emamreza-3d.jpg
    emamreza-3d.jpg
    254 کیلوبایت · بازدیدها: 34

جدیدترین ارسال ها

بالا