نیاز به هاست برای سایت WareZ

Doctor.Salar

New Member
سلام دوستان
به یک هاست برای یک سایت WareZ نیاز دارم.
میخواهم روی این سایت تعدادی از سیستمهای قفل شکسته یا Null شده را نصب کنم.
مثل vBulletin و سیستمهای دیگر...
از کجا و چطوری میتونم چنین سرویسی رو خریداری کنم ؟

miladspy

Member
سلام دوست عزيز در خدمتتون هستيم هر سرويس كه خواستيد با ما در ميان بگذاريد ، هر نوع Warez چه لينك و چه اسكريپت هاي نال شده را پشتيباني مي كنيم

آدرس سايت ما : http://www.ajahost.net

موفق و پيروز باشيد

شركت مخابرات ممكنه سايتهاي هاست شده روي آجا هاست را فيلتر كنه؟ به خاطر وارز بودن.
در ضمن سرور شما در چه كشوري هستش؟

miladspy

Member
rayanehkhabar دوست من سرور ما در ديتاسنتر هاي ايراني است ! در ضمن Script نول شده به هيچ عنوان خلاف قوانين ايران اسلامي نيست ! و همانگونه كه مي دانيد در ايران اينگونه قوانين پا برجا نيست و اسكريپ هاي نول شده و كرك شده به وفور استفاده مي شود .....

سايت هايي فيلتر مي شوند كه خلاف ضوابط و قوانين ايران اسلامي باشند كه خوب مشخص است كه در ايران چگونه سايت هايي فيلتر مي شود پس از گفتن آن معذورم چون جاش اين انجمن نيست

ممنون و سپاس از دوست عزيز ali-msh به خاطر لطفشون نسبت به آجا هاست ....

موفق باشيد دوست من

irlogo

Active Member
rayanehkhabar دوست من سرور ما در ديتاسنتر هاي ايراني است ! در ضمن Script نول شده به هيچ عنوان خلاف قوانين ايران اسلامي نيست ! و همانگونه كه مي دانيد در ايران اينگونه قوانين پا برجا نيست و اسكريپ هاي نول شده و كرك شده به وفور استفاده مي شود .....

سايت هايي فيلتر مي شوند كه خلاف ضوابط و قوانين ايران اسلامي باشند كه خوب مشخص است كه در ايران چگونه سايت هايي فيلتر مي شود پس از گفتن آن معذورم چون جاش اين انجمن نيست

ممنون و سپاس از دوست عزيز ali-msh به خاطر لطفشون نسبت به آجا هاست ....

موفق باشيد دوست من

سلام میلاد جان خوبی عزیزم؟
به نظر من سرور های شما که فعلا هویت آسیایی دارند اطلا از کیفیت و آپ تایم خوبی بر خوردار نیستند
پشتیبانی هم که ندارید !! راستی دوستتون به قولشون عمل نکردند و قالب رو نصب که نکردند هیچ کلی هم لوری بارم کردند ! آخر سر قالب انگیلیسی را به بنده دادند ! در صورتی که قرار بود فارسیش رو بدهند البته بگم یه ماهی هم من رو سر درووندند ...

با همه احترامی که برای شما دوست قدیمی و عزیزم قائل هستم باید بگم اصلا سرویس های خوبی ندارید
امیدوارم بعدا بیشتر با هم کار کنیم عزیزم ، فدای تو مصطفی زرگران

miladspy

Member
سلام میلاد جان خوبی عزیزم؟
به نظر من سرور های شما که فعلا هویت آسیایی دارند اطلا از کیفیت و آپ تایم خوبی بر خوردار نیستند
پشتیبانی هم که ندارید !! راستی دوستتون به قولشون عمل نکردند و قالب رو نصب که نکردند هیچ کلی هم لوری بارم کردند ! آخر سر قالب انگیلیسی را به بنده دادند ! در صورتی که قرار بود فارسیش رو بدهند البته بگم یه ماهی هم من رو سر درووندند ...

با همه احترامی که برای شما دوست قدیمی و عزیزم قائل هستم باید بگم اصلا سرویس های خوبی ندارید
امیدوارم بعدا بیشتر با هم کار کنیم عزیزم ، فدای تو مصطفی زرگران
سلام دوست عزيز

خيلي جالب صحبت نكرديد !

Uptime : http://host-tracker.com/fr/site-uptime-statistics/604013/lvuc

دوست عزيز ! ما وظيفه دادن هاست داريم نه پشتيباني از قالب سايت شما ، همان هم كه داديم و استفاده كرديد لطفي بوده در حق شما پس نمك نخوريد نمكدان بشكنيد ، همونطور كه در جريان هستم 2 بار براي شما VB نصب كردند زديد دوبار خراب كرديد گفتيد دوباره نصب كنيد ...... حالا با اينكه وظيفه اي نداشتيم و لطف كرديم ، اومديم دوبار VB نصب كرديم باز پاك كرديد جواب خوبي اينه ؟ اصلا شما 1 ماه ميشه از ما هاست خريديد ؟ اين همه مشتري همه هم راضي هستند ، مشكل شما با خودتون هست ،

هر بار ايميل زديد در عرض چند دقيقه جواب گرفتيد نميدونم والا ، فكر كنم مشكل شما با كس يا چيز ديگه اي است ....

ممنون از شما ، متوجه اين همه احترام هم شديم

بهتر بود بحث تاپيك رو به بيراهه نمي كشيديد از شما خواستارم در پست خود تجديد نظر كنيد
موفق باشيد

آخرین ویرایش:

irlogo

Active Member
سلام دوست من
هر ایمیل یه هفته بعد پاسخ داده شد !

بچه ها می دونند عموی بنده مدیر کدام دیتا سنتر آمریکایی است !! تحقیق کنین من به هاست وارز احتیاج داشتم !
امیدوارم بودم آقا میلاد کمی با ادب تر و با تواضع بیشتری پاسخ می دادید من این گونه نه ایمیل دادم نه تاپیک زدم !!

در جواب اون دوست نا ملایمتون هم ایمیلی دادم که خودشون می دونن چی گفتم ! در ضمن من همون اول گفتم قالب بیشتر از هاست برام مهمه ! شب خوش

irlogo

Active Member
این آپ تایم برای سرور جدیده چه فایده که چند هفته سایت تعطیل بود !!!! پاسخی دارین ؟ چه جالبه شما Vb بلد نیستین نصب کنین؟

آخه خراب شده شاید موستون خراب بوده :d

miladspy

Member
واقعا كه ، متاسفم براي شما

ايميل هاي ما به شما ، كه هر كدام كمتر از يك روز كاري بوده ، برخي هم در عرض چند دقيقه شما يك هفته هم نيست ، كه از ما هاست گرفتيد ، ما به يك ديتاسنتر ايراني اعتماد كرديم و براي ما دردسر هايي به وجود آوردند و بعد از اون ماجرا مشكلي نداشتيم اين آپ تايم اگر توجه كنيد 20 روزه هست و شما يك هفته هم نيست از ما هاست خرديد

Date: Sun, 16 Dec 2007 22:11:19 +0330
salam doste aziz ! vaghean dos darid enghad kareton gereh bokhore?

man vb ro dobare upload karde bodam chera pak kardid? vaght khodeton nemikhaid baz email mizanid ke felan felan ....

bebinid dar vaghea asan ma vazife nadarim 2 bar baraye shoma nasb konim hamon 1 baresham shahkar mikonim !

ama man goftam chashm ye bare dige ham nasb mikonam upload kardam chera pak kardid?

man dige dast be hich kari nemizanam ta dalile in karo nagid

Regards;
ايميل شما .

Date: Sun, 16 Dec 2007 22:20:19
Salam

haleton khobeee?

man pak kardam??
na to ro khodaa
man in karo nakardam !

agar shoma ba dar nasbe VB moshkeli darin faghat lotf konin Ghaleb ro bedin man khodam nasbesh konam
az babte in ke chand bar zahmat keshidin VA VB nasb kardin mamnonam vali bare ghabl Az ebteda VB moshkel dasht ! Iin bar ham man in karo nakardam mage dor az jone shoma ravani hastam?

Baz ham man Ozr khahi mikonam shoma ghaleb ro bedin man rafee zahmat mikonam , mer30
ايميل ما

Date: Sun, 16 Dec 2007 22:36:42
salam ,

nemidonam ama pak shode ! khod be khod ham nemishe yeki man dastrasi dashtam yeki shoma ......

dar har hal doroste ghaleb dir shode ama dar ghebale on ham masoliati nadashtim ama chon bood goftam beheton midam pas man ghalebo midam khodeton har tor dos darid karo pish bebarid !

http://www.aja-nuke.ir/ajaver/enlighten.zip

ba in email ham zin pas faghat baraye poshtibani host tamas hasel konid

Regards;
ايميل شما .

ya ghaleb morede nazar ro midin ya hamin Emal u ro aksesho mizaram to forum & bara hame dostan Forward mi konam
movafagh bashid

On Dec 16, 2007 11:59 PM, ajahost <[email protected]> wrote
salam vaght bekheir ! mese inke shoma bad joori talab karid ! ya mirid kole ghaziaro to majidonline migid ke chi shode chi nashod ya post ro pak mikonid dar gheire in sorat shadidan ba shoma bar khord mikonam be khatere in amaleton

Regards;

اينكه شما چه كسي هستيد ، عموي شما ، يا هر كس ديگه مهم نيست برام همون اول هم كه با جواد جان صحبت كرديد به شما گفته بودند قالب آجا براي خود آجا هست و فقط اصل قالب رو به شما مي دهند

من ديگه اين تاپيك رو به بيراهه نمي كشم شما دوست داريد ادامه بديد

موفق باشيد

آخرین ویرایش:

irlogo

Active Member
نه دوست من انگار شما خدا و پیغمبر حالیتون نمی شه

من می تونم ایمیل ها رو بزارم اینجا من بیشتر از یک ماهه که از مشا هاست کرایه کردم !!

در ضمن خدا رو خوش نمیاد اینجوری ایمیل ها رو تغییر میدین

من حاظرم کلیه ایمیل ها رو برای دذوستات فوروارد کنم تا دیگه همه متوجه باشن توش تغییر نمی دم

miladspy

Member
+ مي كنم

salam
Omidvar bodam ghablan ham hamin jori Email midadin !!
Amoye man Ali akbar Zargaran ( Tony zargaran ) modire kole sherkate Gnax (www.theplanet.com) yeki az bozorgtarin Data Center haye Amrican mibashand ino mitonin az bozorgaye host iran az jomale

MR farshade esmaeeliyan HOSTIRAN.NET

sobhane saeedi webdata.ir

saeed gholam rezaee iranhost.com

nilofar azade RFM.ir

ya aghaye alavizade persianservice.com

& baghi pishkesvatan joya shavid , man 1- ghaleb ro mikhastam 2- Host varez ke ziyadan masalan yeki az dostane golam lahzeh.net
chon azam pol nemigereft behesh nagoftam

dar zemn SIte man az sobh baz nemishod u accont ro pack karde bodin be ehtemale ghavi !!

Pass age ghalebe morede nazar ro nazarin man ham be harfam amal mikonam Akse Email u + Forward baraye bachehaa

ادامه بديد ، اين آخري رو هم اضافه كردم كار شما آسان شود ....

موفق باشيد

irlogo

Active Member
دوست دارین ایمیل ها رو فووروارد کنم ؟ هر یک از دوستان که تمایل دارند می تونم تمامی ایمیل ها رو فوروارد کنم من ار سیستم جیمیل استفاده می کنم و تمامی ایمیل هامو آرشیو می کنم می تونم ایمیلی که از طرف سرور آجا هاست به ایمیل من مبنی بر ساخته شدن اکانت هست رو هم بزارم ببینین که برای یک ماهه پیشه در صورتی که آقای میلاد سلیمی فرمودند من یک هفته هست سرویس گرفتم !!

عکسشو هم می تونم بزارم!!
اگر جوابی دارین بفرمایید منتظر پاسخ شما دو دوست گرامی آقای سلیمی و اشرفی هستم بی صبرانه !!

irlogo

Active Member
ادامه بديد ، اين آخري رو هم اضافه كردم كار شما آسان شود ....

موفق باشيد[/quote]

شما مطمئن هستید محتوای این ایمیل را به دقت مطالعه نموده اید؟:neutral:

miladspy

Member
عكس بگيريد بزاريد من هم از سرور عكس تاريخ ساخت Account شما رو ميزارم مساله فيسله پيدا كنه ، هر چيزي كه ما دروغ گفتيم يا به قول شما مودبانه تر شما رو 2 در كرديم ، با عكس اينجا بزاريد خوشحال ميشم

موفق باشيد

miladspy

Member
به نام خدا
سلام و درود بی پایان خدمت شما

خیر قربان فکر می کنم یا مخیله شما دچار مشکل شده است یا ترسیده اید یا خودتان را با کوچه علی چپ می زنین در صورتی که قالب را ندهید نهایتا تا فردا صبح کلیه ایمیل های شما را برای تمامی بچه های فعال فوروم هاستینگ فوروارد کرده و در صورت توافق مدیران محترم سایت مجید آنلاین عکس هایشان را هم در انجمن خواهم گذاشت
شب خوش

On Dec 17, 2007 12:47 AM, ajahost <[email protected]> wrote:
salam ,

spam nakonid doste aziz goftam o bazam migam ma be shoma host dadim na ghalebe VB !

man az khodam motmaenam , jaleb injas kasi ke hameye zahmate maro be bad dad 1 mahe pish hamin lahzeh bood baraye man esmo rasm nagid ke gosham pore doste man ma az dare dosti kare shomaro anjam dadim shoma az dare doshmani raftid be na hagh post dadid entezari ham nadaram doste adam be adam khianat mikone che berese be shoma ....

Regards;

هر چه سريعتر همين جا قرار دهيد من ديگر جواب ايميل هاي شما رو نمي دهم ، ما منتظر هستيم ببينيم چه چيزي جز وظيفه خود عمل كرديم ، حتما اين را به خاطر بسپاريد كه ما هنوز هم هيچ وظيفه اي در قبال قالب سايت شما نداريم اگر داريم مي شود بگوييد كجاي AJahost.com ذكر كرده ايم ، كه قالب به شما ميديم ؟ جز نصب رايگان پرتال چيزي نگفته ايم ....

موفق باشيد

آخرین ویرایش:

irlogo

Active Member
ساختن یک اکانت کاری نداره دوست دارین من هزار تا براتون بسازم ؟ سوپر سایت بسازم یا سوپر سرور ؟ ریسلر می خواهین یا اکانت سایت ؟ تاریخشو هم هر تاریخی که دوست دارین بزارم !

گذاشتن چنین عکس هایی در این انجمن ممنوعه در صورتی که مدیر این سایت یا مدیر این انجمن اجازه بدن من این کارو می کنم !

من نگفتم شما منو دو دره زدین پول که مهم نیست مهم ادب و خدا شناسیست !! مهم پاسخ گویی به وظایف و تعهدات است !

فوروارد کردن ایمیل ها طبق قوانین این فوروم ممنوع نمی باشد !! در صورت تمایل شما و دوستان و فعالان انجمن هاست می تونم تمامی ایمیل ها رو فوروارد کنم !

جدیدترین ارسال ها

بالا