نیاز به هاست برای سایت WareZ

miladspy

Member
ساختن یک اکانت کاری نداره دوست دارین من هزار تا براتون بسازم ؟ سوپر سایت بسازم یا سوپر سرور ؟ ریسلر می خواهین یا اکانت سایت ؟ تاریخشو هم هر تاریخی که دوست دارین بزارم !

گذاشتن چنین عکس هایی در این انجمن ممنوعه در صورتی که مدیر این سایت یا مدیر این انجمن اجازه بدن من این کارو می کنم !

من نگفتم شما منو دو دره زدین پول که مهم نیست مهم ادب و خدا شناسیست !! مهم پاسخ گویی به وظایف و تعهدات است !

فوروارد کردن ایمیل ها طبق قوانین این فوروم ممنوع نمی باشد !! در صورت تمایل شما و دوستان و فعالان انجمن هاست می تونم تمامی ایمیل ها رو فوروارد کنم !
پس ديگر حرفي نشنوم ؛ خواستم قضيه فيسره پيدا كند ، همين ، از دوستان مشتاق هم http://aja-nuke.ir/survey-results-4---.php خواهش مي شود اين لينك نظر سنجي را مشاهده كنند ،

قوانين :
http://www.ajahost.com/term.html

تعهدات :
http://www.ajahost.com

و در آخر نه نيازي به توجيه كسي دارم و نه كسي را توجيه مي كنم ، آجا هاست متعلق به كابران آجا ست و هر چه آن ها بخواهند مي شود ، حال اينكه گاهي اوقات دوستاني فكر مي كنند آري ما ترس از خودمان داريم ، بايد بگم از خودم و آجا هاست و كاري كه در حيطه ي اينترنت انجام داده ام كاملا مطمئن هستم

دوستان لطفا این دعوا ها رو تمومش کنید و بیخودی اینجا بحث نکنید
ممنون از شما دوست عزيز ، بعضي مواقع بحث ؛ حرف هاي دروغين و به نا حق گفته شده كنترل انسان رو از اون ميگيره ، من از شما و مديران اين انجمن و كاربران كمال پوزش رو مي طلبم

خاتمه يافته از نظر من .....

موفق باشيد

greensat

Member
سلام
حتما هموتن p30download.com رو مشناسید . این سایت روی شبکه ی parsonline هاست شده و تا به حال مشکل abuse report برای warez نداشتیم . به تازه گی سرویس های میزبانی این شرکت (هاست ایران دات نت www.hostiran.net ) روی شبکه ی پارس آنلاین راه اندازی شده است .
کاربرانی که نیاز به یک هاست بی دردسر و با پشتیبانی خوب در هاست ایران , دارند . می توانند سرویس میزبانی خود را با "کمی" هزینه ی بیشتر روی پلان های قبلی "داخل ایران" و با حداقل مشکل warez داشته باشند .
-
توجه کنید : ما تضمین نمی کنیم که می تونید warez هاست کنید ولی به تجربه روی سرویس های قبلی با شبکه های داخل ایران هیچ مشکلی روی این مسائل نداشتیم.
-
سوالی بود می تونید تماس بگیرید از شرکت سوال کنید.

reza.binaazir

New Member
من بی ادب تر و بی نظم تر از سایت Ajahost ندیدم
ابروی من رو بردند و من ول کن نیستم
حتما در تمام فروم های ایرانی و انجمنهای معروف در ایران از بینظمی و بی ادبی اینها خواهم گفت
یک وبلاگ هم در این زمینه در دست تهیه است که حتما اطلاع رسانی خواهد شد
تا بفهمند که وقتی سایتی راه اندازی میکنند و به مردم قول یک کار خوب را میدهند و درنتیجه بدترین حالت ساپورت را دارند یعنی چه

هر روز مشکل هر روز مشکل
اینقدر نامنظم هستند که یک ایمیل نزدند که بگویند کی مشکل حل میشه
واقعا براشون متاسفم
ولی من حتما کاری خواهم کرد که به این راحتی نتوانند به مردم دروغ بگویند و پول بگیرند

با سپاس فراوان از مدیریت کل این سایت
و هزاران هزار بار عذرخواهی میکنم . حق بدهید واقعا با ابروی من بازی کردند
من ول کن نیستم

mehriz

Active Member
با سلام خدمت دوستان.
بنده در انجمن ajahost يكي از كاربرانشون هستم . بعضي از وقت ها سرور downبود كه من ميگفتم پشتيبان يه پورتال |آجا | ايتجوري سروري داره ؟ و الان هم كه دارم آپ تايم را مي بينم در وضعيت بدي قرار داره. به هر حال اميد وارم سرويس هاتون بهبود پيدا كنه. به اميد موفقيت

جدیدترین ارسال ها

بالا