نیاز به نرم افزار ساخت پک به طور خاص مانند نمونه!

meka1368

New Member
سلام
دنبال نرم افزاری هستم که بشه با هاش پک برای دی وی دی طراحی کرد البته به طور عکس فقط برای گذاشتن در سایت نرم افزار های زیادی رو تست کردم اما اینی که می خواستم پیدا نکردم!
می خوام وقتی عکس وارد می کنم مانند نمونه زیر پک رو طراحی کنه!
ممنون
نمونه:
pes-2010-thumb.jpg

نمونه دیگر
jumong-2-thumb.jpg

می خوام وقتی عکس رو بهش میدم خروجی کار از نظر قالب و شکل بندی مانند نمونه بالا باشه!
ممنون میشم اگه بگید با چه نرم افزاری میشه این حالتی ایجاد کرد:rose:

Erfan

Active Member
سلام دوست عزیز؛
در مورد درخواست شما، نرم افزار های بسیار زیادی وجود دارد که به شما امکان ساخت پکیج های مجزا رو میده.
این تصویری که شما نشان دادید متعلق به هیچ برنامه ای نیست، بلکه یک فایل PSD هست که شما بسته به نوع کارتون میتونید تصویر روی قالب رو تغییر بدهید.

نکته :
شما خودتون باید بسته به نوع کار از کارکتر های ویندوز و دی وی دی و ... استفاده کنید.

سورس کار رو براتون زیر گذاشتم که بعد از باز کردن لایه هایی که مخفی هستند رو نمایش بدهید و از فایل استفاده کنید.

dvdbox.jpg

دانلود فایل psd

شاد باشید.
:rose:

آخرین ویرایش:

meka1368

New Member
سلام دوست عزیز؛
در مورد درخواست شما، نرم افزار های بسیار زیادی وجود دارد که به شما امکان ساخت پکیج های مجزا رو میده.
این تصویری که شما نشان دادید متعلق به هیچ برنامه ای نیست، بلکه یک فایل PSD هست که شما بسته به نوع کارتون میتونید تصویر روی قالب رو تغییر بدهید.

نکته :
شما خودتون باید بسته به نوع کار از کارکتر های ویندوز و دی وی دی و ... استفاده کنید.

سورس کار رو براتون زیر گذاشتم که بعد از باز کردن لایه هایی که مخفی هستند رو نمایش بدهید و از فایل استفاده کنید.

dvdbox.jpg

دانلود فایل psd

شاد باشید.
:rose:
اقا من اینو دانلود کردم و وقتی با فتوشاپ بازش می کنم هیچی نشون نمیده ببخشید من یه خورده اماتورم! تو زمینه فتوشاپ ! کار خاصی باید انجام بدم؟؟
اینم چیزی که برای من نشون میده!!
http://www.img98.com/images/3go9ojw9hrnwvbl83ho.gif
3go9ojw9hrnwvbl83ho.gif

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
با اجازه عرفان عزیز
دوست عزیز توی پالت لایه ها چشم کنار لایه dvd case را فعال کنید تا بتونید ببینید
این کار را برای کم شدن حجم psd انجام میدن
موفق باشید دوست عزیز

meka1368

New Member
ببخشید دوباره سوال می کنم!
عکس خودم رو چه طوری باید جایگزین کنم ؟؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
طبق اين ويدئو رفتار كنيد و عكستون رو در لايه اي كه به اسم Layer 1 ايجاد ميشه قرار بديد.

و سايز عكستون رو تنظيم كنيد.

000.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا