نیاز به مبلغ 100 هزار تومان بعنوان قرض

Cyletech

Member
[font=&quot]سلام دوستان،[/font]​
[font=&quot] [/font]​
[font=&quot]من حدود سه ماهی درحال برنامه ریزی و مرتب کردن کارام برای یک پروژه پر سود بودم که یکدفعه وضعیت اقتصادیم بهم ریخت و نتونستم کارم رو پیش ببرم. این پروژه در حقیقت یک پروژه تازه و بدون نمونه و با کلاس هست که سودش خیلی زیاد هست. البته اون مقدار بستگی به فعالیت خودمون داره. الکی که نمیاد سود![/font]​
[font=&quot]خوب من برای خرید دامنه و هاست نیاز به داشتن 100 هزار تومان هستم. اگر کسی لطف کنه و این مقدار پول رو برای من واریز کنه، من با سودش حداکثر سه ماهه بهش بر میگردونم.[/font]​
[font=&quot]میدونم اطمینان کردن به افراد در اینترنت کار خیلی سختیه. برای همین تصمیم دارم شماره خودم رو در زیر قرار بدم تا هرکس که دوست داشت این مبلغ رو بعوان قرض به من بده، بهم زنگ بزنه و بقیه اطلاعات خودم از جمله محل سکونت و یا هرچیز دیگه رو بهش بدم.[/font]​
[font=&quot] [/font]​
[font=&quot]لطفا با من تماس بگیرید: 0937 377 86 86[/font]​

it2net

Member
خب شما بفرمائید که چقدر تضمینیه شاید شما دارید فکری می کنید که خیلی ها انجام داده باشن وشما ندونید

Cyletech

Member
99% تضمینی هست دوست عزیز. من از زمان اغاز به کار این سیستم با آن آشنایی دارم تا به الان و تمامی افرادی که در این زمینه فعالیت دارند در ایران را میشناسم.

Hamid693

Member
[font=&quot]سلام دوستان،[/font]​
[font=&quot]من حدود سه ماهی درحال برنامه ریزی و مرتب کردن کارام برای یک پروژه پر سود بودم که یکدفعه وضعیت اقتصادیم بهم ریخت و نتونستم کارم رو پیش ببرم. این پروژه در حقیقت یک پروژه تازه و بدون نمونه و با کلاس هست که سودش خیلی زیاد هست. البته اون مقدار بستگی به فعالیت خودمون داره. الکی که نمیاد سود![/font]​
[font=&quot]خوب من برای خرید دامنه و هاست نیاز به داشتن 100 هزار تومان هستم. اگر کسی لطف کنه و این مقدار پول رو برای من واریز کنه، من با سودش حداکثر سه ماهه بهش بر میگردونم.[/font]​
[font=&quot]میدونم اطمینان کردن به افراد در اینترنت کار خیلی سختیه. برای همین تصمیم دارم شماره خودم رو در زیر قرار بدم تا هرکس که دوست داشت این مبلغ رو بعوان قرض به من بده، بهم زنگ بزنه و بقیه اطلاعات خودم از جمله محل سکونت و یا هرچیز دیگه رو بهش بدم.[/font]​
[font=&quot]لطفا با من تماس بگیرید: 0937 377 86 86[/font]​
سلام.
من ميتونم هاست بهتون بدم و پولش را 3 ماه ديگه بگيرم.سود هم نخواستيم ! دامين هم كه ديگه حداكثر 10 تومن ميشه كه فكر نميكنم مشكلي داشته باشيد..

Cyletech

Member
hamid693 جان، خیلی لطف می کنید که قصد کمک دارید اما من خودم میخوام تمام کار هارو انجام بدم و فقط و فقط پولش رو نیاز دارم. خودم میخوام دامنه و هاست رو از جایی که دوست دارم خریداری کنم و اونم بنام خودم!
از لطف شما هم خیلی ممنونم :rose:

Hamid693

Member
hamid693 جان، خیلی لطف می کنید که قصد کمک دارید اما من خودم میخوام تمام کار هارو انجام بدم و فقط و فقط پولش رو نیاز دارم. خودم میخوام دامنه و هاست رو از جایی که دوست دارم خریداری کنم و اونم بنام خودم!
از لطف شما هم خیلی ممنونم :rose:
خواهش میکنم.خواستم کمکی کرده باشم.راستی من که نگفتم دامین را به نام خودم ثبت میکنم!؟

Cyletech

Member
خواهش میکنم.خواستم کمکی کرده باشم.راستی من که نگفتم دامین را به نام خودم ثبت میکنم!؟

می دونم. ممنونم از لطفت :rose: در کل منظور من این بود که خودم میخوام تمام کارهاشو بر عهده بگیرم + اینکه محل صفارش دامنه و هاست رو خودم مشخص کنم. :wink:

Cyletech

Member
خب یعنی اعتماد ندارید؟
نه برادرم اصلا اینطور که فکر می کنی نیست! شما از خیلی اتفاقاتی که برای من افتاده مطلع نیستید برای همین من نمی تونم خوب براتون توضیح بدم ولی منظور من این بود که خودم میخوام هاست و دامین رو از هاستینگی که دوست دارم بگیرم و نه چیز دیگه :rose:

it2net

Member
من اینو گفتم که بدونی اینو میگی چه حالتی پیش می آد
همین خدای نکرده جسارت نکردم

AMiR

Active Member
دوستان به این نکته دقت کنید که هرگونه اتفاق ، مشکل و مسایل بعدی این قضیه
هیچگونه ارتباطی با مجید آنلاین نخواهد داشت و تمام مسئولیت ها بر عهده طرفین این ماجراست و این سایت هیچگونه مسئولیتی دراین رابطه بر عهده نمی گیرد.

Cyletech

Member
از لطف دوست خوبم سپاس گذارم اما من پشتیبانی هرکسی رو قبول نمی کنم! فرد مورد نظر باید آشنا!قابل اعتماد و مومن باشه که خدایی نکرده وسط راه مارو ول نکنه و بعد ما بمونیم تو کف اینکه چطوری پول شما رو برگردونیم. از لطفت سپاس گذارم :rose:

و البته صد مرتبه هم از مدیریت خوب این انجمن تشکر می کنم. زیرا: خیلی خوب پاسخ دادند و امیدوارم مدیرای بخش های دیگه هم از شما یاد بگیرند. سپاس فراوان :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا