پاسخ به دوست گرامی
سلام.دوست عزیز طرح و ایده خاصی برای این سایت دارید؟
سلام.بله دوست عزیز.البته اینم خدمت همه عرض کنم که،بنابه پ.خ های خصوصی که دوستان برای ما ارسال کردند،تصمیم به تغییر بازی گرفتیم.حال میخواهیم یه بازی فروشگاهی راه اندازی کنیم که کاربران با عضویت دارای فروشگاه میشوند.بعضی از دوستان سرمایه دار گفته بودند که درآمد از چه طریقی به دست میآید!باید در پاسخشون عرض کنم که درآمد به شیوه ی بازی بستگی دارد.من داستان بازی رو در زیر مینویسم اگر کسی بازم متوجه نشد پ.خ بده تا براش بگم
داستان بازی از این قرار است:
کاربر پس از عضویت با یک صفحه روبرو میشود که نوشته مثلا:
گوشت
لبنیات
تخم مرغ
ابزار آلات
و...اون باید یکی از این موضوعات را انتخاب نماید و پس از انتخاب میتواند شروع به فروش آن محصول نماید.پس از آنکه امتیازهای بالایی آورد ما برای اون به جای یک مغازه یک فروشگاه میدهیم که کم کم با درآمد و خریدن سکه از ما کالاهای بیشتری در همه موضوعات و زمینه ها میتواند کار کند.
و اما!درآمد ما چگونه هست:
توی داستان همون طوری که گفته بودم کاربر نیازمند مواد غذایی برای فروشگاه خود میشود.البته اون پس از عضویت مقداری کالا دریافت میکند ولی خوب مشتریها امون نمیدن و تمومش میکنن.اون با مراجعه به کاربرن دیگر این کالا های را دریافت مینماید و درصورتی که آن کاربر دیگر گران فروش بود ویا اصلا همچین کالایی نداشت اون با مراجعه به ما و پرداخت مثلا 250 تومان ما برای او 50 یا 100 عدد از آن کالا را فعال مینماییم؟برای مدیریت و کسب اطلاعات بیشتر با 09130657865 و یا از طریق ایمیل
[email protected] و یا
[email protected] وهمچنین از طریق ارسال پ.خ پاسخ خود را دریافت نمایید.