نیازمند همکار یا نویسنده یا مترجم جهت ایجاد سایت

camry

Member
سلام دوستان
می خواستم یه سایت در باره ی اخبار مربوط به کامپوتر و کنسول ها و بازی و .... بزنم اما نیازمند همکار هستم
فعلا خودم هزینه ی دامنه و هاست رو دادم اما برای ادامه کار دست تنها هستم
هر کی می تونه کمکم کنه هینجا اعلام کنه
حتی اگر میتونه روزی یه پست هم بده اشکالی نداره

با تشکر
:rose:

camry

Member
سلام به همه شما دوستان عزیز
همونطور که خیلی از شما می دونین من می خواستم یه سایت بزنم اما دستتنها هستم و نیاز به کمک شما عزیزان دارم

حالا می خواستم ببینم کسی می تونه کمکم کنه تو چه بخشی:
نویسندگی معمولی : حداقل دادن یک پست در روز
نویسندگی فعال : حداقل دادن 15 پست در روز
تبلیغات : تبلیغات توسط سایت ها و فروم ها - تبادل لینک - معرفی به دوستان و اقوام - ......
مترجمی : ترجمه کردن متن و مقاله های مربوز به سخت افزار و نرم افزار و بازی های کامپوتری و .....
طراح وب : طراحی وب سایت با قیمت مناسب (زیر 10000 تومن)
کمک مالی : کمک کردن مالی در هر کاری برای اطلاعات بیشتر بهم pm بدید
مدریت اصلی : اگر تجربه زیادی در مدیریت سایت ها و فروم ها دارید همینجا اعلام کنید

سوالی بود در خدمتم
با تشکر از همکاری شما

hannah

New Member
سلام
اگر پولی میدید من در بخش طراحی معمولی سایت و مدیر اصلی و نویسندگی معمولی و حرفه ای تخصص دارم

winsent

Banned
سلام.
من در بخش های زیر میتونم کمکتون کنم:
- ترجمه
- مدیریت انجمن
- نویسندگی فعال

موفق باشید...

wild-mans

Member
سلام
منم در ضمینه های زیر میتونم کمک کنم:
-ترجمه
-نرم افزارهای ویدئویی
-بازی های رایانه ای کلا چه شبکه چه تک نفره
-شبکه های کامپیوتری
یاحق

rezadaraee

Active Member
سلام دوست عزیز .
بعنوان طراح میتونم در خدمتتون باشم اما قیمتی که شما دادین کلا حرفه ی هر کسی رو زیر سوال میبره عزیز.
اون 10000 تومن رو حذف کنی فکر کنم بهتر باشه . لااقل بصورت رایگان خیلی بهتره تا اینکه ...
موفق باشی

camry

Member
سلام دوست عزیز .
بعنوان طراح میتونم در خدمتتون باشم اما قیمتی که شما دادین کلا حرفه ی هر کسی رو زیر سوال میبره عزیز.
اون 10000 تومن رو حذف کنی فکر کنم بهتر باشه . لااقل بصورت رایگان خیلی بهتره تا اینکه ...
موفق باشی
اما من توی بعضی سایتا یه قالب های میدیم که فکر میکردم کم کمش 50 هزار تومن پولشه در صورتی که بعد از اینکه نگایه قیمتش کردم دیدم که 12000 تومن پولشه
نمی خوام خیلی قالب حرفه باشه فقط یه طراحی ساده اما زیبا به همراه لوگو سایت رو در بر داشته باشه

جدیدترین ارسال ها

بالا