بچه ها من نمي خواهم از شاپ هاست تعريف كنم
ولي شاپ هاست واقعيت رو مي گه , مانند خيلي هاي ديگر در رابطه با هاست نامحدودخالي نبست كه بگوييد سرور براي آنهاست!
من از اونها پرسيدم نگفت سرور مال اونهاست و گفت ريسلر طرف خارجي هست!
و
هاست هاي محدود بر روي سرور خودشان هست (همين حقيقت مهمترين چيز هست)
اساسا كسي در ايران پول نداره كه بخواهد يك ابر سرور راه بندازه و هاست هايي با نامحدود فضا ساپورت كنه !!!!!!!!
چون اگر چنين بود شركت هايي نظير هاست ايران ،ايران هاست و هاست پرتال ايران ,و ... اقدام به فروش مي كردند!
پس توجه نماييد در ايران هيچ شركت معتبري داراي سروري نمي باشد كه بتواند بالاي 10000 گيگ فضاي ديسك ارائه دهد.
در صورتي كه ابر سرورهاي شركت هاي خارجي به صورت شكبه متصل به هم هستند كه اگر فضاي ديسك يكي پر شد از فضاي ديسك ديگري استفاده مي نماييد و در اصل چند ابر سرور متصل به هم ساپورت مي شوند.
البته اين به آن معنا نمي باشد كه شما مي توانيد 10000 گيگ فايل براي دانلود بزاريد ! بلكه بر اساس يكسري شرايط و قوانين و الگوريتم ها كه در سايتشون هست مي توانيد استفاده نماييد
حالا يك نكنه هست كه من مي گم:
ملاك مقدار فضاي درج شده در پكيج نيست!!!! زيرا شخصي كه يه سرور كوچك هم داره (مثلا با فضاي 10 گيگ) مي تونه پنل تعريف كنه كه نشانگر نامحدود فضا هست!!! اما در واقع به صورت نمايشي نامحدود نشان مي دهد ، و زماني كه فضاي ديسك (10 گيگ سرور كه چندين كاربر از آن استفاده مي كنند )پر شود سرور دان خواهد شد.
پس دوستان عزيز مقدار فضاي نشانده در پنل مهم نيست!
حالا باز هم مي تونيد بريد سايت شاپ هاست از مديران آنها بپرسيد راهنمايي مي كنند
www.shophost.ir