نیازمند به معرفی دیتاسنتر مطمئن و سرورهای قیمت مناسب

واقعا ببخشید وسط بحث شما میام بال ولی اگه میشه در رابطه با اون تاپیکی که من زدم کمک بشه خیلی بهتره.چون فکر کنم در باره این موضوع تا به حال چندین بار بحث شده.

اگر برای شما امکان داره از شما دوستان میخوام که بنده حقیرو کمک کنید.

با تکشر و عذرخواهی از شما وبمسترهای عزیز

nimafire

find / -name Support > u
سلام. من در یاهو آنلاین هستم afaghhosting
اگر علاقه مند بودید.درخدمتم.
موفق باشید

اگه میشه اون چیزی که توی اولین تاپیک نوشتم دنبال بشه خیلی بهتره.

با تشکر

Master ITX

Well-Known Member
من یه چند سالی بود با یه دیتا سنتر مالزیایی کار میکردم ولی بعدا به دلایلی دیگه کار نکردم
لین سایتش این بود حالا دیگه نمیدونم هنوز دیتا دارند یا نه
www.dnstrack.net
ایدی یاهوو هم داشت
dnstrack
به هر حار خهوشحال میشم کمکی بهت کرده باشم

من یه چند سالی بود با یه دیتا سنتر مالزیایی کار میکردم ولی بعدا به دلایلی دیگه کار نکردم
لین سایتش این بود حالا دیگه نمیدونم هنوز دیتا دارند یا نه
www.dnstrack.net
ایدی یاهوو هم داشت
dnstrack
به هر حار خهوشحال میشم کمکی بهت کرده باشم

دستت درد نکنه.ولی این دیتاسنتر قیمتش خیلی بالاست.

من قبلا خدمت شما همکاران گلم عرض کردم که یک دیتا سنتر شرقی یعنی ساکن
چین
هنگ کنگ
مالزی
تایوان و ...

باشه میخوام.فول وارز باشه.چون من میخوام همه نوع سایتی را میزبانی کنم و دچار مشکل نشوم.

قیمتش هم خوب باشه.خیلی از بچه ها سرورهای مناسبی با 50$ و 60$ دلار دارند از این کشور ها میگیرند.ولی آدرس دیتاسنتر را نمیگند.

یک سوال هم دارم.دلیل قطع همکاری شما با این دیتاسنتر چیه؟

آیا دیتاسنتر مشکل داره؟

با تشکر

آخرین ویرایش:

Master ITX

Well-Known Member
سلام من یه چند روزی دستم بند بود به یه موضوعی نشد درست تاپیک های مجید انلاین رو ادامه بدم
دستت درد نکنه.
حواهش میکم
.ولی این دیتاسنتر قیمتش خیلی بالاست.
خوب دیگه سرور وارز همینه قیمتش بالاس ولی اگه باهاش حرف بزنی شاید کمتر هم بهت بده
من قبلا خدمت شما همکاران گلم عرض کردم که یک دیتا سنتر شرقی یعنی ساکن
چین
هنگ کنگ
مالزی
تایوان و ...
اینی که بهت دادم ماله مالزی بود خودم هم از نزدیک باهاشون صحبت کردم اون روز سرور های زیادی نداشتند حدود 500 تا که بیشتری هاشون ماله دولتشون بود سرور ها
باشه میخوام.فول وارز باشه.چون من میخوام همه نوع سایتی را میزبانی کنم و دچار مشکل نشوم.
سرور وارز وارزه دیگه وقتی وارز باشه تو هر کاری خواستی میتونی بکنی منظورت رو از فول وترز نگرفتم
قیمتش هم خوب باشه.خیلی از بچه ها سرورهای مناسبی با 50$ و 60$ دلار دارند از این کشور ها میگیرند.ولی آدرس دیتاسنتر را نمیگند.
سروری که با این قیمت بدند و وارز هم باشه و سیستم نسبتا بالایی هم داشته باشه برات بگم که دروغه یا ممکنه کیفیت نداشته باشه
یک سوال هم دارم.دلیل قطع همکاری شما با این دیتاسنتر چیه؟
من خودم قطع کردم و دیگه هاست فروشی نکردم اونم از مدل وارزش
آیا دیتاسنتر مشکل داره؟
نه اصلا دیتا سنتر خوبی بود

در اخر هم بگم من جدیدا با یه دیتا سنتر روسی آشنا شدم خیلی خوب هستند و وارز هم کار میکنند اگه دوست داشتی به ایدیم یاهووم پی ام بده با هم اصلا اشنا شیم هم شهریم !!!! اخه!

جدیدترین ارسال ها

بالا