نیار به کمک فوری

arzinist

New Member
سلام
من یه مشکل برام پیش اومده
یه پروژه MMB دارم.سایز پروژه1024*768 هست
یکی از صفحات بدلیل بزرگتر بودن با اسکرول بالا و پایین میشود.حالا مشکل من این است که Hotspot را بر روی قسمت بالایی تنظیم نمودم که عملی را انجام دهد. وقتی اسکرول را به پایین حرکت میدهم، انتظار دارم Hotspot هم با آن جابجا شود. اما متاسفانه نمیتوانم Hotspot را با آن قسمت از تصویر ست کنم که با بالا و پایین رفتن تصویر Hotspot نیز تغییر مکان بدهد و ثابت باقی نماند
لطفا راهنمایی کنید

hamedroy

Member
از آبجکت html یا Flash استفاده کنید و بجای HotSpot در صفحه ، Flash یا html خودتون رو به همراه لینک قرار بدین روی تصویر.
برای آگاهی از ارتباط فلش با مالتی مدیا بیلدر
لینک اول
اما در خصوص روش استفاده از فلش + html
هر چند طبیعتا استفاده از محیط Adobe میتونه برای هر نوع کار فلش مناسب باشه . اما برای کارهای کوچکتر مثل لینک کذاری روی قسمتی از تصویر میتونید از برنامه snagit استفاده کنید.
برای این کار برنامه رو نصب کنید و بعد از اون تصویر مورد نظرتون رو باهاش باز کنید. از تب Hotspot قسمتی از تصویر که مایلید لینک بشه رو توسط Hotspot درون برنامه Snagit انتخاب کنید و HotSpot برنامه رو روی اون قسمت قرار بدین حالا باید در textbox مربوط به لینک از عبارت Script:ScripMMB استفاده کنید که در اینجا منظور از ScripMMB همون اسکریپتی هست که در مالتی مدیا بیلدر میخواد عملی رو انجام بده پس این اسکرپیت میتونه هرنامی داشته باشه. در مرحله آخر از برنامه خروجی فلش یا Mht تهیه کنید.
تفاوت خروجی های این کار زیاد هست . در خروجی mht فایل به صورت encoding bade64 ذخیره میشه که هرچند الگوریتم رمزنگاری نیست اما میتونه تا حد اندکی کارتون رو حرفه ای تر نشون بده.
اما در خروجی فلش بایستی یک فایل Html هم داشته باشید که فلش درون اون جای بگیره .
در هر دو صورت برای ورود خروجی کارتون توی مالتی مدیا بیلدر از آبجکت HTML استفاده کنید و در صورت استفاده از فایل Mht قسمت file of type رو هنگام ورود فایل در برنامه تغییر بدین تا فایلتون در محل ذخیره شده روی سیستم قابل انتخاب باشه.
خوب پس از ورود فایل به برنامه مالتی مدیا بیلدر کافیه که همون اسکریپتی که حرفشو قبلا زدیم رو داشته باشین و حالا ازش استفاده کنید.
من یک نمونه براتون ساختم که میتونید ازش استفاده کنید.

پیوست ها

• Flash_HTML_MMB.rar
    17.6 کیلوبایت · بازدیدها: 23
آخرین ویرایش:

hamedroy

Member
نه خود snagit حالت هایلایت رو ایجاد میکنه که البته رنگ و فرم اون متغیر هست و میتونید به هر شکلی انونو داشته باشید.

arzinist

New Member
از آبجکت html یا flash استفاده کنید و بجای hotspot در صفحه ، flash یا html خودتون رو به همراه لینک قرار بدین روی تصویر.
برای آگاهی از ارتباط فلش با مالتی مدیا بیلدر
لینک اول
اما در خصوص روش استفاده از فلش + html
هر چند طبیعتا استفاده از محیط adobe میتونه برای هر نوع کار فلش مناسب باشه . اما برای کارهای کوچکتر مثل لینک کذاری روی قسمتی از تصویر میتونید از برنامه snagit استفاده کنید.
برای این کار برنامه رو نصب کنید و بعد از اون تصویر مورد نظرتون رو باهاش باز کنید. از تب hotspot قسمتی از تصویر که مایلید لینک بشه رو توسط hotspot درون برنامه snagit انتخاب کنید و hotspot برنامه رو روی اون قسمت قرار بدین حالا باید در textbox مربوط به لینک از عبارت script:scripmmb استفاده کنید که در اینجا منظور از scripmmb همون اسکریپتی هست که در مالتی مدیا بیلدر میخواد عملی رو انجام بده پس این اسکرپیت میتونه هرنامی داشته باشه. در مرحله آخر از برنامه خروجی فلش یا mht تهیه کنید.
تفاوت خروجی های این کار زیاد هست . در خروجی mht فایل به صورت encoding bade64 ذخیره میشه که هرچند الگوریتم رمزنگاری نیست اما میتونه تا حد اندکی کارتون رو حرفه ای تر نشون بده.
اما در خروجی فلش بایستی یک فایل html هم داشته باشید که فلش درون اون جای بگیره .
در هر دو صورت برای ورود خروجی کارتون توی مالتی مدیا بیلدر از آبجکت html استفاده کنید و در صورت استفاده از فایل mht قسمت file of type رو هنگام ورود فایل در برنامه تغییر بدین تا فایلتون در محل ذخیره شده روی سیستم قابل انتخاب باشه.
خوب پس از ورود فایل به برنامه مالتی مدیا بیلدر کافیه که همون اسکریپتی که حرفشو قبلا زدیم رو داشته باشین و حالا ازش استفاده کنید.
من یک نمونه براتون ساختم که میتونید ازش استفاده کنید.

سلام.بسیار ممنون از پاسختون
من دارم یه آموزش برای سی پنل میسازم. میخوام وقتی روی هر قسمت کلیک شد، یک صفحه دیگر از پروژه را باز کند. مثلا با کلیک روی لینک 1 صفحه 3 از پروژه باز شود. اما چون تصویر بسیار بزرگ است، نهایتا از اسکرول استفاده میشود. با پایین آمدن اسکرول برای نمایش اجزای پایین تصویر، متاسفانه لینک همراه با اسکرول بالا و پایین نمیشود و لینک ثابت است
در توضیحی که شما فرمودید آیا امکان آدرس دهی در صفحات mmb وجود دارد؟ چون من زمانی که با html میسازم، لینک ها را نمیتواند اجرا کند
لینک تصویر

پیوست ها

• Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    845.3 کیلوبایت · بازدیدها: 9
آخرین ویرایش:

hamedroy

Member
البته که وجود دارد. بهتره که مراحل رو دنبال کنید تا متوجه بشین روال کار ساده تر از اونیه که فکرشو می کنید. توی این حالت شما از اسکرول شی html توی پروژه استفاده می کنید که طبیعتا ظاهر کار همون چیزی میشه که می خواهید. ضمنا شاید بهتر باشه که فقط با هر بار لینک کردن بجای رفتن به صفحات دیگر تنها توسط اسکریپت فقط مسیر فایل Html رو تغییر بدین و صفحه دیگری ایجاد نکنید. هرچند اگر این کار رو هم نکنید میتونید درون اسکریپت به طور مثال Page("page1") :I رو وارد کنید. که داخل پرانتز در واقع اسم صفح ای هست که میخواهید وارد اون بشین . در غیر اینصورت هم امکان داره تا با دستورات Browser آدرس فایل رو عوض کنید و فایل دیگری رو مشاهده کنید. کار سختی نیست دوست عزیز . ضمن اینکه حسن روش دوم اینه که امکان این وجود داره تا تاریخچه صفحات بازشده قبلی رو هم بعد از هر استفاده از برنامه ببینید.

arzinist

New Member
البته که وجود دارد. بهتره که مراحل رو دنبال کنید تا متوجه بشین روال کار ساده تر از اونیه که فکرشو می کنید. توی این حالت شما از اسکرول شی html توی پروژه استفاده می کنید که طبیعتا ظاهر کار همون چیزی میشه که می خواهید. ضمنا شاید بهتر باشه که فقط با هر بار لینک کردن بجای رفتن به صفحات دیگر تنها توسط اسکریپت فقط مسیر فایل Html رو تغییر بدین و صفحه دیگری ایجاد نکنید. هرچند اگر این کار رو هم نکنید میتونید درون اسکریپت به طور مثال Page("page1") :I رو وارد کنید. که داخل پرانتز در واقع اسم صفح ای هست که میخواهید وارد اون بشین . در غیر اینصورت هم امکان داره تا با دستورات Browser آدرس فایل رو عوض کنید و فایل دیگری رو مشاهده کنید. کار سختی نیست دوست عزیز . ضمن اینکه حسن روش دوم اینه که امکان این وجود داره تا تاریخچه صفحات بازشده قبلی رو هم بعد از هر استفاده از برنامه ببینید.

واقعا ممنونم از راهنماییتون. مشکلم حل شد. سپاسگذارم
فقط یه سوال. چطور میتونم فایل های ذخیره شده در snagit با پسوند mht رو دوباره ویرایش کنم. اصلا راهی برای ویرایش کردن فایل های تهیه شده وجود داره؟ چون ممکنه اشتباهی رخ بده یا نیاز به تغییر باشه. همین اتفاق برام افتاد اما snagit فایل های ذخیره شده را مجددا باز نمیکنه و باید فایل رو از نوع ساخت.

the_king

مدیرکل انجمن
واقعا ممنونم از راهنماییتون. مشکلم حل شد. سپاسگذارم
فقط یه سوال. چطور میتونم فایل های ذخیره شده در snagit با پسوند mht رو دوباره ویرایش کنم. اصلا راهی برای ویرایش کردن فایل های تهیه شده وجود داره؟ چون ممکنه اشتباهی رخ بده یا نیاز به تغییر باشه. همین اتفاق برام افتاد اما snagit فایل های ذخیره شده را مجددا باز نمیکنه و باید فایل رو از نوع ساخت.

فایل های MHT یا MHTML رو میشه به فایل های مجزای وب (صفحات وب و تصاویر و ...) برگردوند و با نرم افزار های ویرایشگر صفحات وب یا حتی Notepad ویرایش کرد.
برخی از مرورگر های اینترنتی می توانند این فایل های مجزا رو مجددا به یک فایل MHT تبدیل کنند.

ExtractMHT 1.0

ExtractMHT

m javad

کاربر متخصص
تو نسخه جدید پلاگین کتیبه که تا چند روز دیگه آپ میکنم تو انجمن، این امکان رو گذاشتم که بتونید برای فرمتون اسکرول طراحی بکنید (هم عمودی و هم افقی). اشیا موجود توی صفحه رو به راحتی بالا و پایین کنید. (حتی تمام اشیایی که با خود بیلدر ساخته میشن :))

جدیدترین ارسال ها

بالا