نگاهي به گذشته و برنامه ريزي براي آينده PHPnuke

zfarhad2003

Member
با سلام خدمت همه دوستانم توي انجمن

اگه ما به گذشته برگرديم و يه نگاهي به اولين چيزي كه به عنوان فارسي ناك به وجود اومد داشته باشيم مي‌بينيم كه يك شخص است كه اولين بار سعي در ايجاد ناك فارسي كرده بود و سرآغاز بيشتر كارهاي ما برمي‌گرده به همون شخص (آقا محمد) و واقعا هم سعي مي‌كرد كه پروژه رو به نحو احسن مديريت كنه ولي بزرگترين اشكالي كه در كارش داشت اين بود كه تنهايي پروژه رو به پيش مي‌برد و همونجور كه ديديم يكدفعه ديگه اثري از اون فعاليت اوليه ديده نشد و سايت و كليه پروژه به دست فراموشي سپرده شد (البته من مي‌دونم كه آقا محمد خودش نمي‌خواسته هم چنين اتفاقي بيافته ولي مشكلات شخصي زياد روبروش بوده).

درست از همون موقع تمامي مشكلات شروع شد هركسي كه چيزي بلد بود شروع كرد به فارسي كردن ناك و خودش تغييراتي در اون ايجاد كرد. كه به نفع همه نبود و همينجور پيش رفت كه همين الان شاهديم براي ناك 7 و بالاتر مي‌تونيم چندين نوع ترجمه به فارسي پيدا كنيم كه البته هيچكدوم هم كامل نيست و همشون نياز به تغييرات اساسي دارن.

اين مطلبي كه دربالا ديديد در واقع مقدمه‌اي بود براي آن چيزي كه من مي خواهم بگم .آيا شما هم راضي هستيد كه همينجوري پيش بره و همه در نوعي سردرگمي ندونن كه كدوم فارسي ناك رو بگيرن :roll:

وحالا پيشنهاد من يعني نفس كشيدن دوباره پي اچ پي ناك : پيشنهاد من اينكه بياييد ما همه اونهايي كه مي‌توانيم واقعا به طور قدرتمند روي ناك كار كنيم دورهم جمع بشيم و پروژه رو از اول شروع كنيم با مشورت هم بهترينها رو اضافه و كم كنيم بهترين ترجمه رو ايجاد كنيم و يعني به طور گروهي و كاملا سارمانيافته روي ناك كار كنيم .

براي اينكار ابتدا بايد همديگر رو بشناسيم هر كسي كه مي‌توانه به نوعي در اين زمينه مارو ياري كونه لطفا در پايين پيام خودرو بزاره و براي اينكه بتونيم به راحترين شكل ممكن همديگر رو پيدا كنيم هركسي مايل به همكاري كامل است لطفا آدرس ايميل و همچنين ID خودش توي ياهو رو پايين بنويسه تا اطلاعات كامل از همه افرادي كه قصد مشاركت دارن جمع بشه و بعد در اطلاعيه هاي بعدي كاررو شروع كنيم. من به عنوان يك نفر از جامعه فارسي ناك اميدوارم شما حرفه اي ها اولين قدم رو برداريد.

لطفا ايميل و ID ياهومسنجر يادتون نره.
ايميل من :[email protected]
Idمن توي ياهو: Siavash_gomayshi

با تشكر ازهمه فرهاد زارع

a Truth Seeking

Active Member
عزيز به نكته واقعا مهمي اشاره كردي البته من از تمام كساني كه تا حالا به هر نحوي در فارسي سازي سيستم هاي مديريت محتوا دست داشتن كه اوليش همين محمد آقاي عزيزمون Farsi Nuke بودن كه خود ايشون همونطوري كه همه دوستان هم مي دونم آغزگر اين كار بودن و همينطور ساير دوستاني كه نمي تونم در اينجا اسم همشون رو بيارم واقعا متشكرم.اما من خودم يكي از اون كساني هستم كه براي قضيه ترجمه و همينطور قالب نوشتاري وسواس خيلي زيادي دارم متاسفانه به دليل دخل و تصرف بيش از اندازه فرهنگ عربي در زبان فارسي بسياري از صحبت هاي روزانه ما به اين زبان گرايش دارد كه به كار نبردن اونها هم اجتناب ناپذير هست.در زمينه ترجمه اگر عمري باقی بود و كمكي از بنده ساخته در خدمت شما و ساير عزيزان هستم.
Yahoo ID : a_truth_seeking
[email protected]
[email protected]
متشكرم.

zfarhad2003

Member
با تشكر از همه اونهايي كه سعي مي‌كنند در ايم امر من رو ياري كنند.
من قصد دارم كه گروه كاري موثري براي كار حرفه‌اي روي PHPnuke تشكيل بديم كه علاوه بر ترجمه و پشتيباني همه مشكلات و نواقص رو به نحو احسن حل كنيم.
از همه دوستان خواهشمندم اگر قصد همكاري در اين پروژه بزرگ رو دارم حتما ادرس ايميل و اي دي خود رو ذكر كنند.
كساني كه فقط پيام مي زارم نمي تونن كمك خاصي به ما بكنند
به اميد روزي كه PHPnuke واقعا فارسي بشه

zfarhad2003

Member
خوب يكي از محبوبترين سيستمهاي مديريت محتوا PHPnuke است كه تا حالا به بيشتر زبانهاي دنيا ترجمه شده و در بيشتر كشورهاي دنيا هم براي خودش سايت تخصصي داره. همچنين تعداد بسيار زيادي سايت هم موجود است كه برروي امكانات اضافه ناك كار مي كنند و هرروز هم بهتر از قبل مي شه.
اين سيستم در ايران هم طرفداران زيادي داره و يكي از محبوبترين سيستمهاست قبلا كه سايت تخصصي براي خودش داشت ولي حالا ديگه مي شه گفت در ايران كسي فكر اساسي براي اين سيستم نمي كنه.
البته اگر بيشتر بچه ها موافق باشن و ما بتونيم گروه خوبي تشكيل بديم كم كم شروع به فارسي كردن ديگر برنامه هاي نوشته شده با PHP خواهيم كرد.
فقط همت دوستان كمه

zfarhad2003

Member
البته به نظر من PHPnuke بهتر است و داراي امكانات بيشتري از CPGnuke است . البته هركي نظرس داره ولي گروهي كه ما مي‌خوايم تشكيل بديم به صورت حرفه‌اي روي PHPnuke كار خواهد كرد و هركي هم مشتاق همكاري توي هرزمينه اي است مي تونه بياد و توي گروه عضو بشه
با تشكر فرهاد

zfarhad2003

Member
از همه بچه‌هايي كه تاحالا روي ناك كاركردن و مي خوان كه جامعه فارسي ناك روز به روز پيشرفت كنه تا به جاي مطلوبتري برسيم دعوت به همكاري مي‌كنم و همچنين از همه بچه‌هايي كه مي‌تونن ما رو توي اين راه كمك كنن

جدیدترین ارسال ها

بالا