نيما دايركتوري هم...

nima_dir

Active Member
سلام دوستان گلم
همگي خسته نباشيد و ان شا الله ايام به كامتون باشه
دوستان عزيزم شايد شرايطي پيش بياد كه نتونم به اينجا سر بزنم و در كنار شما عزيزان باشم. دوستان گلم من بيشتر توي انجمن دايركتور, برنامه نويسي و asp.net مطلب نوشتم و هميشه سعي كردم با زباني ساده و صميمي جواب دوستان رو بدم و براي اينكه محيط يلي خشك نباشه گاهي هم شوخي كنم. از دوستان اگر يه موقعي نتونستم جواب درستي به سوالش بدم شرمندم چون سوادم در همين حد بوده و اگر از شوخي هاي من ناراحت شدن واقعا شرمنده من قصد خاصي نداشتم. عزيزان من سعي كردم اگه چيزي بلدم به عنوان زكات علمم منتقل كنم شما هم اگر كسي به كمكتون نياز داشت حتما دريغ نكنيد.
همتون رو دوست دارم. بر و بچ دايركتوري اميدوارم هميشه موفق باشيد و بدونين كه هميشه به يادتون هستم. حاج مجيد رئيس بزرگ خيلي آقايي.نويد جان مدير عزيز خيلي گلي و ... .(شرمنده كه نميتونم از همه دست اندركاران سايت تشكر كنم)
حلالم كنين
دعا جون نيما برام دعا كنين. دعا كنين خواهش ميكنم دعا كنين
دوست و همراه هميشگي شما
نيما

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
نیما جان، مسلما هیچ چیزی برای نگرانی وجود نداره، حتما با حضورت به جمع مجید آنلاینی ها صفایی مضایف می بخشی.
از متن های نا امید کننده ای که در امضات نوشتی اصلا خوشم نمی یاد. پسر قوی باش و همیشه یادمون باشه (که ما برای سرنوشت زندگی خودمون تصمیم میگیریم نه زندگی برای سرنوشت ما).
همیشه قوی باش، با قدرت پیش برو،...
پسر واقعا دوست داریم.

[REZA]

Member
نیما جان سلام
نه من افتخار آشنایی با شما رو داشتم نه شما من رو میشناسید!
ولی من چند باری به انجمن برنامه نویسی که سرزدم فعالیت شما رو دیدم و دیدم که چطور مشکلات بچه ها رو حل میکنید.
امیدوارم که همیشه موفق و سربلند باشید
یا علی

جدیدترین ارسال ها

بالا