نياز به چند نفر گرافيست براي بازي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mojtaba_cpp

New Member
اوه اوه چه خبره اینجا !!!
مصطفی جان اینجا چه کار می کنی چند جا عضوی . من به خیال خودم کلی روابط عمومی دارم ولی الان می بینم که نه بابا حالا حالا ها باید شاگردی کنیم .
آقا ما هم تو کاریابی یه پیغام زدیم کسی تحویل نگرفت :) به خدا منم بچه خوبیم ! :) بازی ما آمادست برای مسابقه هم نیست هیچی هیچی ! توضیحات رو اینجا بخونید :

http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=77158

*Mostafa*

Member
سلام...
memol_515 راستی ، مصطفی جان، لطفآ یه ابعادی در اختیار ما قرار بده. به خدا من یکی اصلآ نمیدونم چی باید طراحی کنم.
راهنماییمون کن plz !
خوب من مي خوام جنگي باشه... و ابعادش هم تقريبا توي مايه هاي همون موشكي كه ساختيد ولي بعدا مي تونم ابعاد رو ويرايش كنم...
تقريبا شبيه به تصاويري كه توي پيوند گذاشتم :lol:
اوه اوه چه خبره اینجا !!!
مصطفی جان اینجا چه کار می کنی چند جا عضوی . من به خیال خودم کلی روابط عمومی دارم ولی الان می بینم که نه بابا حالا حالا ها باید شاگردی کنیم .
ممنون مجتبي جان ولي من هم زياد نيست كه عضوم بلكه بچه هاي اينجا خيلي مهربونن :cry::oops:
خوب بچه ها يه تصوير به عنوان سفينه بازيكن ويكي به عنوان سفينه دشمن گذاشم كه ببينيد. راستي فكر نكنيد من همينجوري نشستم وكاري نمي كنم... من دارم روي برنامه نويسيش كار مي كنم و تا الان هم كار ها خوب پيش رفته :cool:

پیوست ها

• playerShip.png
    playerShip.png
    18.6 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • enemyShip1.png
    enemyShip1.png
    16.2 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • debrisplayer.png
    debrisplayer.png
    20.2 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • debris1.png
    debris1.png
    19 کیلوبایت · بازدیدها: 3
  • playerMissile.png
    playerMissile.png
    1.5 کیلوبایت · بازدیدها: 3

memol_515

Active Member
سلام
من کار میکنم رو تیر و اینا! ببینم چی میشه. ابعاد و از این چیزا خواستم واسه این بود که همه هرچی طراحی میکنن تو یه scale مشترک باشه.
بالاخره نمیشه خیلی هم عکس رو بزرگ و کوچیک کرد. خوب کیفیت هم به نوعی بزرگ و کوچیک میشه:دی
anyway ، ممنون. ببینیم چیکار میتونیم بکنیم

راستی بچه های 3d کار، در تعطیلاتند گویا! من 3d ایم خوب نیست، آماتورم، بیاین کمک بابا :دی

*Mostafa*

Member
خوبه... راستي ميشه اسم شما رو هم بدونم؟ :wink:
خوب پس منتظر بقيه دوستان هم هستم... راستي هما خانم حالا كه اين دوستمون رفتن سراغ بقيه كار ها شما بايد زحمت سفينه ها رو بكشيد و اگر ديگران هم كمكي بكنند ممنون ميشم :oops:

آخرین ویرایش:

memol_515

Active Member
ببین، این 2 تا تیر رو زدم، بعد یه دقت کوچیک کردم، دیدم هیچ ربطی به طرح قبلیم نداره!:D خلاصه گفتم بذارم ببینم شاید به کارت اومد
حالا باز رو هرچی تونستم کار میکنم! اینا رو همینجوری داشته باش.
نمیدونم چرا هرچی کاره، با هم می یاد، من قرار بود این هفته بیکار باشم هااا! ای بابا:دی
اسمم هم مائده هستش دوست عزیز، مائدۀ زمینی:D
خوب دیگه ،شب خوش. دیگه sorry!

پیوست ها

• tir1.jpg
    tir1.jpg
    26.7 کیلوبایت · بازدیدها: 4
  • tir2.jpg
    tir2.jpg
    27.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
آخرین ویرایش:

*Mostafa*

Member
آها...
خوب خودتون هم فهميديد كه فانتزي نيست :lol:
اما به يه كار ديگه ام آمد... ممنون :wink:
راستي منتظر بقيه هم هستم ها!!!

max_s63

New Member
ببخشید دوستان من امروز نشستم و کل این پست و پست "نوشتن بازی" رو زیر و رو کردم ولی به نظرم اصل کاری رو خیلی بهش بها ندادین (البته ببخشید یه کم دیر وارد بحث شدم) . مسئله اصلی Programing هست ....:sad:
من خودم برنامه نویس Delphi و #C هستم. یه تجربه خیلی کوچیک هم توی OpenGl دارم.

به نظر من اگر برای شروع کار از یه BOX ساده شروع کنین خیلی بهتره. چون از چیزی که از Topic ها بر میومد هیچکدوم از عزیزان تا حالا این کار رو نکردن. البته من خیلی از توانایی های آقا MOSTAFA خبر ندارم.
به نظر بنده حقیر وقت برای ساخت ماشین و سفینه فضایی بسیاره اون هم با وجود حرفه ای هایی که توی MajidOnline حضور دارن. باید از ساده ترین چیز شروع کرد یعنی بتونیم فایل EXE ای داشته باشیم که با باز کردن اون بشه مثلا دور یه BOX چرخید.
از تاریخ آخرین Topic هم معلومه که موضوع رها شده هست ، ولی ادامه بدین خیلی حیف هست. میشه روش کار رو هم تغییر داد.
از همه ممنونم. ببخشید که من تازه وارد این قدر موعضه کردم.:lol:

آخرین ویرایش:

memol_515

Active Member
دوست جان، حرفهاي شما درست! اما اين بحث بسيار مدت است كه بسته شده! گويا خود صاحب بحث بيخيال شد! اگه از اول خونده بوديد، ميديديد كه ايشون فقط 1 هفته فرصت داشتند!
بي زحمت كمي دقت كنيد، بهد پست بديد!

موفق باشين

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
تاپيك قديمي رو لطفا بالا نياريد.

قفل - سارا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا