نياز به چند نفر گرافيست براي بازي

وضعیت
موضوع بسته شده است.

*Mostafa*

Member
با سلام خدمت تمامي گرافيست هاي عزيز :lol:
چند روزي ميشه كه يه سايت خارجي (سايت كه چه عرض كنم چند تا شركت پولدار كه اسپانسر شدن) يه مسابقه ساخت بازي ميني فست گذاشتن كه بايد تا 18 آگوست بازي رو تحويل داد...
من هم كه براي بازي برنامه نويسي مي كنم گفتم برم شركت كنم ببينم چجوريه؟ :neutral: كه ديدم واقعا بازي هاي خنده داري برنده هاي سال پيش بودن... (حالا لينك مي دم خودتون ببينيد)
خوب حالا غرض از اينجا پست دادن اينه كه دنبال چند گرافيست هستم كه به كمك هم يه بازي فانتزي به سبك SSS رو ارائه بديم و برنده بشيم (ميشيم ، مطمئن باشيد :oops:) خلاصه كه اگر كسي مي تونه كارهاي زير رو بكنه اعلام آمادگي بكنه:
افرادي كه مي تونن افكت ها و انيميشن هاي فانتزي بسازن... (با فتوشاپ يا فري هند و يا هرچي خودتون مي دونيد)
افرادي كه مي تونن مدلها رو براي بازي آماده كنند. (فانتزي و مثل سفينه فضايي و از اين جور چيزها)
افرادي كه بتونن كارهاي گرافيكي ديگه شبيه به اينها رو انجام بدن...

خوب يا علي... 10 روز بيشتر وقت نيست... ببينم چه مي كنيد؟ :cry:
با تشكر

راستي اين هم لينك مسابقه

3DTotal

Well-Known Member
من در ساخت مدل های سه بعدی هر کاری از دستم برآید می تونم برایتون انجام بدهم .

dove

New Member
اقا مصطفی اگر در زمینه طرح های فانتزی کاری از دستم بر بیاد کمکتون میکنم
نمونه کار هم که دیدید :lol:

memol_515

Active Member
منم تا هفتۀ دیگه آزادم، اگه بدونم چی باید کار کنم، شاید بتونم در طرح آزاد کمکی بکنم.

خوش باشید

*Mostafa*

Member
من در ساخت مدل های سه بعدی هر کاری از دستم برآید می تونم برایتون انجام بدهم .
آره مي دونم... شما توي كار فانتزي هم وارد هستي؟ اگر ميشه چند نمونه كار فانتزي رو برام بفرستيد...
ممنون
اقا مصطفی اگر در زمینه طرح های فانتزی کاری از دستم بر بیاد کمکتون میکنم
نمونه کار هم که دیدید
خيلي خوب... روي شما كه از همون اول حساب كردم:lol:
منم تا هفتۀ دیگه آزادم، اگه بدونم چی باید کار کنم، شاید بتونم در طرح آزاد کمکی بکنم.

خوش باشید
خوبه... ميشه از شما هم خواهش كنم كه چند تا نمونه كار فانتزي بزاريد تا ببينم؟
ممنون

ديگر دوستان چي؟

3DTotal

Well-Known Member
دوست عزیز فعلا نمونه کار در مورد کار فانتزی ندارم . باید چند روزی صبر کنید . یک کم سرم شلوغه .

pythoN

Active Member
فقط 10 روز .
ولی اگه فکر میکنید ی همچین سرعتی داریم . بزن بریم جشنواره رو متلاشی کنیم . معرف حضور تون هستم کمکی هم از دستم بر بیاد حتما ... مخصوصا که اقا مصطفی سفارش دادن .
ولی سریع تر باید عجله کنیم چون واقعا فرست کمه

memol_515

Active Member
2 شب نذاشتین مثل بچه آدم سر وقت بخوابیم ها!:دی
من امروز کار دارم، شب روش کار میکنم، اگه چیز بدردبخوری آماده شد، اینجا میذارم.

یه چیزی، یکم وقت خیلی تنگ نیست آیا؟ ما خودمون رو هم بکشیم...
بیخیال...

فهلآ!
خوش باشید

memol_515

Active Member
شب بخیر:-? (یا صبح به خیر؟:neutral: نیدونم )
برادر جان، من اینو 30' بامداد آغاز کردم و الان که 2:30 است پایان یافت. پایان که نه!:cry: خیلی خیلی کار داره! میشه گفت کاملآ ناقصه . این فقط یه طرح کلیه. چون هرچی فکر کردم نتونستم در عرض 5 دقیقه، ایده بهتر از این پیدا کنم!:wink:

اما خوب، اگه کلیاتش قبول باشه، میشه چیز بهتری از توش در آورد. فقط زدم که کار ، یکم هم دست خودم بیاد، هم دست دوستان دیگه!

خوب، منتظر انتقادات هستم

من برم لالا :-?

پیوست ها

• m.jpg
    m.jpg
    296.5 کیلوبایت · بازدیدها: 18

*Mostafa*

Member
خوب خوبه... ولي مي خوام توش يه بعدي بدي كه به نظر سه بعدي بياد... و در ضمن يادتون باشه كه بايد از اين صفينه تير هم بيرون بياد... يعني جنگيه...
در كل فانتزي بودنش خوبه و يكم ديگه روش كار كنيد همون ميشه كه مي خوام...
بقيه ديگه كمك نمي كنن؟
به چند نوع تير فانتزي و دشمن فانتزي هم نياز داريم ها؟
متشكرم :razz:

dove

New Member
خب اقا مصطفی من سعی میکنم تا 2 ساعت دیگه برات یک طرح کامل فانتزی بزنم

dove

New Member
kore%20ba%20moshak.jpg

اگه خوب نشده ببخشید دیگه فعلا

*Mostafa*

Member
آها ... خوبه...
ولي اين هم مسكلاتي كه كار اون دوست عزيزمون داشت رو داره... لطفا به اين ها هم توجه كنيد:
خوب خوبه... ولي مي خوام توش يه بعدي بدي كه به نظر سه بعدي بياد... و در ضمن يادتون باشه كه بايد از اين صفينه تير هم بيرون بياد... يعني جنگيه...
در كل فانتزي بودنش خوبه و يكم ديگه روش كار كنيد همون ميشه كه مي خوام...
راستي... هر دو روي كاراتون كار كنيد تا يكي براي دشمن و يكي ديگه به عنوان بازيكن انتخاب بشه... البته به چند تا دشمن ديگه هم نياز هست..
راستي همونطور كه قبلا گفتم:
به چند نوع تير فانتزي و دشمن فانتزي هم نياز داريم ها؟
متشكرم
خلاصه كه واقعا از كمك هاي شما دو نفر ممنون... اگر كس ديگري هم مي تونه كمك كنه ... خدا خيرش بده... جاي دوري نميره... اگر برنده هر گونه جايزه اي بشيم از شما هم قدر داني ميشه... و در ضمن مهمترين چيزي كه هست تجربه ايه كه با اين كار در صنعت ساخت بازي رايانه اي كسب مي كنيد... من سعي مي كنم كه يك آموزش ساخت كل بازي رو هم در انتها براي اين دوستان بفرستم تا كه تجاربشون از اينكه هست بيشتر بشه و در جاهاي ديگه هم حتما به دردشان مي خوره...

آخرین ویرایش:

memol_515

Active Member
راستی ، مصطفی جان، لطفآ یه ابعادی در اختیار ما قرار بده. به خدا من یکی اصلآ نمیدونم چی باید طراحی کنم.
راهنماییمون کن plz !

خوش باشین

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
Dove عزيز لينك عكس رو اشتباه وارد كرده بودن كه ويرايشش كردم.

فكر كنم الان بايد درست شده باشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا