نياز به دو كد php - فوري

به دو تا كد php شديدا نياز دارم:

ساده ترين كد php براي براي نشان دادن تعداد بازديد از يك صفحه (كه بيشتر براي سيستم "بهترين هاي سايت" ميخوام) و يك كد php براي نشان دادن كد يك صفحه (براي ويرايش قالب صفحه)

ممنون ميشم

oxygenws

Active Member
من اینجا برای کسی کد نمی زنم. مابقی دوستان خواستند همکاری کنند. ولی می تونم تو کد هایی که زدید کمکتون کنم.

كدها رو ندارم كه بخوام نشون بدم...(البته فقط يكيش دارم )
كد نشان دادن كد يك صفحه رو اصلا ندارم و نميدونم ولي كد ديگه رو از سايت phprun دارم ولي اون كمي پيچيدست ... من به ساده ترين صورت ممكن ميخوام.
ممنون

oxygenws گفت:
من اینجا برای کسی کد نمی زنم. مابقی دوستان خواستند همکاری کنند. ولی می تونم تو کد هایی که زدید کمکتون کنم.

گفتيد كمك ميكنيد اينم يه كد:
کد:
$query=mysql_query("SELECT * FROM matlab ORDER BY hit DESC LIMIT $limit") or die(mysql_error());

توضيح: توي جدول matlab يه رديف دارم بنام hit كه تعدادبازديدهاي براي هر كدوم از id ها رو ذخيره ميكنه... (اعدا هم مثلا 100 و 67 و6 و88 )
حالا از طريق اين كد ميخوام بترتيب بزرگترين اعدا رو از اين رديف زير هم بچينه ( اين همون تيكه ORDER BY hit DESC كه من ميدونم غلطه!)

حالا ميشه كمك كنين

ممنون ميشم

برا من كه كار نكرد ...
فكر كنم چون اعداد بتريب نيستند (هر عددي ميتونه باشه)

شما فكر ديگه ندارين

راستي در مورد سوال ديگه (يه كد براي ديدن كد يك صفحه ديگه(تغيير قالب)) ميتونيد كمك كنيد؟؟

در مورد كد اول .... (مشكل حل شد) فقط مونده كد دوم

در مورد كد دوم هم منطورم اون كدهايي است كه وقتي در يك صفحه قرار ميديد ميتونيد سورس يك صفحه ديگه رو ببينيد...

mollasadra گفت:
در مورد كد اول .... (مشكل حل شد) فقط مونده كد دوم

در مورد كد دوم هم منطورم اون كدهايي است كه وقتي در يك صفحه قرار ميديد ميتونيد سورس يك صفحه ديگه رو ببينيد...

:?: :?: :?:

taher007

Member
میشه لینک کد phprun رو بگذارید ببینم منظورتون دقیقا چه هست..

ممنون...

اون كد مربوط به همون سيستم بهترينهاي سايت ميشد كه داشتم و قضيه حل شد!

اين يه كد ديگس ...
منظورم مثل قسمت ويرايش قالب وبلاگهاي پرشين بلاگ رو ديدين ؟؟؟ مثل اون ميگم.

جدیدترین ارسال ها

بالا