سلام دوستان من نياز به دو اسكريپت ( شمارنده و چت روم) دارم اگه ميشه فارسيشو بديد خيلي نياز دارم
saeed_18_karaj Member Jul 9, 2006 #1 سلام دوستان من نياز به دو اسكريپت ( شمارنده و چت روم) دارم اگه ميشه فارسيشو بديد خيلي نياز دارم
M msnasiri Member Jul 11, 2006 #2 یه سرچ کنید پیدا می شه. من اگه رو کامپیوترم پیدا کردم می ذارم. چون قبلاً خیلی دانلود کرده بودم
M msnasiri Member Jul 12, 2006 #3 این فایلو می زارم نمی دونم بدردت می خوره یا نه ولی با سرچ حتماً پیدا می کنی. اگه پیدا نکردی خبر بده برات بنویسم. و باسه برنامه چت یه نفر می شناسم که نوشته بود اگه اجازه داد برات می زارم. حجم فایلها زیاد بود دو تا کردم. پیوست ها phpcounter.1.2.zip 45.4 کیلوبایت · بازدیدها: 22 flags.zip 48.6 کیلوبایت · بازدیدها: 10
این فایلو می زارم نمی دونم بدردت می خوره یا نه ولی با سرچ حتماً پیدا می کنی. اگه پیدا نکردی خبر بده برات بنویسم. و باسه برنامه چت یه نفر می شناسم که نوشته بود اگه اجازه داد برات می زارم. حجم فایلها زیاد بود دو تا کردم.
saeed_18_karaj Member Jul 12, 2006 #4 آقا دست گلت درد نكنه نياز شديد به يه چت روم خيلي ساده دارم مثلshout boxe نيوك
M msnasiri Member Jul 12, 2006 #5 من خودم با این برنامه ها کار نکردم ولی یه نفرو می شناسم که پروژش این بوده و اگه اجازه داد برات می فرستم.
من خودم با این برنامه ها کار نکردم ولی یه نفرو می شناسم که پروژش این بوده و اگه اجازه داد برات می فرستم.