نيازمند چند عكس از سربازان هخامنشي و آريايي

Ghamnevis

Well-Known Member
سلام
از عنوان كاملا مشخصه كه چي نياز دارم ، سايز برام مهمه ، اگر تصاوير HQ باشند كه فبها ، اگر 300DPI باشند كه ديگه واقعا فبها !

دوستان فقط لطف كنند ، لينك مستقيم به خود عكس رو بدن يا نهايتا يه Direct Link نه اينكه صرفا فقط چند تا سايت رو نام ببرند و بگند اين تو ميتوني پيدا كني ، چون تقريبا تمام سايت هاي درست حسابي رو كه ميشناختم جستجو كردم !

من به چهره يك سرباز آريايي احتياج دارم (نيمرخ ) يا به عكس كامل و ايستاده يك سرباز آريايي (يك نيزه دار يا كمان دار !)

تشكر پيشاپيش ، نيازم كمي فوري هست :)

سايان

S.H.R.M.K

Well-Known Member
gamnevis جان من یه زمان احتیاج به همچین عکسی داشتم ولی هرچی گشتم پیدا نکردم.
اگه واقعا کارت ضروریه و میخوای یک عکس خوب داشته باشی و به میدون فردوسی تهران دسترسی داری میتونی بری اونجا از خود مجسمه های بزرگی که مغازه ها دارن عکس بندازی از هر زاویه که دوست داری تمام قد ،چهره یا ....
منم همین کارو کردم.

Ghamnevis

Well-Known Member
S.H.R.M.K گفت:
gamnevis جان من یه زمان احتیاج به همچین عکسی داشتم ولی هرچی گشتم پیدا نکردم.
اگه واقعا کارت ضروریه و میخوای یک عکس خوب داشته باشی و به میدون فردوسی تهران دسترسی داری میتونی بری اونجا از خود مجسمه های بزرگی که مغازه ها دارن عکس بندازی از هر زاویه که دوست داری تمام قد ،چهره یا ....
منم همین کارو کردم.
تشكر حميد رضا جان :)
دسترسي ندارم ، اگر اون عكسهايي كه خودتون گرفتيد رو هنوز داريد ، امكانش هست يك نمونه اش رو برام آپ كنيد ؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
سایان بابا تو دیگه چرا؟!!؟ اینجا قسمت ابزارهاست چرا تو قسمت سوالات نپرسیدی؟

در مورد عکس هم فکر کنم یه دونه از این کارت تبریکهای طرح هخامنشی رو پیدا کنی و با رزلوشن بالا اسکن کنی بد نباشه.

Ghamnevis

Well-Known Member
sara_is_nice_girl گفت:
سایان بابا تو دیگه چرا؟!!؟ اینجا قسمت ابزارهاست چرا تو قسمت سوالات نپرسیدی؟

در مورد عکس هم فکر کنم یه دونه از این کارت تبریکهای طرح هخامنشی رو پیدا کنی و با رزلوشن بالا اسکن کنی بد نباشه.
سارا جان ، اين زير انجمنهاي فوتوشاپ رو من خودم پايه ريزي كردم :) اين انجمن مختص همين چيزاست ايجاد شد ديگه :)

به هر حال ممنون ، فكر نميكنم كسي بتونه كمكي كنه..

S.H.R.M.K

Well-Known Member
والا اونا الان تو 2 تا دی وی دی گمن ولی چند تا دارم بیشتر کیفیت پایینن و لی این یکی بد نیست.

2501 * 1667
300 DPI

چون فایلش بزرگه نمونشو میزارم خواستی بگو آپ کنم.

test.jpg

حالا میگردم اگه اونارو پیدا کردم میزارم برات.

Ghamnevis

Well-Known Member
مرسي حميد جان :)
عكس اولي به چيزي كه مدنظرمه نزديكتره ، ولي خوب كيفيتش باعث ميشه كه به كارم نياد ، به هر حال از زحمتي كه كشيدي ممنون

S.H.R.M.K

Well-Known Member
خواهش میکنم
شرمنده دیگه نشد کاری بکنم دنبال اونای دیگه هم گشتم پیدا نکردم.

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
امیدوارم اینها هم بدردت بخوره:

پیوست ها

• DSC01572.jpg
    DSC01572.jpg
    147.2 کیلوبایت · بازدیدها: 16
  • DSC01585.jpg
    DSC01585.jpg
    185.7 کیلوبایت · بازدیدها: 11
  • DSC01587.jpg
    DSC01587.jpg