نویسنده Php و سرندیپیتی

oxygenws

Active Member
احتمالا Rasmus Lerdorf رو میشناسید :)
یکی از نویسندگان زبان برنامه نویسی PHP است.

وقتی دیدم که وبلاگش سرندیپیتی است، کلی حال کردم :)
با توجه به روند رو به رشد استفاده از سرندیپیتی در بین بزرگانی چون ایشون یا Jannis Hermanns یا George Schlossnagle یا Sterling Hughes یا ... (که همشون کارشون درسته و کلی کتاب نوشتند) به نظر می رسه این سیستم به زودی در بین همه، حتی کاربران ایرانی جا بیفته.

قبلا هم گفته بودم، با قابلیت هایی که این سیستم داره (که دلیل انتخاب من هم بود!!) توسعه بسیار سریعی نسبت به سیستم های مشابه (حتی MT) خواهد داشت.

آدرس وبلاگ ایشون:
http://toys.lerdorf.com/

عکس بی ربط، راسموس و بانو:

BeHnAm_akb

Active Member
بابا دمشون گرم.

بچه ها آقای اکسیژن قراره در مورد این سیتم برامون بیشتر توضیح بده از نطر برتری هاش ساختارش چه طور نوشته شده و... (خودتوم برید ببنید!)

در ضمن هر چند وقت هم می خواد یکی از بزرگان پی اچ پی و کد بازو بهمون معرفی کنه

oxygenws

Active Member
بچه ها آقای اکسیژن قراره در مورد این سیتم برامون بیشتر توضیح بده از نطر برتری هاش ساختارش چه طور نوشته شده و... (خودتوم برید ببنید!)

در ضمن هر چند وقت هم می خواد یکی از بزرگان پی اچ پی و کد بازو بهمون معرفی کنه
من تو رو می کشم بهنام، حالا تو هم هی تیکه بندازو از آب گلالود ماهی بگیر، می گیری که چی می گم :p

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
اول اينكه از خبرت ممنونم...

دوم اينكه بهنام راست ميگه... منم شاهدم كه اين قولو دادي :neutral:

مجيد

Ali_ix

Well-Known Member
آره! راستی میخواستی آموزش PHP هم بدی استاد !
118.gif

BeHnAm_akb

Active Member
تیکه کیه ماهی چیه استاد. :d

من نمی گم مکه نمی بینی همه حرف منو تایید می کنن شما گفتی یادت نیست.

مجید جان و علی آقا از همکاریتون ممنون ;)

oxygenws

Active Member
بچه ها آقای اکسیژن قراره در مورد این سیتم برامون بیشتر توضیح بده از نطر برتری هاش ساختارش چه طور نوشته شده

بهنام، خودت می دونی که من چه آدم مزخرفی هستم :d مخصوصا تو یاد دادن به کسی :)))

یه بحثی که می تونه نهایتش به توجیح سرندیپیتی برسه رو در انجمن Php راه میندازم، فقط همه دوستان باید قول بدن همکاری کنند (چون خودم کمی سرم شلوغه)

احتمالا تاپیک رو اگر موافق بودین، تا 2-3 روز آینده می زنم، باید کمی فکر کنم که چطوری شروعش کنم و ضمن اینکه نظر دوستان رو هم (همینجا) بدونم. اما در نهایت، اون تاپیک می تونه سودی برای دوستان داشته باشه و کلی فکرشون رو باز کنه.

به هر حال، من سعی می کنم برتری ها رو به شکل یک تاپیک قابل بحث در بیارم، اما اگه نشد دیگه شرمنده :)

آموزش Php و معرفی اساتید Php و بازمتن که دیگه کلا بیخیال چون شدیدا کم میارم. :)

موفق باشید، امید

پ.ن: من یه روزی هر 3 تای شما رو می کشم، مجید جان، اندام رو که دیدی، می دونی که می تونم هر سه تا تون رو غورت (قورت/غورط/...!!!) بدم.

kami_mz

Well-Known Member
پ.ن: من یه روزی هر 3 تای شما رو می کشم، مجید جان، اندام رو که دیدی، می دونی که می تونم هر سه تا تون رو غورت (قورت/غورط/...!!!) بدم.
مجیدو شاید. علی رو بعید می دونم.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
به نظر من هم ، اگر اين دو برنامه گم نام (البته سرندیپیتی بيشتر) معرفي بشه كه همه با امكانات و مزايايي كه داره آشنا بشن خيلي خوبه..

متاسفانه الان MT بين وبلاگ نويسهاي ايرناي مرسوم شده كه متاسفانه زياد هم جالب نيست هر چي باشه بزرگترين مزيتي كه اينها دارن اينه كه php‌هستن :lol:

مجيد

BeHnAm_akb

Active Member
الکی الکی گرفتا :)) فقط احتمالش هست یکی غورطم (این جوری غلیظ تره!) بده اما می ارزه.

ببخشید تو کار با سواتا فوضولی میکنیم اما فکر کنم اینجوری بگید که چه کاریایی میکنه چه قسمت هایی داره بعدش هم چه فایل ها و کد هایی داره و اونا چه کاز میکنن و همینجوری بریم جلو :d خوبه.

kamiar

Member
آقا بنده هم هرکمکی از دستم بربیاد درخدمتم.
به نظرم اگه یه فروم تخصصی(http://pt.kamiar.net) واسه پی اچ پی بزینم که تمام مطالب واحد بشن خیلی بهتره.
شما فقط بگید چه بخشهایی داشته باشه.

bache +

Well-Known Member
ببخشید میون کلالمتون نخود شدم
این سرندی پیتی مگه همون یارو کارتونه نیست که یارو دایناسور صورتی اسمشه تازه بستنیشم هست
اخه برادرا یه زره بیشتر توضیح بدین بیبنیم کار این سیستم چیه تفاوتش با بقیه چیه و...

oxygenws

Active Member
serendipity به معنی "نعمت" یا "خوشبختی" است :)
یک سیستم وبلاگ نویسی است.
در همین انجمن بگرد، قبلا چندین مورد در موردش بحث شده.

oxygenws

Active Member
بهنام جان، گیر دادی هاااا :)
فعلا یک تاپیک مختصر (برای بحث) تو انجمن Php می زنم، ببینم چقدر دوستان علاقه نشون می دن و تو بحث شرکت می کنند، ان شا الله شاید تصمیم بگیرییییم آخرش به یه نتایجی برسیم :)

الان تاپیک ارسال شد
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=40608

جدیدترین ارسال ها

بالا