نوك 7.6 *** فارسي سازي و ديگر مباحث مربوط به آن ***

ali_civil

Member
دوستان عزيز خبر انتشار نسخه هاي جديد نوك ديگه عادت شده برامون و زياد هم دور از انتظار نيست
همين الان جناب فرانسيسكو نوك 7.6 را ارايه كردند :twisted:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
PHP-Nuke 7.6 FINAL Released

PHP-Nuke 7.6 Final version. This version big change is that you can now rename your admin.php file and hide it for security improvement. Several bugs has been fixed, more variables validation added, Forums administration is now compatible with the new modularized administration system, added the inclusion of header, mainfile and footer custom files so you don't loose your custom changes anymore, full support of Mozilla FireFox browser's features and many more. Additionaly PHP-Nuke version 7.5 has been released for free to the public on the downloads section.

Get PHP-Nuke 7.6 Now or Enter the Club

izone

Active Member
بابا اينام نميگذارند مردم فارسي ساز نفسي بكشند.

ايدنايي ها كجاييد به دادمون برسيد!!!!

آخه مي دوني چي هست؟ نوك به خواهي حساب كني پرتال خوبي نيست ,و فقط ماژول زياد داره! به نظر من بايد دولوپراش(Developer) باید درش را تخته کنند یا اسمش رو عوض کنند!

sarallah

Member
علی آقا ممنون از خبر شما ...

alitanara : با این حرف مخالفم چون نوک یه سیستم قدرتمند و محبوب هستش و افراد زیادی در سراسر جهان از اون استفاده میکنند
بهرحال هر کی نظری داره ...

iman_ebru

Active Member
ممنون از خبرت علي جان.
به نظر من هم نوك يك سيستم واقعا قدرتمند و محبوب و در عين حال ساده هست كه طرفداران زيادي هم داره و به خيلي از زبان هاي دنيا ترجمه شده

arashsoft

Well-Known Member
آقا اين يوزر و پسورد شاهرخ رو بذيذ تا اين ناك رو دانلود كنيم
اگه لينكي هم داريد بديد

والا آقا ثارالله اين نوك اگر توجه كني يك ماه يك دفع (بعضي مواقع 3-4 روز) نسخه ميده بيرون!
در ضمن اصلأ امن نیست یعنی اگر توجه کنه سالی بیش از 300-400 تا سایت هک می شوند!
به نظر من اگر بشه براش یک سیستم امن طرّاحی کرد که غیز قابل نفوذ باشه (تا الان خیلی طرّاحی شده امّا هیچ کدام قوی نیست) و یا بشه سوراخ ها را گشت و بست خیلی بهتر هست!

به هر حال این نظر من هست که می گم نوک به درد نمی خوره ولی باز اگر امن باشه پرتال خوبی هست!

ممنون

ali_civil

Member
فقط نوك

سلام ممنونم ازتون :eek: . به نظر من نوك بهترينه و بهترين هم مي مونه.... :arrow:
مشكل ما اينه كه خيلي هامون مي آييم يه نوك آپلود مي كنيم و مي ذاريم به امان خدا.
اگه همه يه بار لا اقل همه كدهاي اين نوك رو بخونن از خيلي مشكلات مي تونن بر بيان
جا داره يادي هم از محمد امين دوست خوبم و زحمتهاش بشه كه در مورد نوك فارسي خدمت بزرگي به همه ما ها كرده و اونايي هم كه الان سنك مرجع بودن سايتشون در مورد نوك رو به سينه مي زنن يه تشكري هم از ايشون بكنند.
ممنون از همه مجيدي هاي عزيز و باي

ali_civil

Member
نظر همه دوستان مورد احترامه . فعلا يكي از دوستان لينك اين 7.6 رو پيدا بكنه . من كه خيلي گشتم اما فك كنم فردت پس فردا پيداش بشه. البته برا فارسي سازي زوده براين پچ فايلهاش هم بياد بعد شروع كنيم :arrow: اين هم نظر من بود :wink:

pooyait

Member
ali_civil گفت:
نظر همه دوستان مورد احترامه . فعلا يكي از دوستان لينك اين 7.6 رو پيدا بكنه . من كه خيلي گشتم اما فك كنم فردت پس فردا پيداش بشه. البته برا فارسي سازي زوده براين پچ فايلهاش هم بياد بعد شروع كنيم :arrow: اين هم نظر من بود :wink:
با سلام

ولي هنوز 7.5 ايران پرتالز نيومده!!!!!!!
يعني كه چي؟

علی جون شما هم یه لطفی بکن اگه لینکی از اون ÷یدا کردی به ماهم خبر بده تا بگذارم رو سور بچه ها با خیال راحت دانلود کنن

ممنون
قربون همتون

kimiapt

Member
pooyait گفت:
ali_civil گفت:
با سلام

ولي هنوز 7.5 ايران پرتالز نيومده!!!!!!!
يعني كه چي؟

علی جون شما هم یه لطفی بکن اگه لینکی از اون ÷یدا کردی به ماهم خبر بده تا بگذارم رو سور بچه ها با خیال راحت دانلود کنن

ممنون
قربون همتون
سلام دوست عزيز
شايد علت عدم انتشار نسخه 7.5 ايران پرتالز براي خيلي ها سوال باشه . ولي جواب اين سوال را من يكي دو روز ديگه به صورت مفصل مي دم .
منتظرباشيد لطفا !!
:D

guilanict

Member
در برترين و بهترين بودن ناك جاي صحبت بسيار است اما در اينكه در ليست برترين ها است به نظر من نمي توان ترديد كرد. ارايه نسخه هاي جديد و پچ ها در نگاه حرفه اي امروزه نشانگر قدرت پشتيباني و نيز حمايتهاي تيم برنامه نويس است وگرنه شما بايد خيلي وقت قبل ويندوز را كه ساعت به ساعت پچ مي دهد را به فراموشخانه مي فرستاديد.

guilanict گفت:
در برترين و بهترين بودن ناك جاي صحبت بسيار است اما در اينكه در ليست برترين ها است به نظر من نمي توان ترديد كرد. ارايه نسخه هاي جديد و پچ ها در نگاه حرفه اي امروزه نشانگر قدرت پشتيباني و نيز حمايتهاي تيم برنامه نويس است وگرنه شما بايد خيلي وقت قبل ويندوز را كه ساعت به ساعت پچ مي دهد را به فراموشخانه مي فرستاديد.

دقیقا ویندوز به دلیل ارایه پچ های امنیتی و باگ های زیادش در دنیای حرفه ای ها و سرور ها به فراموشی سپرده شده و به تازگی داره خودش رو جمع و جور میکنه که بتونه دوباره جایگاهش رو بدست بیاره که اگه نتونه تا سه چهار سال دیگه به طور کلی از صحنه کنار خواهد رفت

تنها دلیلی که نیوک رو محبوب کرده اینه که اولین سی ام اس شناخته شده هست و کلی سایت باهاش زده شده در نتیجه همه به کار باهاش آشنا هستن و براشون سخته که زحمات یادگیری یه سی ام اس دیگه رو قبول کنن یا به دنبال تبدیل دیتابیس به یه سی ام اس دیگه باشن و گرنه از هر نظر که بهش نگاه کنی به خصوص از نظر دولاپ بسیار ضعیفه
دادن ورژن های جدید نشانه تیم دولاپر قوی نیست باید دید ورژن جدید چه چیزی رو اضافه کرده
من نمیدونم تعداد دولاپر های نیوک در همین کلاب بسته چقدره ولی وقتی خودشون رو جدا کردن و سایت رسمی برای نیوک نیست و نشه به راحتی دانلودش کرد دیگه فایده ای نداره

pooyait

Member
عشق مدرن گفت:
guilanict گفت:

دقیقا ویندوز به دلیل ارایه پچ های امنیتی و باگ های زیادش در دنیای حرفه ای ها و سرور ها به فراموشی سپرده شده و به تازگی داره خودش رو جمع و جور میکنه که بتونه دوباره جایگاهش رو بدست بیاره که اگه نتونه تا سه چهار سال دیگه به طور کلی از صحنه کنار خواهد رفت

تنها دلیلی که نیوک رو محبوب کرده اینه که اولین سی ام اس شناخته شده هست و کلی سایت باهاش زده شده در نتیجه همه به کار باهاش آشنا هستن و براشون سخته که زحمات یادگیری یه سی ام اس دیگه رو قبول کنن یا به دنبال تبدیل دیتابیس به یه سی ام اس دیگه باشن و گرنه از هر نظر که بهش نگاه کنی به خصوص از نظر دولاپ بسیار ضعیفه
دادن ورژن های جدید نشانه تیم دولاپر قوی نیست باید دید ورژن جدید چه چیزی رو اضافه کرده
من نمیدونم تعداد دولاپر های نیوک در همین کلاب بسته چقدره ولی وقتی خودشون رو جدا کردن و سایت رسمی برای نیوک نیست و نشه به راحتی دانلودش کرد دیگه فایده ای نداره
با سلام

دوستمون به مطلب جالبي اشاره كردن و اون نبودن سايت واحدي براي دانلود اونه.
من توصيه و پيشنهادي كه دارم اينه كه ما تو ايران حداقل بياپيم يه سايت رسمي براي سي ام اس ها و منجمله همين نيوك راه بندازيم
تو اين كا نبايد جناح گيري و مساپل مادي مدنظر باشه
چون اگه مساپل مادي وسط بياد مطمپنا كار يجاش لنگ ميشه.
براي اينكار فكر كنم دوستاني مثل جناب آقاي مطلبي يا جناب آقاي رحيم زاده و آقاي شهابي نژاد و ديگر دوستان بتونن كمك مهمي بكنند و از لحاظ پشتيباني اين سايت رو مورد حمايت قرار بدن.
فقط بازم تاكيد ميكنم اين سايت اصلا نبايد وابستگي به گروه يا شركت و يا فرد خاصي باشه.
حالا كساني كه موافق و يا مخالف اين مطلبند اعلام نظر بفرمايند تا انشاء الله بتونيم اين مبحث رو به يه جاپي برسونيم.

منتظر هستم.

narenj

Member
pooyait گفت:
با سلام

دوستمون به مطلب جالبي اشاره كردن و اون نبودن سايت واحدي براي دانلود اونه.
من توصيه و پيشنهادي كه دارم اينه كه ما تو ايران حداقل بياپيم يه سايت رسمي براي سي ام اس ها و منجمله همين نيوك راه بندازيم
تو اين كا نبايد جناح گيري و مساپل مادي مدنظر باشه
چون اگه مساپل مادي وسط بياد مطمپنا كار يجاش لنگ ميشه.
براي اينكار فكر كنم دوستاني مثل جناب آقاي مطلبي يا جناب آقاي رحيم زاده و آقاي شهابي نژاد و ديگر دوستان بتونن كمك مهمي بكنند و از لحاظ پشتيباني اين سايت رو مورد حمايت قرار بدن.
فقط بازم تاكيد ميكنم اين سايت اصلا نبايد وابستگي به گروه يا شركت و يا فرد خاصي باشه.
حالا كساني كه موافق و يا مخالف اين مطلبند اعلام نظر بفرمايند تا انشاء الله بتونيم اين مبحث رو به يه جاپي برسونيم.

منتظر هستم.

من با شما مواقفم.

راستش من يك سايت به نام PersianPortals.com درست كردم براي اينجور كار ها، ولي متاسفانه هيچ كس از اين سايت استقبال نكرد، من هم فعلا گذاشتم به امان خدا. اگر دوستان آماده باشن، مي تونيم همه با هم اين سايت را راه اندازي كنيم و براي اراپه خدمات و پشتيباني استفاده كنيم.

اگه ميشه يكي آموزش كامل فارسي كردن تم يا همون از راست به چپ كردن تم رو بگه !!!!!‌ممنون

pooyait

Member
arash-note گفت:
اگه ميشه يكي آموزش كامل فارسي كردن تم يا همون از راست به چپ كردن تم رو بگه !!!!!‌ممنون
سلام

دوست عزيز در اين مورد توي تاپيكهاي ديگه بگردي حتما پيدا ميكني

جدیدترین ارسال ها

بالا