نوع رنگ و نور

booyebaran

Well-Known Member
سلام دوستان.
بچه ها اگه عکس ها و آلبوم های آتلیه ها رو دیده باشین اول که واسه روتوش عکسهاشون یه لایه ایجاد میکنن که روی عکس قرار میگیره و میشه با روشن و خاموش کردن لایه روتوش ر برداریم یا بذاریم این کار با چه برنامه یا اکشن یا پلاگینیه؟
دوم اینکه رنگ ها توی این آلبومها یه جورایی خیلی قشنگه منظورم رنگ پوست عروس یا داماده یه رنگ نارنجی سنگینه که واقعا عکسا رو خوشکل میکنه میخا بدونم چه جوری این کارو انجام میدن؟

تشکر مخصوص از دوستای گلم.....

p30graphic

Active Member
از اکشن معمولا استفاده میشه، فکر میکنم منظورت adjusment layer باشه از اینجا میتونی رنگ لول نور و خیلی چیزها رو اعمال کنی

پیوست ها

• mo.jpg
    mo.jpg
    623.3 کیلوبایت · بازدیدها: 9

booyebaran

Well-Known Member
من هرچی سرچ میکنم که سیستم این پیام رو میده.....

متاسفانه موردی یافت نشد. کلمات دیگری را امتحان کنید.

mahdianco

Member
با سلام اولا اون چیزی که شما دنبالش هستید نه اکشن هست نه پلاگین. بلکه با ایجاد لایه های Curves و سیاه کردن ماسک با براش سفید نرم و opaciity پایین اینکار رو انجام میدن.
انجام چنین روتوش هایی احتیاج به تجربه بالا و تمرین و شناخت صحیح نور داره.

برای سوال دومتون هم یک نمونه براتون آموزش میدم.

1 - ابتدا دو کپی از لایه بکگراند میگیریم.

1.jpg

2 - روی چشم کنار لایه سوم کلیک کره و آنرا غیر فعال میکنیم و بعد روی لایه دوم کلیک میکنیم تا در حالت انتخاب در آید.

2.jpg

3 - به مسیر Image > Adjustment رفته و Desaturate را انتخاب میکنیم. با اینکار لایه ما سیاه و سفید میشود.

3.jpg

4 - حال مقدار opacity لایه را پایین می آوریم. من برای این عکس مقدار 30% رو انتخاب کردم.

7.jpg

5 - بعد با کلیک کردن روی چشم کنار لایه سوم، آنرا فعال کرده و belendmode لایه را از Normal به Soft Light تغییر میدهیم.

4.jpg

6 - بعد opacity این لایه را نیز پایین می آوریم. برای این عکس 40% را انتخاب کردم.

5.jpg

نتیجه نهایی

6.jpg

با اینکار شما میتوانید یک پرتره با رنگ پوست برنزی داشته باشید. این یکی از مراحل اصلاح رنگ در پرتره به حساب می آید. نتیجه کار بستگی به میزان Opacity هر لایه دارد که به چه مقدر برای هر عکس آنها را اعمال کنیم.

booyebaran

Well-Known Member
نمونه کار

دوست عزیز میگم من این کارا رو انجام میدم ولیبه نتیجه مطلوب نمیرسم و در این مثال شما شفاقیت اضافه میشه ولی از تغییر رنگ (رنگ سیر) خبری نیست یه قسمتی از نمونه رو قبل و بعد از کار گذاشتم میتونین مشاهده کنین.
شماره 1 قبل از کاره و شماره 2 بعد از کار.

Color.jpg

mahdianco

Member
بله شفافیت هم اضافه میشه ولی اصل کار مربوط به تغییر رنگ پوست هست. حتما شما مرحله ای رو درست انجام نداده اید. در این آموزشی که برای شما قرار دادم میزان درجه Opacity هر لایه نقش زیادی توی نتیجه کار داره. یعنی برای هر عکس متغیر هست و باید خودتون تصمیم نهایی رو با توجه به رنگ پوست سوژه بگیرید.

یا علی

یه قسمتی از نمونه رو قبل و بعد از کار گذاشتم میتونین مشاهده کنین

منظورتون رو متوجه نشدم . عکسی که قرار دادید با توجه به اموزش هست یا چنین نتیجه ای رو میخاین بدست بیارین.

آخرین ویرایش:

nima_dsnr

کاربر VIP
اینها رو برید از عکاسی ها بپرسید بهتر نتیجه می گیرید
اینها رو با پلاگین های مخصوص روتوش میکنن که اغلب رایگان نمیتونید گیر بیارید
پلاگین های قوی ای هستن که هم رنگ رو تنظیم میکنن هم چین و چروکها و لکه های صورت رو از بین می برن هم بافت پوست رو در میارن
نیازی هم نیست کلی با فتوشاپ کلنجار برید، بلکه خودش همه کار ها رو انجام میده، فقط باید تنظیماتش رو بلد باشید

mahdianco

Member
نه Nima_dsnr عزیز
چنین پلاگین هایی وجود دارند ولی هیچ وقت نمی تونین تموم کارهارو با پلاگین در بیارید.
اولا در عکاسی آتلیه پس از روی کار اومدن دوربین های دیجیتال و از دور خارج شدن تاریکخانه ها( البته تعداد محدودی هستند که در کنار دیجیتال آنالوگ هم کار میکنند)متاسفانه عکاسی آتلیه بسیار روند نزولی در پیش گرفت یعنی هرکس با خرید دوربین دیجیتال و یادگیری کمی از فتوشاپ، (پیش خود) فکر میکرد که دیگر عکاس شده و یکی از دغدغه های بیشتر پیشکسوتان هنر عکاسی هم همین هست که کارها خیلی آسون شده ولی علوم و مبانی در پیش مبتدیان بسیار بسیار کم.

دوما تعریف رتوش در بین بیشتر عکاسان امروزی به درستی یا بهتره که بگم اصلا جا نیافتاده برای همین از توضیحات بیشتر به این دوست خوب مون خودداری کردم. چون اصلا این چیزی که ایشون توی ذهن خودش تعریف روتوش و اصلاح رنگ کرده با واقعیت و اصل اصلاح رنگ و رتوش مغایرت داره مثل اینه که بگیم 5=2*2 . یعنی این چیزی که دوستمون میخاد اسمش تصحیح رنگ و اون چیزی که شما گفتید اسمش رتوش نیست.

یا حق

آخرین ویرایش:

booyebaran

Well-Known Member
mahdianco عزیز نمیدونم اسم این تغییر رو چی بذارم ولی خوب این انجمن به نظرم خبره ترین ها رو توی ایران داره.و مطمئنم میشه با همبستگی و مشورت به تمامی این جوابها رسید و شما مطمئن باشید توی همین انجمن عکاسها و گرافیستهای خیلی قوی هستن و به قول nima_dsnr چون بابت رسیدن به چنین اعمالی هزینه کردن نمیخوان رایگان به نمایش عموم بذارن.ولی خوب زیبایی و عظمت علم به اینه که ارائه بشه اگر نه ما همه میدونیم هیچکودوم از این ابزار ها و نرم افزار ها و ............... مال ما نیست و ما فقط استفاده کننده ایم.
و در آخر من به این نتیجه رسیدم که ما به خاطر عدم اعتماد به نفس هیچکداممون نمیخایم توی فیلم و عکس خود واقعیمون باشیم ( باید روتوش بشیم) و روتوش چیزی نیست جز نقاب.

mahdianco

Member
دوست عزیز یکی از دلایل اینکه شما در عکسهای آتلیه شاهد رتوش که چه عرض کنم صافکاری که امروزه در بیشتر آتلیه ها جا افتاده هستید خود مشتری هست. و این بیشتر در عکاسی عروس به چشم میخوره، چون اکثر خانم ها از چنین حالتی که معایب پوست برطرف میشه احساس رضایت میکنند به خاطر همین عکاس های آتلیه رو به اینگونه عکسها می آورند. و این بر میگرده به جنبه تجاری عکاسی آتلیه.
تقصیر عکاسان آتلیه هم میشه گفت که عدم اطلاعات کافی هست. شما یک تحقیق در مورد نحوه اطلاعات عکاسان آتلیه انجام بده متوجه میشی که از 100 نفر 90 نفر اونها اصلا نحوه استفاده صحیح از ابزارهای دیجیتال و چگونگی بکارگیری نرم افزارها رو یاد نگرفتن یا اصلا نمی دونن که چنین چیزی هم باید باشه.

اگر میخواهید مبحث عکاسی کمی برایتان بازتر بشه باید عکاسی آتلیه رو یک شاخه از هنر عکاسی فرض کنید که یک شاخه اون عکاسی از مراسمات هست که امروزه خیلی رواج پیدا کرده. اگر بخواهیم برای این طرز عکاسی اسمی انتخاب کنیم اسم هنر رو باید از اولش بر داریم مگر اینکه کسی خبره و هنرمند بخواد گامی توی این عرصه برداره.

یا حق

booyebaran

Well-Known Member
بله فرمایشاتتون کاملا متین و درسته خوب اینم متاسفانه از ضعف مشتری هاست.و ضعف بیشتر رو هم آتلیه ها دارن.شما اگه به اکثر فیلمهای هالیوودی نگاه کنین که خداییش خودشون خدای پیشرفت و صنعت و تکنولوژی هستن یارو یه عکس آنالوگ از خانمش یا خونوادش داره و مدام اونو نشون میده یا فیلمهایی که توی جنگل و ... هستش ماشینهای عهد هیتلر رو دارن و این در حالیه که توی فیلمهای ما اگه ماشین زیر مدل 93 خودمون باشه کارگردان قبول نمیکنه حالا باید نتیجه گرفت که چرا عکسای آنالوگ قدیمی که یه فیلم 36 تایی بود که همیشه 20 تاش میسوخت و 2 یا 3 تا هم جایزه داشت چرا هنوز حرفها واسه گفتن داره و واقعا دلمون براش تنگ میشه.
در آخر هم تشکر میکنم از تمامی دوستان که منو توی این مشکل همراهی کردن. بدرود

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
به زودی یک آموزش صحیح از نحوه ی رتوش کامل ، روی سایت دوینت کالر , "لینک سایت توی امضام هست" که با حفظ صحیح بافت پوست بتونید رتوش کامل بدون استفاده از پلاگین به صورت ( پوست پرتقالی) رو اجرا کنید
همچینین نحوه ی ایجاد سایه و نور صحیح رو قرار میدم واسه دانلود.

و اینکه دوستمون گفتن که تصحیح رنگ و ... جزو رتوش نیست و بحث مغایرت و ... رو کردن

دوست عزیز رتوش اتفاقا یکی از بخش هاش تنظیم نور و سایه صحیح و ایجاد کنتراست مناسب هست ؛ جدای از اینکه بافتهای اضافی مثل لک و خال و جوش رو باید حذف کرد
باید بعضی قسمتها پینت بشه و خیلی از بخش ها رنگ و بافت بگیره و دقیقا همین به معنای رتوش و دستکاری در عکس و manipulate هست!

در مورد پلاگین هم بگم که نیما جان صحیح گفتن , پلاگین هایی هست که کار رو خیلی خیلی پیش میبره و اسون میکنه مثل کداک یا حتی نرم افزارهایی نظیر ایمیج اینومک و ... که با یک سری تنظیمات به صورت اتوماتیک کارتون رو به سرعت پیش میبره
توی تبلیغات اون هم میخونید , حذف خال و لک صورت با یک کلیک و تصحیح نور و رنگ و ... که به شخصه باهاش کار کردم و خیلی هم خروجی خوبی دارن! ولی خوب مستلزم هزینه هست!
یک نمونه از خرجی این نرم افزار

r.jpg

- ولی یک سری تکنیک ها هستند که خیلی میتونه بافت خروجی رو نزدیک کنه به همون پلاگین که مستلزم وقت بیشتری هست! و خوب 100% با صرف وقت خروجی اون بهتر از پلاگین میشه! همونطور ک گفتم به زودی ارائه میکنم برای دوستان علاقه مند

و در کل به نظر من مبحث رتوش , اصلا بحث عدم اعتماد به نفس و ... نیست ... انسان زیبایی رو چه در عکس و چه در زندگی واقعی دوست داره
و اصلا هیچ مشکلی نیست که پوست یک شخص که حالا ممکنه به دلایلی جوش زده یا پشت چشمش پفکی شده یا موهاش مرتب نبوده اون رو توی تصویری که قرار هست چاپ شه و یا به شکل یادگاری داشته باشه یا روی جلد مجله چاپ شه , به شکل ماهرانه ای رتوش شه !
پس حتما نیازی احساس شده که این نرم افزار (فتوشاپ = ادیت تصاویر) خلق شده! پس لطفا یک تکنیک خاص رو به خاطر عقاید شخصی زیر سوال نبریم...
چون خود رتوش صحیح یک درک و مفهوم گسترده ای رو لازم داره!

موفق باشید

booyebaran

Well-Known Member
یه نرم افزار روتوش واقعا عالی و توپ هستش که همین کارو انجام میده ولی من امیدوارم آموزش شما از چنین رنگ هایی که من در مثال عنوان کردم هم بهره ببره چون بلاخره امروز نیاز مشتری و افراد اینه پس باید تسلیم خواسته های اونها شد هرچند یک روز همش اشباه میشه این حرفمو توی حافظه بلند مدتان بسپارید.
من لینک دانلود نرم افزار روتوش چهره ای که عنوان کردم و این زیر میزارم امیدوارم خوشتون بیاد و بی صبرانه منتظر آموزش AliReza Bahrami هستیم.....

در ضمن سر ته این روتوش سر جمع 20 ثانیه و 40 تا کلیک نشده

نمونه:

Rootoosh.jpg

آخرین ویرایش:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
ممنون میشم لینک وب سایت فارسی زبان به هیچ عنوان قرار ندید + فایلهای رمز دار
فقط پیوست و یا آپلود روی هاست خود مجید آنلاین
ممنون میشم رعایت کنید

atarodiamir

Active Member
سلام.
دوست عزيز ميشه اين روش ها رو با استفاده از پلاگين يا اكشن درست كرد.
ولي من اين كار رو با استفاده از زير منوي adjustment layer و يه درصد كمي از فيلترهاي blur انجام دادم
فايل لايه باز رو اينجا ميزارم.
تقريبا شبيهش شده.
موفق باشيد.
مشاهده پیوست Color.psd

جدیدترین ارسال ها

بالا