نوشته چشمک زن ؟؟ کمک کمک

davincho

New Member
سلام دوستان

اگه بخوام نوشته rec رو برای حک کردن در مانیتور دوربین در حال فیلم برداری به صورت چشمک زن داشته باشم باید چه کار کنم.

تشکر...

roohollah

Banned
من که پیشنهاد میکنم بری این سوال رو توی انجمن افتر افکت بپرسی، چون خیلی تمیزتر و راحت تر جواب میگیری:d

davincho

New Member
ممنون یه سری میزنم

ولی اگه کسی راهی بلده که توی خود max این کار رو انجام بدم ممنون میشم راهنمایی کنید

آخرین ویرایش:

Navidmilan

Well-Known Member
میتونی خیلی راحت به صورت دستی Visibility جسمتو و یا Opacity متریالشو انیمیت کنی ولی اگر میخوای Timing چشمک زدنت به صورت اتومات تنظیم بشه اینکارو بکن :

اول آبجکت یا همون تکست Rec رو Select کن و Right Click کن و گزینه Curve Editor رو انتخاب کن
01.JPG

تو پنجره Curve Editor و از لیست سمت چپ آبجکت Rec رو انتخاب کن (به هر اسمی که دادی و به رنگ زرد) و بعد با Track\visibility track\add یه تراک Visibility به آبجکتت اضافه کن.
02.JPG

حالا این تراک که تو لیست سمت چپ زیر اسم آبجکتت اضافه شده رو انتخاب کن و دکمه " C " رو بزن و از پنجره باز شده Wave form رو انتخاب کن.
03.JPG

پنجره تنظیمات Wave form که باز شد تغییراتی که تو عکس علامت زدم رو انجام بده. میتونی هم زمان Play هم بکنی تا تغییرات رو ببینی. مثلا Period رو هر چه بیشتر بگیری سرعت چشمک زدن کمتر میشه
04.JPG

اگر دوربینت حرکت داره تو، Frame 0 تکست rec رو با صحنه تنظیم کن و به دوربین لینکش کن تا با تکون خوردن دوربین موقعیت Rec بهم نخوره.

davincho

New Member
سلام نوید جان

واقعا :rose:گل کاشتی :rose:خودت رو برتر :cool:ساختی یک دنیا ممنون:oops:

tarfand08

Member
من که زیاد وارد نیستم اما حتما با یه کد کوتاه توی مکس اسکریپت مشکلت حل میشه

جدیدترین ارسال ها

بالا