سلام به همگی اساتید اهل فن
من دنبال راهی هستم برای ایجاد نوشته های نورانی . به طوری که نور از لابه لای نوشته ها بزنه بیرون.
دوستان افکت shine رو بی خیال شین. راهی دگر؟؟
بله ٰ همین طور است که شما میفرمایین -shine پلاگین قوی است.
نمونه ای هم ندارم که بزارم. ولی چیزی رو در ذهن دارم که با شاین در نمیاد.
توضیح اش به این صورت است که در شاین منبع نور به صورت یک نقطه ای به اطراف پراکنده میشه. که من با همین مشکل دارم. البته نکته های دیگری هم در جزییات هست که از اونها صرف نظر میکنم.
خطها همه Light Streaks هستند که به راحتی با پلاگین Particular و افکت Glow ساخته میشه
نمونه آموزش آنلاین و رایگان 25 از ویدئو کوپایلت
در مورد نوشته هم دو مورد میشه گفت می خواین نوشته
تکاملی و تدریجی باشه و یا نوشته به صورت کامل این افکت رو داشته باشه ؟
تصویری که گذاشتین چند افکت Glow و Blur هست و یک رفلکت
...
دو تا تصویر Light Streaks رو هم من پیوست کردم که دیدنش خالی از لطف نیست
ممنونم از شما که این قدر با دقت و وسواس پاسخ میدهید.
در مورد نوشته ها هم باید عرض کنم که افکت ها بصورت ثابت بروی نوشته ها خواهد بود.
یه سوال شما با افکت های New Blue کار کردین؟
اگه کار کردین موردی هست که به کار من بیاد؟
سلام
دوستان گفتند
شما متنت رو بنویس
بعد با چند تا glow ( حالا یا از خود افتر یا پلاگین تراپکد) می تونی همچین چیزی بسازی
البته فکر می کنم نیازه لایه ات رو چند تا کپی بگیری که به حالت رئال و طبیعی تری برسی
برای glow بجای استفاده از افکت میتونی از لایه ات چهار پنج تا کپی بگیری و غیر از اولی به بقیه fast blur بدی هر لایه که زیر تر می رود مقدار fast blur رو باید بیشتر کنی مثلا 5 10 20 60 100 و اینها. این خودش میشه درخشش
برای رنگی کردن درخشش هم میتونی از curve یا color balance یا hue و شاید colorama استفاده کنی بستگی داره کدوم بهتر جور در بیاد
شکل یا متن با پن رسم کنید و پلاگین استورک بهش بدید بعد از تنظیم کردن ضخامت پلاگین رنگ استروک تغییر بدید و بعد هم پلاگین glow و تنظیمات متناسب با درخشندگی خودتون اضافه کنید