نوشته دست خطی

فونت خودكاري خيلي باحال بود. كسي سايت خوبي سراغ داره كه فونت‌هاي باحال فارسي داده باشه ؟

ARTA_ADOBE CO

Active Member
کسی برنامه ویرایش فونت داره؟ من میتونم از اینجور فونت ها درست کنم کسی داره ؟یا نه؟

White Rose

Member
خدمت دوستان عزیز مخصوصا آقا مصطفی عرض کنم که من با اقای محمودی دوست نیستم ولی کاراشو دوست دارم از طراحی یاشون خیلی سود بردم در ظمن باید بگم که آقای محمودی بچه مشهد هستن ولی من بچه کازرون حالا برو روی نقشه نگاه کن من هم از طریق همین سایت مجید به این سایت سرزدم.
ببخشید پر حرفی کردم . راستی اگه کسی فونت فارسی جدید داره بزاره.ممممممممننننننننونننننننمممممم:d :d :d :d

mostafa_az

Well-Known Member
سارا من آقاي محمودي رو ميشناسم . ايشون رو هم ديدم . ايشون طراح شركت ايتاكو هستن . همون شركت آقا مجيد .
اينو هم بگم منم آقاي محمودي رو قبل از مجيدآنلاين ميشناختم . چون ايشون طراح شركتي بودن كه الان من طراحش هستم .
كاراشون رو هم واقعا قبول دارم . اينو به خودشون هم چند بار گفتم .

اما از اين طرز لينك دادن ها در سايت بدم مياد . يعني اگه مبحث طرح خاصي هستش بايد لينك عكس داده بشه نه سايت . ماشاا... رو طرح انواع كژي رايت براي ويزيت سايت وجود داره .

در هر حال ممنون .

راستي آرتا جان . طراحي سي دي با يكي از گرافيست هاي متعهد و عالي شركت ايتاكو بوده . ايشون آقا روزبه هستن و يوزرشون در سايت اين هست .

http://forum.majidonline.com/members/14872.html

مخلصيم
مصطفي

جدیدترین ارسال ها

بالا