نوشته دست خطی

White Rose

Member
آقایون وخانومای محترم گرافیک باز سلام من بعداز دوسال دیدن از این سایت تازه عضو شدم .
یه سوال دارم اگه مشه کمکم کنید.یه سری به سایت digitdlkam.bizبزنید یه سری طراحی هایی این آقا انجام داده جالبه فقط من میخوام بدمنم که یه سری نوشته فارسی هست که مثله اینکه با دست خط نوشتن مثل <<ساندویچ سرد بوفالو>> بگید چطوری میشه بنویسیش .از آقا مجید هم تشکر می کنم راستس این سایت هم مشهدی دست کار کامبیز محمودی.:oops: :D :D :oops:

S.H.R.M.K

Well-Known Member
تو این سایت که نمیره فکر کنم لینکو اشتباه دادی

digitdlkam.biz؟؟؟؟؟

www.ahvazcity.net

Well-Known Member
من یه فونت دارم که شبیه خودکار می نویسه برات ضمیمش کردم در ضمن از اول همین لینک رو می دادی

پیوست ها

• phalls_khodkar.zip
    24.5 کیلوبایت · بازدیدها: 51

4ng3l

Member
سلام
ميخوام خواهش كنم از بچه ها هر كي فونت دستي داره بزاره

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
من که تا حالا چنین فونتی رو ندیده بودم ولی احتمالش هست که فونت باشه چونکه هر دو تا س که تو کلمات ساندویچ و سرد استفاده شده دقیقا یه شکله و این احتمال فونت بودن رو زیاد میکنه.

S.H.R.M.K

Well-Known Member
فکر نکنم همچین فونتی باشه ولی احتمال داره یه فونتو دی فیس کرده باشه یا خودش طراحی کرده.

White Rose

Member
از همتون ممنونم راستی اگه طراحی باشه چطوری این کارو کرده فکر میکنم خیلی سخته:twisted: :razz: :-?

GFX Master

با یک کمی وقت گذاشتن و داشتن حوصله میتونی همچین کاری انجام بدی که البته خیلی هم ساده نیست.

mostafa_az

Well-Known Member
يه سوال فني . شما با آقاي محمودي نسبتي دارين ؟

مخلصيم
مصطفي

GFX Master

فکر کنم مصطفی منظورش white rose بوده چون چند بار تبلیغ این سایت digitalkam رو کردن.

مصطفی سایت خیلی خوبیه و فکر کنم ایده های خوبی میتونه بده پس سفارش کردن اون به بچه ها موردی نداره!

S4DEGH

Well-Known Member
سايت digitalkam ... طراحش فكر كنم با مجيد دوست بوده !( يعني يكي از گرافيك كاران شركت مجيد )

جدیدترین ارسال ها

بالا