نوشته بامبو!

mostafa_cs

Well-Known Member
به نام خدا

خوب خوشحالم که بعد از طی کردن مرحله مصرف کنندگی به مرحله مونتاژ رسیدم و سعی میکنم تا تولید پیش برم!:D
اگه کم و کسری هم زیادی داره به بزرگی خودتون ببخشید!:oops:
حالا شروع میکنیم!
نوشته بامبو:
....
یک صفحه جدید در ابعاد 400*400 باز کنید و بکگراند اون رو با رنگ سیاه پر کنید.
خوب حالا یه لایه جدید ایجاد کنید و با ابزار marquee tool سعی کنید یه مستطیل به شکل زیر در بیارید و داخل اون رو با رنگ سیاه پر کنید.

2.jpg

بعد از پر کردن لایه با رنگ سیاه کلید کنترل+D رو بزنید تا حالت انتخاب برداشته بشه!
روی لایه دابل کلیک کنید تا وارد blending option بشید و تنظیمات اون رو مثل تصویر زیر انجام بدید.

3.jpg

4.jpg

نتیجه کار شما باید چیزی شبیه این شده باشه.

55.jpg

حالا با فشردن کلیدهای Ctrl+J از لایه یک کپی بگیرید و با ابزار move tool اون رو جا به جا کنید و تقریبا کنار لایه قبلی بیارید.

77.jpg

مجددا یک لایه جدید ایجاد کنید و سعی کنید با ابزار Lasso Tool یه همچین شکلی در بیارید و توش رو با یک رنگ سیاه پر کنید.

1.jpg

حالا به blending option لایه برید و تنظیمات زیر رو انجام بدید.

10.jpg

11.jpg

نتیجه:

12.jpg

سپس با زدن کلید های Ctrl+J سه تا کپی دیگه از لایتون بگیرید و اون رو طبق شکل در محل مربوط قرار بدهید.

14.jpg

خوب حالا باید همه لایه هاتون رو به جز لایه بکگراند ترکیب کنید.برای اینکار با برداشتن آیکون "چشم" از کنار لایه بکگرانددحالت visible رو از لایه بکگراند بردارید سپس با زدن کلیدهای Ctrl+shift+e لایه ها رو ترکیب کنید و بعدش لایه بکگراند رو به حالت اول برگردونید سپس با زدن کلیدهایctrl+j دو تا کپی از لایه بگیرید و اونها رو به این ترتیب کنار هم قرار بدید و مجددا لایه ها رو با هم ترکیب کنید((به غیر از بکگراند))

15.jpg

باز هم با زدن کلیدهای ctrl+j یه کپی از لایه ی به دست اومده کپی بگیرید و با استفاده از فیلتر shear از سری فیلترهای disort سعی کنید شکلی مثل شکل زیر در بیارید

5.jpg

با یکمی کوچیک بزرگ کردن اون رو از حالت خام در بیارید و یه همچین شکلی رو ایجاد کنید

6.jpg

مجددا لایه ها رو ترکیب کنید و از حاصل کار یک کپی بگیرید و از این مسیر edit>transform>flip horizontal بر عکسش کنید و به لایه قبلی بچسبونید و باز هم لایه ها رو ترکیب کنید"توجه داشته باشید که لایه ی بکگراند visibleنباشه"!

7.jpg

سپس با زدن کلیدهای ctrl+u وارد Hue/saturation بشید و تنظیمات رو مانند شکل زیر انجام بدید.دقت کنید که گزینه colorize فعال باشه

24.jpg

خوب طرح ما آمادست اگر هم میخواهید یه کمی بهش جلوه بدید وارد blending option لایه بشید و این تنظیمات رو انجام بدید.

26.jpg

27.jpg

و این هم طرح نهایی امیدوارم که خوشتون اومده باشه اگر هم ضعفی داری به خاطر آماتور بودنمه موفق باشید:oops:

result.jpg

mostafa_cs

Well-Known Member
از اونجایی که افکت قشنگیه دوست دارم براش هر حرف رو به صورت جداگانه درست کنم خوب همونطور هم که میدونید یه کمی درست کردن همه ی حروف برای یه نفر سخته حالا میخواستم بدونم کیا حاضرن به من کمک کنن تا با هم این براش ها رو بسازیم!؟ یعنی به هر کسی یه تعداد حروف بدیم تا درست کنه!

gmax.gif

nima_dsnr

کاربر VIP
مگه به همین راحتیه دادش من ؟

من هم اگه بتونم خوشحال میشم چندتا حرف رو درست کنم.

یکی PDF کنه . حوصله کار دیگه رو ندارم...
sad-smiley-003.gif

matrix10

New Member
عالي بود. مرسي
victory.gif

ولي هر كي نمي تونه يك قسمتي از كار را انجام بده . ممكنه مقداري هم كه شده رنگ و اندازه ها با هم فرق بكنه . ولي من حاضرم كمك بكنم.
smile1.gif

mostafa_cs

Well-Known Member
چطوره فونتش کنیم؟

من قصد فونت کردنش رو ندارم چون اگه فونت بشه اون شکل اصلیش رو از دست میده من گفتم اگه کسی مایله به من کمک کنه تا تبدیل به براشش کنیم و فکر کنم یه کار گروهی جالب و موندگار بشه!
من خودم از همین الان شروع میکنم از حرف A تا حرف E البته یکمی این روزها وقتم پره و شاید تا پس فردا آماده بشه!

gmax.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا