Fa نوشتن متن فارسي متحرك از چپ به راست

amb2011

New Member
ميخاستم توي مولتي مديا بيلدر متن فارسي متحرك از چپ به راست بنوسيم كمكم كنيد ممنون

amb2011

New Member
اولا ممنون از پاسخ بسيار سريع شما
دوم اينكه فايل زيپ رو باز كردم يك فايل ناشناس بنام Move Textهست كه باز نميشه اگه ميشه كد جاوا اسكريپ رو با مثال مولتي مديا بذارين ممنون

nazary2009

Member
سلام دوست عزیز من 2تا نمونه که اقای زارعی وmahmoodm30(درتاپیک نمایش احادیث دربرنامه)زحمتش رو کشیدن و برام قراردادن براتون پیوست میکنم امیدوارم کارت راه بیفتد

پیوست ها

• baner.zip
    17.1 کیلوبایت · بازدیدها: 188
  • Hadic.zip
    2.3 کیلوبایت · بازدیدها: 165

reza zareie

Active Member
اولا ممنون از پاسخ بسيار سريع شما
دوم اينكه فايل زيپ رو باز كردم يك فايل ناشناس بنام move textهست كه باز نميشه اگه ميشه كد جاوا اسكريپ رو با مثال مولتي مديا بذارين ممنون
دوست عزيز اون فايل يه فايل مالتي مديا هستد و احتمالا اشكال از ورژن نرم افزار شماست و اون همون مثال هستش كه براتون گذاشتم
و ثانيا فكركنم منظورتون از جاوا اسكريپت همون اسكريپت مالتي مديا باشه .............

amb2011

New Member
خسته نباشيد
دوتا فايل زيپ با يك فايل زيپ بالاي رو دانلود كرم از حالت زيپ خارج كردم ولي موقعي كه فايلها رو باز مي كنم پيغام open with ميده مگه بايد به چه برنامه اي باز كنم اگه بزرگواري بفرماييد كد جاوا اسكريپ رو برام بفرستيد ممنون ميشم

reza zareie

Active Member
يه متن ايجاد كنيد و اسمشو بذارين Text1بعد يه اسكريپت ايجاد كنين و كد زير رو توش كپي كنيد:
کد:
reza=-400
For i=0 To 1300
  reza=reza+1
  Pause("0")
  stringmovetext$=CHAR(reza)+',430'
  MoveObject("Text1","stringmovetext$")
Next i
ScriptTimer("Tilmer1=Script","50")
بعد تو Page Start كد زير رو كپي كنيد:
کد:
Pause("10")
ScriptTimer("Script","10")
راستي شما ورژن مالتي مديا بيلدرتون چه ورژنيه؟

amb2011

New Member
بازم جواب نداد ورزن مولتي مدياي من 4.8.9.13 هست در ضمن وقتي فايل فلش درون پروژه ميزارم بعد از رايت كردن و اجرا كردن روي بعضي از سيستمها فايل فلش رو جواب نميده و بجاي فايل فلش درون پروژه يك box صورتي رنگ ايجاد ميشه

amb2011

New Member
خسته نباشيد
توي پروژم ميخام به گونه ي ادرس بدم كه وقتي روي Brows كليك كردم پوشه يك برنامه باز بشه " مثلا پوشه Avast Internet Security
و طرف بتونه سريال و محتويات داخل پوشه رو ببينه

reza zareie

Active Member
براي اين كار شما بايد يه Text Buttonايجاد كنيد و بعد از دستور RUNاستفاده كنيد و مسير مورد نظر تون رو وارد كنيد

amb2011

New Member
من فايل exe نميخام باز كنم ميخام دستوري بدم كه بتونه محتويات يك پوشه رو نشدون بده

amb2011

New Member
لطفا راهنمايي كنيد تقويم شمسي ميخام براي پروژم دقيقا بصورت زير باشه
مثلا ً نحوه نمایش به اين صورت باشه :
سه شنبه 1 بهمن 1389

reza zareie

Active Member
دوست عزيز لطف سوالهاتون رو تو يه تاپيك ننويسين ( سوالهايي كه به هم مربوط نيستن)
براي سوال شما هم بايد بگم يه سر به بانك ابزارهاي سودمند بزنين و دنبال پلاگينPersian Date PlugInبگردين دقيقا همون چيزي هست كه شما ميخواين

amb2011

New Member
** راستي من هنوز نتونستم متن متحرك توي پروژم بنويسم كه از راست به چپ يا بالعكس حركت كنه مثالهاي كه گذاشتين با ورژن مولتي مدياي من جواب نميده و باز نميشه (موقعه اي كه از حالت زيپ خارج مي كنم) اگه ممكنه راهمايي ساده تري بكنيد من خيلي حرفه اي نيستم ممنون

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
دوست عزیز شما یه لطفی کن و اخرین ورژن مولتیمدیابیلدر رو دانلود کنید توی تاپیک های مهم هم لینکش هست

بعد توی انجمن هم کلی نمونه هست که میتونید با یه سرچ کوچیک و چند دیقه ای به جوابتون برسید پس بهتره

یکم به خودتون زحمت بدید

amb2011

New Member
آقاي سلام خسته نباشيد ببخشيد ميخاستم يك bottom را بصورت زير آدرس بدم چطوريه
e:\download\tools farsi\البته بخاي درايو e از <SrcDir>\ استفاده مي كنم
منظورم اينكه درپروژم هنگامي كه كاربر كيلك كرد پوشه office2007 باز بشه و كاربر بتونه محتويات پوشه رو ببينه
از دستوربالا استفاده كردم ولي اجرا نشد

MahmoodM30

مدیر <A href="http://forum.majidonline.com/forums/
باید به شکل صحیح وارد کنید به این شکل

PHP:
Run("<SrcDir>\download\tools farsi\","")

جدیدترین ارسال ها

بالا