نوار بهداشتي ( کليپ فلش )

sepi90

Member
من فکر کردم کليپمو بزارم اينجا چند نفر از کساني که بالاخره از انيميشن و فلش و اين چيزا اطلاعات دارن نظرشونو ميگن ... ولي انگار براي ديوار نشونش داديم .( البته ببخشيد ... آخه واقعا توقع اين جوريشو نداشتم )

baharaneh

Member
سلام کلیپ و دیدم / کار جالبی بود بهت تبریک می گم ولی خوب موضوعش موضوع خوبی نبود و البته می تونستی کارو کاملتر ارائه بدی

راستش قشنگ ساخته بودی ولی موضوعش جالب نبود.کاشکی موضوع بهتری را انتخاب میکردی.

NAKOOT

Well-Known Member
agha kojas in animatione shoma?
nemishe did ke
ye link bezar beshe didesh!

با IE نگاه کنید ... با Fire Fox مشکل داره ...
جالب بودنش که جالب بود ...
صدا گذاری به نظر من خیلی ضعیف بود ...
روی خیلی از فریم ها هم زیاد مکس کردی ...
در کل موفق باشی ...

movrmi

Member
كارت خيليييييييييييييييييييييييييييييييييييييييي باحال بوددددددددد - تبريك مي گم - در جواب دوستاني كه گفتن موضوع خوبي نبود بايد بگم اين انيميشن يكي از بزرگترين معضلات فرهنگي مارو به شكل فوقولاده اي نشون داده بود - همون فرهنگي كه به خاطر جهل مفرت گفتن و شنيدن آزادانه ي خيلي مسائل رو زشت مي دونه و باعث بسياري از عقب موندگي ها و مشكلات بزرگ جامعه ي ماست - نوار بهداشتي در واقع نمادي از اين جور مساعل بود - به نظر من از نظر محتوا انيميشن فوقولاده اي بود - البته حركت دوربين حرفه اي نبود

R_chizari

Active Member
آقا خيلي جالب بود. هم موضوع و هم نحوه كار.

ادامه بده.

شاد باشي

Shouli

Active Member
خیلی جالب بود البته با firefox باز نمیشد , فقط یکمی صداش کم بود !

alireza-metal

Active Member
دوست عزیز تبریک میگم - خیلی جالب و با طراحی خلاقانه ای بود

از نظر انیمیشن واقعا خوب بود
فقط تنها مشکلش این بود که به خاطر دیدنش مجبوریم از Ie استفاده کنیم !
و دیگری اینکه صدای عناصر خوب بود ولی حرف زدن ها نه و واضح نبود

آخرین ویرایش:

shirini_forush

Well-Known Member
طراحیش خیلی خوب بود و معلوم بود حوصله ی زیادی خرجش کردی...
البته بعضی جاهاش تدوینش میتونست مفهوم تر باشه.(بعضی قسمت هاش تصویر ذهنیتو خوب نرسونده)
صداش هم احتمالا به خاطر کامپرسشن طنین داره...
خیلی خوب بود... البته نقدی به موضوع ندارم. موضوعش جالب هم بود. (مخصوصا برای سرگرمی)
ولی تو همین زمینه ها ( نقد مشکلات فرهنگی کشور - نقد نگاه های نادرست مردم و...) هم موضوعات قشنگ تری بود. نبود؟
ناراحت نشی ها( کاملا با لحن دوستانه بخون!)

sepi90

Member
توضيح

طراحیش خیلی خوب بود و معلوم بود حوصله ی زیادی خرجش کردی...
البته بعضی جاهاش تدوینش میتونست مفهوم تر باشه.(بعضی قسمت هاش تصویر ذهنیتو خوب نرسونده)
صداش هم احتمالا به خاطر کامپرسشن طنین داره...
خیلی خوب بود... البته نقدی به موضوع ندارم. موضوعش جالب هم بود. (مخصوصا برای سرگرمی)
ولی تو همین زمینه ها ( نقد مشکلات فرهنگی کشور - نقد نگاه های نادرست مردم و...) هم موضوعات قشنگ تری بود. نبود؟
ناراحت نشی ها( کاملا با لحن دوستانه بخون!)

بله به نظر خودم هم از نظر انيميشن و هم از نظر صدا گذاري خيلي بد بود ... ولي همونطور که تو وبلاگمم گفتم و براي بعضي دوستان هم توضيح دادم کار انيميشن براي کسي که علاقه داشته باشه کار جذابيه ولي وقتي يک کار رو از داستان گرفته تا طراحي شخصيت و متحرک سازي و حتي صدا گذاري فقط و فقط خودت انجام بدي معمولا کار متوسطي ميشه و وقتي اينو هم در نظر بگيري که به خاطر سرعت اينترنت ايران نميتوني از نظر گرافيکي هم کار خيلي خوبي درست کني ( با توجه به مدت زمان داستان ) ... اونوقت کار نه تنها متوسط بلکه ضعيف ميشه ... به هر حال از نظر همتون ممنونم ... از حرف کسي هم ناراحت نميشم چون ايرادهاي کارم رو ميدونم .

shirini_forush

Well-Known Member
ولی رفیق من هیچ جا نگفتم کار بدی شده. حتی متوسط هم نیست.
نسبت به بقیه کارای ایرانی که تو ایران کلیپ و آی آر کلیپ و جاهای دیگه دیدم خیلی هم خوبه.
نظر نهایی من که قبلا هم بهش اشاره کردم "خیلی خوب" ه. ( یه درجه پایین تر از عالی)

kambiz-g

Member
آفرين عالي بود
فقط صداش يه مقدار كار داره
معلومه همه صداشو خودت گفتي

Mecho

Member
من از انیمیشن سر درنمیارم که بگم ایراد کجاست یا خوبیش کجا ، اما من حال کردم .

سوژه عالی بود .

موفق باشی تو کارهای جدیدت .

جدیدترین ارسال ها

بالا