سلام دوستان یه کاره خطی دیگه.81137128136
NAKOOT Well-Known Member Jan 19, 2008 #2 اینا رو که پیش ئه خودم کشیدی ( اوون یه هفته ای که اینجا چتر بودی :crazy تازه فکر کنم کاغذ A3 های خودمم هستش :crazy: کار جدید بزار :crazy: اوون ببره چی شده؟
اینا رو که پیش ئه خودم کشیدی ( اوون یه هفته ای که اینجا چتر بودی :crazy تازه فکر کنم کاغذ A3 های خودمم هستش :crazy: کار جدید بزار :crazy: اوون ببره چی شده؟
nima_dsnr کاربر VIP Jan 19, 2008 #3 مهندس قبلا با فتوشاپ بیشتر کار می کردی !!! اگه فتوشاپیش آماده شد خبر بده بیایم :زبون دراز:
[SOBHAN] Active Member Jan 20, 2008 #5 خيلي خوب شده ... فقط اگه رنگي كار كنيد ( بيشتر منظورم فتوشاپه) كار جلوه بيشتري داره .. عرض تسليت . موفق باشيد محمد حسين
خيلي خوب شده ... فقط اگه رنگي كار كنيد ( بيشتر منظورم فتوشاپه) كار جلوه بيشتري داره .. عرض تسليت . موفق باشيد محمد حسين
GFX Master مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه Jan 20, 2008 #6 کار قشنگی شده فقط اون قسمتی که 2 تا دستا به هم وصل میشن (بازو منظورمه!) خوب کار نشده. جای کار بیشتری داره.
کار قشنگی شده فقط اون قسمتی که 2 تا دستا به هم وصل میشن (بازو منظورمه!) خوب کار نشده. جای کار بیشتری داره.
IndianBoy Member Jan 21, 2008 #7 نمیدونم؟ کلیک کنید تا باز شود... سلام اسم تایپیک رو به تنهایی انتخاب کردید ... اینو قبلا سارا خانوم به یکی گفته بود .... ایلیا
نمیدونم؟ کلیک کنید تا باز شود... سلام اسم تایپیک رو به تنهایی انتخاب کردید ... اینو قبلا سارا خانوم به یکی گفته بود .... ایلیا