نمیتونم پیوست ها رو دانلود کنم !

30min

Banned
سلام .
خوبین ؟
مدیران محترم من نمیتونم فایل هایی که ضمیمه شده و به صورت لینک در پیوست قرار داره رو دریافت کنم و وقتی روش کلیک میکنم در نهایت احترام من از سایت پرت میشم بیرون ! :wink:
مشکل کجاست ؟

30min

Banned
متوجه نشدین چی شد ! :wink: نمیتونم پیوست ها رو دانلود کنم . چرا خوب اونوقت ؟!

30min

Banned
خوب حالا میخوام یک لینک که نوشته مطلبی که شما ایجاد کردید منتقل شده رو ببینم که با این پیغام روبرو میشم .
attachment.php

قضیه چیه ؟ کلا مثل اینکه یوزر من خیلی محدود شده !؟!؟!؟!؟!

پیوست ها

• Capture.PNG
    Capture.PNG
    14.8 کیلوبایت · بازدیدها: 17

Mandana

Active Member
سلام
در صورت امکان توضیح بدین منظورتن از پرت شدن از سایت بیرون چی هستش؟
فایرفاکس بسته میشه؟
یوزرتون خارج میشه؟
پیغام میده دسترسی ندارین؟
در مورد همه ی پیوست ها به این صورت هست یا فقط بعضی بخش ها؟چون بعضی دوستان با پیوست های بخش مولتی مدیا بیلدر مشکل دارن ولی اغلب بخش ها اوکی هستش
نکته دوم...یوزرتون محدود نشده.تغییر خاصی پیدا نکرده.ولی پستی که شما می خواین ببینین( اگر منظورتون همون پست تبریک هست) توی بخش ارشیو فرستاده شدهتوسط مدیر اون بخش.و فقط مدیران اجازه دیدن پست های ارشیو رو دارن.پست شما همراه چند تا پست دیگه توسط مدیر فرستاده شدن آرشیو.
موفق بباشی دوست جان:rose:

30min

Banned
ای بابا من چرا این رو ندیدم ؟!
مرسی خانم نیک سلیمانی ( دیدم خیلی جدی شد پس منم جدی میشم گرچه سخت :wink: )
راستش من بعضی از پیوست ها رو نمیتونم دریافت کنم .
نه اینکه هیچ کدوم رو نتونم مثلا اون انیمیشن بارون رو دریافت کردم اما مثلا این یکی رو :
http://www.gamaforum.com/showthread.php?t=184864
نمیتونم بگیرم و میره به همون صفحه ای که عکسش رو گذاشتم و من رو در اصطلاح log out میکنه و وقتی user و pass رو میزنم مجدد پیغام خطا میده !!! ( منظورم از بیرون انداختن این بود )
در ضمن من به هیچ وجه تامبنیل های تاپ گالری رو هم نمیبینم ! اصلا یکجوری شده ... یعنی کل صفحه هم لود میشه اما top gallery نه .
متشکرم .

the_king

مدیرکل انجمن
نه اینکه هیچ کدوم رو نتونم مثلا اون انیمیشن بارون رو دریافت کردم اما مثلا این یکی رو :
http://www.gamaforum.com/showthread.php?t=184864
نمیتونم بگیرم و میره به همون صفحه ای که عکسش رو گذاشتم و من رو در اصطلاح log out میکنه و وقتی user و pass رو میزنم مجدد پیغام خطا میده !!! ( منظورم از بیرون انداختن این بود )
حالا چرا gamaforum؟ گمون نکنم لاگین forum.majidonline.com ربطی به www.gamaforum.com داشته باشه :

انیمیشن تنگی از جنس لامپ

30min

Banned
عجب جالب انگیز ....
من خیلی وقت بود دیگه با forum.majidonline.com نمیومدم و گامافروم رو استفاده میکردم .
ببینم من فکر میکردم فقط از یک دومین دیگه استفاده کردین برای اختصاصی بودنش .
ممنون کینگ .

جدیدترین ارسال ها

بالا