سلام این اولین تجربه کارم با ویری بود مممنون میشم نظر بدین.
A ali_172 Member Jun 6, 2007 #1 سلام این اولین تجربه کارم با ویری بود مممنون میشم نظر بدین. پیوست ها ali_172.jpg 319.7 کیلوبایت · بازدیدها: 64
S shaki-123 New Member Jun 6, 2007 #2 ایده کارت عالی فقط روی میز های کناری و جلوی یخورده کار بشه بهتره روی سقف کم کار شده روی رفلکت یخورده دقت کن. موفق باشی
ایده کارت عالی فقط روی میز های کناری و جلوی یخورده کار بشه بهتره روی سقف کم کار شده روی رفلکت یخورده دقت کن. موفق باشی
cs_mohsen Member Jun 6, 2007 #3 چرا انقدر قاب تابلو ها پهنه ؟ (سمت چپ) اون قالیچه یا موکت ... هم ضخیمه مثل چوب شده با آتش شومینه هم حال نکردم کار قشنگیه
چرا انقدر قاب تابلو ها پهنه ؟ (سمت چپ) اون قالیچه یا موکت ... هم ضخیمه مثل چوب شده با آتش شومینه هم حال نکردم کار قشنگیه
shirini_forush Well-Known Member Jun 6, 2007 #4 کار خوبیه. بخصوص برای اولین کار... نکاتی هم که دوستان گفتن بعضیهاش قابل توجیه ه.
R rezatayebi Member Jun 19, 2007 #6 بعنوان کار اول با یه engine جدید کارت قابل قبوله. البته من مایا کار می کنم و آشناییم با vRay در حد تئوریه. دوستان دیگه بهتر می تونن نظر بدن
بعنوان کار اول با یه engine جدید کارت قابل قبوله. البته من مایا کار می کنم و آشناییم با vRay در حد تئوریه. دوستان دیگه بهتر می تونن نظر بدن
M M 26 New Member Jun 19, 2007 #7 کار خوبیه ولی اگه در کارهاتون سادگی و در عین حال شکیل بودن باشه برای مخاطب خیلی بهتر جلوه میده