نمونه کار vray

vrb_3d

Active Member
حتما
راستی من اطلاعاتم در مورد نورپردازی پایین هستش.مقاله،کتاب و یا هر چیز دیگری که بتونه کمک کنه
معرفی کنید ممنون می شم

Sherlock_Holmes

Active Member
من چيز خاصي مد نظرم نيست...
در مورد اصول فيلمبرداري يا مخصوصا عكاسي مطلب بخون...
حرفه اي تر و بهتر و زودتر به نتيجه ميرسي تا مطالبي در باره نور پردازي در مكس....
(شك نكن كه از حرفه ايهاي vray داري ميشي با اين پشت كار...)

آخرین ویرایش:

vrb_3d

Active Member
:lol:سلام.
نورهای omni رو برداشتم و یه نور کلی قرار دادم.خیلی بهتر شد.
ولی به نظرم تصویر بی روح و کسل کنندست.

53rs2tx.jpg

یه نگاهی هم به این کار بندازین(ایراداتش رو بگید):
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=74708&page=6

آخرین ویرایش:

Sherlock_Holmes

Active Member
سلام
احسنت... خيلي بهتر شده...
بي روح بودنش شايد به اين دليله كه نورت فعلا فقط محيطي هست و منبعي با نور قوي مثل نور خورشيد از پنجره نداري...
قبل از اينكه ادامه بدي تكليفت رو معلوم كن كه اون محيط رو در چه ساعتي ميخواي نور پردازي كني... الآن مثل نزديك شب هست... البته تو پنجره و محيط بيرونرو نداري و اين باعث ميشه زياد هم اين ساغت بكارت نياد اما ميتونه كمكت كنه...
حداقل ميتونه باعث بشه تو دنياي واقعي بگردي ببيني نور در اون ساعت تو همچين محيطي چه خصوصيتهايي داره كه شبيه سازي تو فاقد اون هست...
اميدوارم كمك كرده باشم...
ولي كارت عالي داره رشد ميكنه...
كارهاي معماريت رو هم ديدم ... خوب بود... عالي بود... وقت نشد نظر بنويسم فعلا...

آخرین ویرایش:

vrb_3d

Active Member
بي روح بودنش شايد به اين دليله كه نورت فعلا فقط محيطي هست و منبعي با نور قوي مثل نور خورشيد از پنجره نداري...
قبل از اينكه ادامه بدي تكليفت رو معلوم كن كه اون محيط رو در چه ساعتي ميخواي نور پردازي كني... الآن مثل نزديك شب هست... البته تو پنجره و محيط بيرونرو نداري و اين باعث ميشه زياد هم اين ساغت بكارت نياد اما ميتونه كمكت كنه...
حداقل ميتونه باعث بشه تو دنياي واقعي بگردي ببيني نور در اون ساعت تو همچين محيطي چه خصوصيتهايي داره كه شبيه سازي تو فاقد اون هست...

آقا ایمان کاری که 1/5 ماه پیش رندر گرفتم رو با کار آخری که رندر گرفتم گذاشتم کنار هم.پیشرفت خوبی کردم که راهنمایی های
شما کمک زیادی بهم کرد.(حالا به اون حرفت رسیدم که گفتی رو یه کار تمرین کن):shock:
همونطور که گفتی زمان در کار مشخص نیست البته به خاطر نداشتن پنجره در اتاق نمیشه زمانی غیر از شب براش تعیین کرد.
می خواستم کار جدیدی رو شروع کنم تا بتونم زمان های مختلف رو روش کار کنم (البته با اجازه شما):cry:

Sherlock_Holmes

Active Member
آقا ایمان کاری که 1/5 ماه پیش رندر گرفتم رو با کار آخری که رندر گرفتم گذاشتم کنار هم.پیشرفت خوبی کردم که راهنمایی های
شما کمک زیادی بهم کرد.(حالا به اون حرفت رسیدم که گفتی رو یه کار تمرین کن)
همونطور که گفتی زمان در کار مشخص نیست البته به خاطر نداشتن پنجره در اتاق نمیشه زمانی غیر از شب براش تعیین کرد.
می خواستم کار جدیدی رو شروع کنم تا بتونم زمان های مختلف رو روش کار کنم (البته با اجازه شما)
:lol: اختيار داريد اين چه حرفيه... شما ديگه استادي ... منم يه كاري دارم ميكنم كه مشكل زياد داره ... بيشتر شبيه تست هست براي در آوردن نور روز ... از كار شما هم قوي تر نيست... بزودي ميزارمش تا تجربياتمون رو با هم شريك بشيم و شما هم نظرتو بگي دربارش...
آره شايد وقتشه روي يه محيط ديگه كار كني...
اميدوارم كار خوبي ازت ببينيم...
موفق باشي...

جدیدترین ارسال ها

بالا