نمونه کار های افتر افکت من!!!

jangaleshab7770

Well-Known Member
آخ که کاش منم یکم پول بدستم میرسید و یه دوربین نیمه حرفه ای فیلمبرداری میگرفتم ، عاشق طلوع و غروب خورشید و ماه و ابر و ستاره و کلا آسمونم ، اگه میتونستم خودم از اون منظره هایی که دوست دارم فیلم بگیرم ، حدأقلش پوزه مجموعه های artbeats رو که مطمئنم میزدم!!!:cool: :lol:
موفق باشی رضا جان ، انشاالله همونی بشه که خودت دوست داری
یا علی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
كاراي خيلي خوبي شده جاي تبريك داره.

اين كه خودتون هم كار رو فيلمبرداري كرديد و هم جلوه هاي ويژه داديد واقعا ارزش داره.

هر چند براي شروع كيفيت فيلمها كم باشه ولي بنظرم آينده ي خوبي خواهد داشت.

اون كليپ سوپر من هم واقعا جالب بود تبريك ميگم.

موفق باشيد.

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
ممنون سارا خانوم.:rose:امیدوار می شویم:)
این رفیقمونم که می خواستم با دوربینش فیلم بگیریم امروز تولدشه:lol:
ولی سعی می کنم که تو کارهای آینده پیشرفت داشته باشم.
ممنون از همه عزیزان:oops:

animeditor

Active Member
سلام جمیعاً

ایول داش رضا.
کارات عالی هستن.
من همیشه دنبال فرصتی بودم تا طرح هایی که توی ذهنمه بسازم ... ولی نمی دونم مشکل از زمین و زمانه که موقعیتشو واسم جور نمی کنه، یا تنبلیه خودم! :lol:
این کار آخریت هم خیلی عالی بود. تمام تناسب ها رعایت شده بودن. هم خبری از زرق و برق ها و شلوغ بازی های بی مورد نبود، و هم اون قدر خوب جزئیات رو چیده بودی که به راحتی می شد منظورتو فهمید.
فقط یه چیزی ... دیسکوئه تعطیل بود؟ آخه کسی توش دیده نمی شه. :lol:

التماس دعا
یا علی

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام جمیعاً

ایول داش رضا.
کارات عالی هستن.
من همیشه دنبال فرصتی بودم تا طرح هایی که توی ذهنمه بسازم ... ولی نمی دونم مشکل از زمین و زمانه که موقعیتشو واسم جور نمی کنه، یا تنبلیه خودم! :lol:
این کار آخریت هم خیلی عالی بود. تمام تناسب ها رعایت شده بودن. هم خبری از زرق و برق ها و شلوغ بازی های بی مورد نبود، و هم اون قدر خوب جزئیات رو چیده بودی که به راحتی می شد منظورتو فهمید.
فقط یه چیزی ... دیسکوئه تعطیل بود؟ آخه کسی توش دیده نمی شه. :lol:

التماس دعا
یا علی
سلام داش مهدی گل:rose:
ممنون به خاطر نظرت:green:والا این دیسکو مجید آنلاینه دیگه! بروبچه ها همه اون پشتا نشستن اثر هنری خلق می کنن و خلاصه همه پای کامپیوترن:lol:حالا تو کلیپ های بعد سعی می کنم یه گروه رقص اجاره کنم. پشت پرده سبز ازشون فیلم بگیرم بعد حالت سیلوئت درشون بیارم بذارم تو ویدئو:lol:

این یعنی این که اگه بخوای از عججججججب استفاده کنی باید کپی رایت ( اسم من ) :green:رو تهش ذکر کنی یا که اکانت بخری... چون مخترع این عججججججب عزیز من بودم و یه ماجراهایی داره که تو طول زمان متوجه می شید.
الان باید برم دانشگاه اومدم توضیحات اضافه در مورد اکانت و غیره رو پخ:lol:می کنم.:)
موفق باشی:rose:

wild-man

Member
از آدمهایی که اینقدر خودشون رو خاکی میگیرن خیلی خوشم میاد موقع کار کردن با هر نرم افزاری حرف اول رو خلاقیت و اخری رو امکانات میزنه در ضمن اگه تو اهنگ سازی مشکل داشتی روی کمکم حساب کن

G.E.E.k

Member
سلام و خسته نباشید .
اولا بخاطر تذکری که دادی ممنون (اگر نیای از دست میدی...) ولی باور کن من تازه یه مجید آنلاین اومدم و زیاد با ادبیاتسش آشنا نبودم.عذر خواهی

دوما:به خاطر کارهای معرکه ای هم که توی این پست گذاشتی بهت تبریک میگم و برات آرزوی موفقیت میکنم.
با تشکر دیده بان.

G.E.E.k

Member
سلام مجدد خدمت شما:
راستش من به یه مشکلی برخوردم و میخواستم اگه میتونید منو راهنمایی کنید.:cry:
من یه پروژه تبلیغاتی (سی دی مالتی مدیا، معرفی خدمات و محصولات) برای یه شرکت طراحی دکوراسیون برداشتم و هرکاری میکنم ایده ای به ذهنم برای تیتراژ اولش نمی رسه از طرفی تازه کار هستم و کار هم باید حرفه ای در بیاد.
می خواستم ببینم شما میتونید یه تیتراژ 10 الی 15 ثانیه ای برام درست کنید.
البته انشالله جبران میکنم.:rose:
اگه جوابتون مثبته چند فایل لوگو و چندتا هم از عکس های زیبای کارهای شرکت براتون آپ کنم.
با تشکر
دیده بان.

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام خدمت شما دوست عزیز.
ممنون بابت نظرتون راجع به کارها. راجع به اون تاپیک هم اگه تند رفتار کردم ببخشید چون یکی دیگه هم بهتون اخطار داده بود...
راجع به پروژه هم اتفاقا چیزی که بیشتر مردم از جمله خودم باهاش مشکل دارن ایده هست ، الان هم داریم یه فیلم کوتاه میسازیم اینه که نمیتونم براتون انجام بدم... شاید از بچه های انجمن کسی بتونه برات انجام بده...
موفق باشید:rose:

G.E.E.k

Member
سلام مجدد رضا جان .بابت بند اول خواهش میکنم این حرفا چیه!
بابت بند دوم کسی آخه من کسی رو نمی شناسم توی انجمن .
ایده نخواستم کار آمده ای که فقط بشه اسم رو عوضکرد و چند تا عکس توش انداخت!!
ببینمن آرم و چند تا عکس برا آپ کردم یه نگاهی بنداز اگر که دیگه خیلی سرت شلوغه بود مزاحمت کارت نمیشم.
اگر کارم گیر نبود و وقت یاد گرفتن داشتم مزاحمت نمی شدم.

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
والا من که لینکی ندیدم. برای لوگو و اینا.
راجع به خودمم گیر کردیم برای همین پروژه باید زود بفرستیمش.
اگه یه پروژه آماده میخوای میتونی از این تاپیک
http://forum.majidonline.com/showthread.php?t=128094
دانلود کنی و جای متن ها و عکس ها رو عوض کنی.

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
دوست عزیز من بهت گفتم که اصلا وقت ندارم.
فردا هم هم باید رو پروژه کارکنم هم دانشگاه.
شما سعی کن از همون لینکی که دادم پروژه ها رو دانلود کنی و استفاده کنی...
اینجا هم داره از مبحث خارج میشه اگه کاری داشتی پیام خصوصی بزن

G.E.E.k

Member
والا میگم من زیاد آشنایی ندارم اگه بتونی یه کار هر چقدر ساده با این فایل ها توی طرح آماده ای بریزی ممنونت میشم.
انشالله جبران میکنم.

www_3d_boy3

Well-Known Member
سلام میشه لطفا بگید کار پرواز چطوری ساختین یا اگه کسی تمرینی داره که دانلود کنم ممنون میشم .....

Reza2kn

مدیر انجمن فیلم سازی
سلام میشه لطفا بگید کار پرواز چطوری ساختین یا اگه کسی تمرینی داره که دانلود کنم ممنون میشم .....
سلام دوست عزیز.
راجع به اون کلیپ سوپر من در شیراز :lol: باید بگم که شما 2 تا شات یا پلان ( یا چیزی که بهش میگن زیاد تو امور تدوین وارد نیستم داش حمید استادن:cool:) بگیری. 1 شات بازیگر میاد و میپره تو هوا.تموم. یه شات دیگه هم میگیری که حرکت دوربین هستش و بالا پایین صحنه رو میگیری. بعد دیگه حالا اگه جلو پرده سبز باشه که حذف میکنی اونو و زمان رو با هم مچ میکنی ، اگه هم مثل کارمن پرده سبز نباشه که تو فریمی که پاش داره از رو زمین بلند میشه ابزار ماسک رو برمیداری و کاراکترت ور از زمینه جا میکنی. بقیه کار دیگه آسون هست ، کاراکترت رو میگیری و مثلا چون دوربین میره بالا کارکترت رو به بالا حرکت میدی با یه Fast blur که فقط Vertical باشه و البته Motion Blur فعال. دو چیز خیلی مهم تو این کار ثابت بودن دوربین و زمان بندی مناسب هست. یعنی شما بدونی که دقیقا میخوای چیکار کنی مثلا 3 ثانیه بالا بعد میری سمت راست ...:cool:
امیدوارم که منظور روو خوب رسونده باشم.

www_3d_boy3

Well-Known Member
ممنون عالی بود ... با نگاه کردن به کلیپ متوجهه شدم من اول فکر کردم پلانو یه تیک گرفتی.اگه پرده سبز باشه همیشه کار عالی میشه

جدیدترین ارسال ها

بالا