نمونه کار طراحی سایت

سلام :rose:
وقت بخیر
طرح این کار رو حدودا دو ماه پیش زدم ، منتظر بودم که مدیران سایت قالب رو جایگزین کنن تا اینجا بزارم ، برای اینکه نظر شما رو بدونم و با ضعف هام آشنا بشم .

آدرس سایت :
چند وقت پیش قالب سایت میهن سئو رو هم طراحی کردم ، به محض اینکه مدیر میهن سئو قالب رو جایگزین کنن ، اون رو هم اینجا میزارم تا نظرتون رو در موردش بدونم .

پیوست ها

• shopingfa3.png
    shopingfa3.png
    183.7 کیلوبایت · بازدیدها: 71
آخرین ویرایش توسط مدیر:

street design

Active Member
طرح کار خوب شده...
ولی به سایتش که رفتم احساس کردم بیشتر جاها از عکس استفاده شده که می شد از کد استفاده بشه
اگر هم بهانه ie7 , ie6 هست می تونستید راه حلشو برید...
این نظر من بود...

طرح کار خوب شده...
ولی به سایتش که رفتم احساس کردم بیشتر جاها از عکس استفاده شده که می شد از کد استفاده بشه
اگر هم بهانه ie7 , ie6 هست می تونستید راه حلشو برید...
این نظر من بود...

ممنون ...
کد نویسی کار رو یکی از دوستان انجام دادن و من فقط طرح گرافیکیش رو زدم ، البته همکار بنده معمولا خیلی کم از این روش استفاده میکنه و تا جایی که امکان داره کمتر از عکس استفاده میکنن ، ولی این کار رو به خاطر اینکه سرشون شلوغ بود سریع کدنویسی کردن و تحویل دادن...

nima_dsnr

کاربر VIP
ازنظر گرافیکی کار شیکی شده
بنظر من سبُک بودن سایت و زود بالا اومدن از همه چیز مهم تره و احتمالا تو این رعایت شده چون اینجور به نظر میاد.
رنگ بندی خوبی داره و چشم رو هم اذیت نمیکنه.
موفق باشی

ازنظر گرافیکی کار شیکی شده
بنظر من سبُک بودن سایت و زود بالا اومدن از همه چیز مهم تره و احتمالا تو این رعایت شده چون اینجور به نظر میاد.
رنگ بندی خوبی داره و چشم رو هم اذیت نمیکنه.
موفق باشی

ممنون ..

در مورد سبُک بودن باهاتون موافقم ، طرح این سایت هم به شکلی هست که میشه بیشتر قسمتها رو با کد نوشت و نیازی به استفاده از عکس نیست
ولی همونطور که تو پست قبلی اشاره کردم به خاطر عجله کردن همکارم ، بعضی از قسمتهاش از عکس استفاده شده که البته حجم زیادی هم ندارن ..

hamedset

Member
خوب مهمترین اشکالش همون استفاده بیش از اندازه از تصویر است ، که میگید کد نویسی رو شما انجام ندادید و گرافیکش مال شماست.
و یکی هم شما به دلیل کم حجم شدن سایت ، حجم عکس ها رو پایین آوردید و این باعث شده کیفیت عکس ها هم پایین بیاد . کم حجم بودن خوبه ولی در بعضی موارد باید کم حجم بودن فدای کیفیت بشه ، یعنی در برخی موارد طراحی کیفیت مهم تر از کم حجم بودن است که شما این موضوع رو کمتر در طراحیتون رعایت کردید.
در کل کارتون خوبه

خوب مهمترین اشکالش همون استفاده بیش از اندازه از تصویر است ، که میگید کد نویسی رو شما انجام ندادید و گرافیکش مال شماست.
و یکی هم شما به دلیل کم حجم شدن سایت ، حجم عکس ها رو پایین آوردید و این باعث شده کیفیت عکس ها هم پایین بیاد . کم حجم بودن خوبه ولی در بعضی موارد باید کم حجم بودن فدای کیفیت بشه ، یعنی در برخی موارد طراحی کیفیت مهم تر از کم حجم بودن است که شما این موضوع رو کمتر در طراحیتون رعایت کردید.
در کل کارتون خوبه

ممنون از اینکه نظر دادید

درسته که گفتم عکسا رو کم حجم کردیم ، ولی این کار باعث نشده که کیفیت کار زیاد پایین بیاد

این بخشهایی هست که میتونست به صورت کد نوشته بشه ولی از عکس استفاده شد

top-menu.png

head-bot-title.gif

header-bot.jpg

asa.graphic

Well-Known Member
سلام

در مجموع که عالیه ..............

اما هر کسی یه نظری داره دوستان نظرات سازنده رو دادن ...
ولی بنطر من خیلی یک نواخته ! خذابیتش کمه ...

موفق باشی دوست من ...

به نظرم از لحاظ گرافیکی کار بدی نشدهـــ.
مفق باشی.

ممنون ..

زیبا و ساده شده
موفق باشی

ممنون ..

سلام

در مجموع که عالیه ..............

اما هر کسی یه نظری داره دوستان نظرات سازنده رو دادن ...
ولی بنطر من خیلی یک نواخته ! خذابیتش کمه ...

موفق باشی دوست من ...

ممنون ..

این سایت یه چیزی تو مایه های بلاگفاست ولی به جای وبلاگ به کاربرانش فروشگاه میده ، صفحه اصلی سایت مطمئنا باید ساده و سبک باشه ، هم نوع سایت و هم سبک کار من به شکلی هست که باعث شد کار رو به این شکل ساده تحویل بدم ، شاید اگه سایت سرگرمی ، دانلود یا ... بود ، دست منم بازتر بود تا برای جذابتر کردنش از رنگ و تصویر استفاده کنم .
به هر حال ممنون از اینکه نظرتون رو راجع به کار گفتید .. :rose:

MOSTAFA

کاربر فعال
گار خوبی شده اما بعضی قسمت ها مثل "آخرین به روز شده ها" و... که حجم متون در اون ناحیه زیاد و متمرکز هست بهتره از بکگراند سفید و تکست سیاه استفاده کرد مثل کاری که در قسمت "برترینها" یا ... انجام دادید، همچنید تیتر "اخبار سایت" که با قلم سیاه و بکگراند آبی هست یکم چشم رو اذیت میکنه
غیر از این موارد خوب شده
موفقیتـ:rose:

گار خوبی شده اما بعضی قسمت ها مثل "آخرین به روز شده ها" و... که حجم متون در اون ناحیه زیاد و متمرکز هست بهتره از بکگراند سفید و تکست سیاه استفاده کرد مثل کاری که در قسمت "برترینها" یا ... انجام دادید، همچنید تیتر "اخبار سایت" که با قلم سیاه و بکگراند آبی هست یکم چشم رو اذیت میکنه
غیر از این موارد خوب شده
موفقیتـ:rose:

ممنون ..

یه مقدار متن کار زیاد بود و من نمیخواستم همه قسمت ها با یه بکگراند کار بشه ، به خاطر همین از سفید استفاده نکردم وگر نه توی طراحی قالب باید متن ها رو تا جایی که امکان داره در بخش هایی قرار داد که زمینش سفید ـه تا بیننده در خوندنش مشکل پیدا نکنه ..

در مورد رنگ "اخبار سایت" حق با شماست ، نباید مشکی میزاشتم ..

R-med

Well-Known Member
سلام
به به چه کار زیبایی :rose:
رنگ بندیش خیلی خوبه .
یه نظر شخصی بدم اگه مایل دونستی روش فکر کن : اگه Header های مطالب رو با رنگ روشنتر از بقیه ی متن و مطالب زیرش جدا میکردی زیباتر نمیشد ؟ ( البته یه نظر کاملا شخصی و سلیقه ای هستش)
در کل کار خوبی شده . راستی با نظرMOSTAFA هم کاملا موافق هستم

یا علی

سلام
به به چه کار زیبایی :rose:
رنگ بندیش خیلی خوبه .
یه نظر شخصی بدم اگه مایل دونستی روش فکر کن : اگه Header های مطالب رو با رنگ روشنتر از بقیه ی متن و مطالب زیرش جدا میکردی زیباتر نمیشد ؟ ( البته یه نظر کاملا شخصی و سلیقه ای هستش)
در کل کار خوبی شده . راستی با نظرMOSTAFA هم کاملا موافق هستم

یا علی

ممنون ... :rose:

در کل سعیم این بوده که توی کار بخشی که زیاد مهم نیست خودنمایی نکنه که بتونم قسمت های مهم مثل ثبت نام رو فقط با یه رنگ متفاوت به بیننده نشون بدم و بیننده اولین جایی رو که میبینه ، بخشهایی باشه که برای ما مهم هست . به خاطر همین هدر سایدبارها رو ساده گذاشتم ..

memfis

Member
سلام به همه برو بچ مجید انلاین
خیلی وقت بود به مجید انلاین سر نزده بودم خوب این کار رفیقم باعث شد بیام مجید انلاین:green:
از همه دوستانی که وقت گذاشتن و نظر دادن تشکر می کنم
کد این قالب را من نوشتم
ایراد هایی که از عکس ها گرفتید را قبول دارم دلیلش هم دیغ وقت و بیشتر تنبلی اینجانب هستش
البته انتظار داشتم ایراد های حرفه ای تری از کد نویسی می گرفتید تا مثل همیشه از مجید ان لاینی ها چند تا نکته ی جدید یاد بگیرم.

sarodesigner

New Member
سلام من با فتوشاپ یک کادر طراحی کردم و میخوام بذارم تو دریم ویور و اونم میذارم حالا باید چیکار کنم که بتونم یک عکس دیگه رو روی اون بذارم میشه راهنماییم کنید... :paint:

جدیدترین ارسال ها

بالا