نمونه کارهای غلامرضا رضایی

Rezaei

Member
سلام بر همه
خیلی وقت بود که می خواستم یه گالری شخصی راه بندازم و نمی شد ولی حالا تصمیم و گرفتم اول از همه با چند لوگو شروع میکنم و اول از همه لوگوی خودم
my-logo.jpg

بعد هم آرمی که برای شرکت مبتکران پارسیان صنعت طراحی کردم که زمینه کاریشون خطوط لوله انتقال نفت و گاز و .. و ساخت مخازن ذخیره مایعات و ....
parsian.jpg

اینم لوگویی که برای یک شرکتی طراحی کردم که زمینه اصلی فعالیتش کارهای نقشه برداری و عمرانیه که از حروف اول انگلیسی نام شرکت و تقریبا نام کامل فارسی ساخته شده
shakhes-2.jpg

البته در کار نهایی اون کادر دور حذف شده.
امیدوارم خوشتون اومده باشه.

Rezaei

Member
میگم لااقل یکی یه چیزی میگفت انتقاذی میکردین.
نظر فراموش نشه.

آخرین ویرایش:

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اقای رضایی همین تشکر کردن بچه ها نشونه قوت کار شماست و یک نوع تایید به حساب میاد.

از کاراتون خوشم اومد منتها تو لوگوئه خودتون میشه بگید اون وسط چیه؟ شبیه سر هستش ولی خیلی واضح نیست.

ممنون و موفق باشید
سارا

Mandana

Active Member
اقای رضایی همین تشکر کردن بچه ها نشونه قوت کار شماست و یک نوع تایید به حساب میاد.

از کاراتون خوشم اومد منتها تو لوگوئه خودتون میشه بگید اون وسط چیه؟ شبیه سر هستش ولی خیلی واضح نیست.

ممنون و موفق باشید
سارا
post_thanks.gif
دقیقا.کارهاتون هم جالبه.اما منم با لوگوی خودتون مشکل دارم.اون چیه ازون وسط زده بیرون؟
1655.gif
شبیه کله کلاغه
wassat.gif

Rezaei

Member
سلام بر همه.
ممنون که با نظراتتون من و دلگرم کردین.
اون کله وسط کله کلاغ نیست آقا ابتین کله عقابه که حرف اول اسمم (g) غلامرضاست.
البته متاسفانه کارهایی که قبل از سربازی انجام دادم رو ندارم ولی فکر میکنم مجموعه جالبی میشد.الان این کارها مال همین 3و4 ماهه آخره که سربازی داشته تموم میشده.

Rezaei

Member
میگم این عضو جدید که پایین اسمم زدن منو آزار میده.نا سلامتی ما از بچه های قدیمی هستیم.

lpi

مدیر انجمن اصول چاپ
سلام دوست من
خسته نباشی. امیدوارم کارهای بهتری از شما ببینم . من فقط حسمو می گم حالا شما هر چی می خوای اسمش رو بذار.
1. در مورد لوگوی اول استفاده از حروف اول اسم می تونه مفید باشه. اما نحوه اجرایه اون باید طوری باشه که با عملکرد کلی شرکت رو نشون بده . برای درک منظورم از شما خواهش می کنم نوشته زیر لوگو را بر داری. حالا چی می بینی ؟
من یه چشم دیدم و شاید یه سری چیزایه انتزاعی دیگه . فکر می کنم بهتره کمی در مورد معنا فکر کنی . ساختن ، عمران ، سازه ، 3 بعدی و همینطور ... . حالا ببین چه طوری می تونی با این مفاهیم کمی لوگو را از حالت تخت و ساکن به حالت پویا و جان دار تبدیل کنی. فونت زیره لوگو هم فکر می کنم کمی با نوع خطوط طرح هماهنگی نداره . یه کم تمرین کنی عالی می شه .
2 . در مورد دوم اونچه که به لوگوی شما هویت داده علاوه بر حالت مایع طرح افکت درخشش رویه اون هست . این افکت خیلی عالیه و برای چاپ مشکلی هم نداره . حالا فکر کن که می خوای این رو رویه پیراهن یا کلاه بیاری . کمی کار مشکل می شه مگه نه ؟! بعد هم اینکه به کار شرکت توجه کن : خطوط و مخزن ! حالا فکر کن ببین جه طوری می تونستی معنایه کنترل کردن ، یک جا جمع کردن و هدایت کردن رو برسونی و به اصطلاح نشون بدی که حرکت وحشی نفت و گاز چه طوری کنترل شده !
3. من خیلی دوست دارم این لوگویه سوم شما رو بر روی دستم خالکوبی کنم ! این به نظر من از ته دلت اومده ولی کارت رو نشون نمی ده .
اینا نظرای من بود امیدوارم ایده ساز بوده باشم تا ایده کش!

GFX Master

میگم این عضو جدید که پایین اسمم زدن منو آزار میده.نا سلامتی ما از بچه های قدیمی هستیم.

این عناوین به تعداد پستها مربوط میشه و نمیتونه تعریف دقیقی از افراد باشه. در ضمن مهم ماهیت کاریه افراده نه پستشون. شاید بگید حالا خودش مدیره داره این حرف رو میزنه ولی باور کنید اینو واقعا میگم همین lpi عزیز درسته که تعداد پستهاش کمه ولی باور کنید هر وقت پست زده من از پستهاش لذت بردم.

موفق باشید
سارا

Rezaei

Member
lpi عزیز سلام
واقعا ممنون که این طور از طرحها انتقاد کردین در مورد طرح اول که چشم توشه باید خدمتتون عرض کنم که زمینه اصلی کار این شرکت نقشه برداریه که کار با دوربین هست و چشم.و فکر مینکنم این طرح به زمینه کاریشون نزدیک بود و چه بسا این طرح از توی 6-7 طرح مختلف انتخاب شد.
در مورد طرح دوم هم این طرح به حالت تخت هم برای مهر شرکت بکار رفته و هم بروی لباس و ....
برای طراحی این آرم خیلی دنبال ایده گشتم و آرم شرکتهای نفتی بزرگ دنیا و ایران رو نگاه کردم دیدم چیز خاصی ندارن مثل شرکت enron و shel و bazel و شرکتهای نفتی خمودمون مثل پارس و ایرانول و اسپیدی و ...
حتی اون طرحهای اولیه ای که هم زدم یکیش شبیه آرم یکی از شرکتهای نفتی فرانسه بود:cool: (اینو مدیرعامل شرکت بهم گفت) که الان اسمش توی خاطرم نیست(البته گفتم یعنی کار من با گرافیستای فرانسوی برابره!!!!!!):lol: :) .
بعد در مورد همین حالت دورانی و پایه حرف P که در مرکز آرم وجود داره بخوبی منظور یکجا جمع کردن و هدایت کردن رو برسونه.
خیلی وقت بود که انتقاد کسی من و به فکر نمی برد.چون خیلی سطحی بودن ولی از شما خیلی ممونوم که با انتقادتون منو وادار به فکر کردین که به نظر من ایده ساز بوده.

آخرین ویرایش:

Rezaei

Member
اینم یه پوستر از خودم که البته فعلا چاپ نشده
tosan-1.jpg

البته می دونم یکم شلوغه شاید برای چاپ اصلاحش کردم.

Rezaei

Member
بابا ایول از استقبال
حرفه ایها چرا نظر نمی دن

آخرین ویرایش:

arashonline

Well-Known Member
رضايي جان كارات رو تحسين ميكنم !!

ببين اين پوسترت پايينش سنگين شده شلوغ شده نوشته ها رو كوچكتر من !!

mostafa_cs

Well-Known Member
همونطور که خودت هم اشاره کردی یکمی پوستر شلوغ پلوغه مخصوصا رنگ قرمزی زمینه اش به این شلوغ پلوغی اضافه کرده! اما به هر حال من عددی نیستم که نظر بدم و فقط از دید یک بیننده معمولی که در حال گذشتن از خیابون هستش اینو میگم!
موفق باشی...

gmax.gif

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
همونطور که خودت هم اشاره کردی یکمی پوستر شلوغ پلوغه مخصوصا رنگ قرمزی زمینه اش به این شلوغ پلوغی اضافه کرده! اما به هر حال من عددی نیستم که نظر بدم و فقط از دید یک بیننده معمولی که در حال گذشتن از خیابون هستش اینو میگم!
موفق باشی...

gmax.gif

با نظر دوستمون كاملا موافقم

SH_ZAHRA

Member
من از لوگو خوشم نمياد (اصلا خلاقيتي در اين زمينه ندارم).... اما كاراتون قشنگه ...

GFX Master

با ارش موافقم. بالای کار قشنگ شده ولی هر چی به سمت پایین میاد انگار طراح فضا کم اورده و مجبور شده نوشته ها رو به هم نزدیکتر و فشرده تر کنه.

اما از رنگ قرمز پشت زمینش خوشم اومد جالب شده.

موفق باشی
سارا

جدیدترین ارسال ها

بالا