ehsan_dabbaghi
Member
ایول آقا من با فرم اون اولیه کلی حال کردم ... همش خوبه ... دیگه آرم نداری ... بابا بزار ...

چه جوری مثلا؟کارات قشنگه بیشتر از این هم میشد بهش زیبایی بدی
Hوسط مال اسمم دیگهGholamRezaببينم پس H وسط چيه !!
سلام دوست من
خسته نباشی. امیدوارم کارهای بهتری از شما ببینم . من فقط حسمو می گم حالا شما هر چی می خوای اسمش رو بذار.
1. در مورد لوگوی اول استفاده از حروف اول اسم می تونه مفید باشه. اما نحوه اجرایه اون باید طوری باشه که با عملکرد کلی شرکت رو نشون بده . برای درک منظورم از شما خواهش می کنم نوشته زیر لوگو را بر داری. حالا چی می بینی ؟
من یه چشم دیدم و شاید یه سری چیزایه انتزاعی دیگه . فکر می کنم بهتره کمی در مورد معنا فکر کنی . ساختن ، عمران ، سازه ، 3 بعدی و همینطور ... . حالا ببین چه طوری می تونی با این مفاهیم کمی لوگو را از حالت تخت و ساکن به حالت پویا و جان دار تبدیل کنی. فونت زیره لوگو هم فکر می کنم کمی با نوع خطوط طرح هماهنگی نداره . یه کم تمرین کنی عالی می شه .
2 . در مورد دوم اونچه که به لوگوی شما هویت داده علاوه بر حالت مایع طرح افکت درخشش رویه اون هست . این افکت خیلی عالیه و برای چاپ مشکلی هم نداره . حالا فکر کن که می خوای این رو رویه پیراهن یا کلاه بیاری . کمی کار مشکل می شه مگه نه ؟! بعد هم اینکه به کار شرکت توجه کن : خطوط و مخزن ! حالا فکر کن ببین جه طوری می تونستی معنایه کنترل کردن ، یک جا جمع کردن و هدایت کردن رو برسونی و به اصطلاح نشون بدی که حرکت وحشی نفت و گاز چه طوری کنترل شده !
3. من خیلی دوست دارم این لوگویه سوم شما رو بر روی دستم خالکوبی کنم ! این به نظر من از ته دلت اومده ولی کارت رو نشون نمی ده .
اینا نظرای من بود امیدوارم ایده ساز بوده باشم تا ایده کش!