نمونه کارهای غلامرضا رضایی

ایول آقا من با فرم اون اولیه کلی حال کردم ... همش خوبه ... دیگه آرم نداری ... بابا بزار ...
39.gif

Rezaei

Member
میخوام یه سری کارت ویزیت جدید برای خودم چاپ کنم مات پشت و رو بگید کدوم طرح و بیشتر می پسندید
البته همه طرحها رو ساده زدم
GHOLAM2.jpg

GHOLAM.jpg

my.jpg

my-3.jpg

my-2.jpg

my-kart-back.jpg

my-kart-new.jpg

rezaei.jpg

rezaei2.jpg

my5-.jpg

my-kart.jpg

آخرین ویرایش:

thekhosrow

Member
اين طرحاهاي پست 27# جالب هستن فقط يه سوال داشتم اينكه اون لوگو شما توي عكس GHOLAM2.jpg و عناويني كه سمت راستش قرار دادين و همچنين ابروي اون خانوم در عكس my-3.jpg توي چاپ هم به همين شكل در اومدن !؟
منظروم در صد رنگيه كه بكار بردين به نظر شما پائين نيست ؟
عكس آخر هم فقط فونتش عوض شده كه بنظرم روي اولي بيشتر كار شده و بهتر هستش..

راستي آواتاري هم كه دارين كاره خودتونه !؟ نظرم رو جلب كرده..

موفق و پيروز باشيد.

Saeed-masih

Member
سلام دوست من
خسته نباشی. امیدوارم کارهای بهتری از شما ببینم . من فقط حسمو می گم حالا شما هر چی می خوای اسمش رو بذار.
1. در مورد لوگوی اول استفاده از حروف اول اسم می تونه مفید باشه. اما نحوه اجرایه اون باید طوری باشه که با عملکرد کلی شرکت رو نشون بده . برای درک منظورم از شما خواهش می کنم نوشته زیر لوگو را بر داری. حالا چی می بینی ؟
من یه چشم دیدم و شاید یه سری چیزایه انتزاعی دیگه . فکر می کنم بهتره کمی در مورد معنا فکر کنی . ساختن ، عمران ، سازه ، 3 بعدی و همینطور ... . حالا ببین چه طوری می تونی با این مفاهیم کمی لوگو را از حالت تخت و ساکن به حالت پویا و جان دار تبدیل کنی. فونت زیره لوگو هم فکر می کنم کمی با نوع خطوط طرح هماهنگی نداره . یه کم تمرین کنی عالی می شه .
2 . در مورد دوم اونچه که به لوگوی شما هویت داده علاوه بر حالت مایع طرح افکت درخشش رویه اون هست . این افکت خیلی عالیه و برای چاپ مشکلی هم نداره . حالا فکر کن که می خوای این رو رویه پیراهن یا کلاه بیاری . کمی کار مشکل می شه مگه نه ؟! بعد هم اینکه به کار شرکت توجه کن : خطوط و مخزن ! حالا فکر کن ببین جه طوری می تونستی معنایه کنترل کردن ، یک جا جمع کردن و هدایت کردن رو برسونی و به اصطلاح نشون بدی که حرکت وحشی نفت و گاز چه طوری کنترل شده !
3. من خیلی دوست دارم این لوگویه سوم شما رو بر روی دستم خالکوبی کنم ! این به نظر من از ته دلت اومده ولی کارت رو نشون نمی ده .
اینا نظرای من بود امیدوارم ایده ساز بوده باشم تا ایده کش!

بابا دمتون گرم
امیدوارم تا آخرشم اینقدر حال و حوصله داشته باشی تا اینهمه متن برای 3تا کار زیبا بمویسید.
انجمن به آدمای با حوصله ای مثل شما نیاز داره.
(قابل توجه خودم:منم تا قبل خدمت مثل شما حوصله داشتم.ولی الان؟......)

Rezaei

Member
ممنون از همه بچه ها که این تاپیک سوت و کور و رونق دوباره ای دادین

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
آقاي رضايي آخرين پست اين تاپيك براي 4 روز پيش بوده. بعدشم شما ميتونستي بجاي پست دادن از دكمه تشكر هم استفاده كني.

جدیدترین ارسال ها

بالا