نمونه کارهای جلوه های ویژه گروه vfx8

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
من فکر کنم اگه این پست تو قسمت تماشاخانه انجمن فیلم سازی می زدید بهتر بود .

در مورد کا رها هنوز فرصت نشده دانلودشون کنم اما از روی عکس های که دیدم یک چیزهای دستگیرم شد .

کارهای جالبی به نظر می رسه .

خوب بلاخره تعداد vfx کار های انجمن داره بالا می ره .

آخرین ویرایش:
سلام reactor master عزیز

چرا از دستم عصبانی شدی ؟ یا من اینطور فک میکنم ؟ خب من اسم شمارو نمیدونم و شمارو ارباب خطاب کردم ، منظوری نداشتم اگه ناراحت شدین ، درباره جمله هام هم اگه چیزی گفتم که ناراحتتون کرده ( من اینطور احساس میکنم ) میبخشید ، منظورم از ماشین بازی تو بچگی این بود که باید خودمون انیمیت کنیم تا چیزی که می خایم در بیاد منظور خاصی نداشتم ( متنه دیگه ، هر جوری میشه برداشت کرد :wink: )

درباره کاراتون باید بگم خیلی جاها از من جلوترین ، امیدوارم قسمت شه چیزایی از شما یاد بگیرم ، تو قسمت رندر که خیلی خوب کار کردی ولی یه پیشنهادی دارم برای کاری که از اتاق خودتون زدید ، چیزی که اتاقتونو طبیعیتر و زنده تر نشون میده ریختوپاش بودنشه اتاق یه پسری که کارشم گرافیک رایانه ای باشه به این تمیزی نیس ! :wink: گذشته از شوخی جدی میگم البته نظر منه ...

بریم سراغ انیمیت خودمون ، به نظر من انیمیت یه ماشین برای تصادف اول از حرکت خود ماشین شرو میشه که فرض به قول شما یه ماشین میادو دستی میکشه و بعد به علت سرعت زیاد منحرف میشه و ملق میزنه یه به بولوار میخوره و ملق میزنه ، اگه بخایم یه همچین حرکتیو بزنیم راه ساده درک حرکت همون ماشین بازیه که گفتم باور کن کمک میکنه ! همه چیزو باید در نظر گرفت وزن و اندازه ماشین تعداد نفرات داخل ماشین و کجا بودنشون منظورم کدوم صندلیه ، و حتی باد لاستیکا ، معمولا چیزایی که یه پلاگین به آدم میده یه چیز استاندارده که مگه با اون پلاگین زندگی کرده باشی تا دراری تعداد نفراتو نه ؟
به نظر من باید با دست شرو کرد ، اگه حرکت رو بشناسیم و خوب کار کنیم خیلی بهتر از پلاگین جواب میگیریم ، نظر شما چیه ؟

بابت لینک فیلمها هم ممنون ولی اینها چیزی نیس که من میگردم اینها مجله movie fx اند ! که دانلودش برای کارگردانا خوبه نه برای من ...

آخرین ویرایش:
من فکر کنم اگه این پست تو قسمت تماشاخانه انجمن فیلم سازی می زدید بهتر بود .

ممنون آقای شیرانی ، درباره محل این موضوع باید بگم من این پست رو تو قسمت جلوه های ویژه فیلمسازی زده بودم ولی بنا به تشخیص مدیریت سایت مجید آنلاین این پست به اینجا منتقل شد :-?نمیدونم شاید کارای من جلوه های ویژه نیس ....

آقای شیرانی ممنون میشم اگه اشکالی تو کارهام هس که میتونه بهتر کنه تذکر بدین ...

hb1313

New Member
من ميخوام كار جلوه هاي ويژه رو شروع كنم ميتوني راهنمائيم كني ممنون

من ميخوام كار جلوه هاي ويژه رو شروع كنم ميتوني راهنمائيم كني ممنون

نمیدونم شما چقدر با این بحث آشنایید ، آیا نمونه کاری دارید که ببینم یا میخاین از صفر شورو کنید ؟ اگه میخاین از صفر شورو کنید باید بدونیدکه تو کودوم قسمت میخاین کار کنید ، قسمتای زیادی هست ، مدلسازی ، کارای ترکیبی مثلا افتر افکتی ، بافت دهی و ... از چه قسمتی خوشت میاد ؟ تو چه قسمتی بیشتر واردی ؟

از کسایی که تازه این صفحه رو باز میکنند تقاضا دارم به نمونه کارها نظر بدن ، نمونه کارها در صفحه های ابتدایی هستن ....

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام reactor master عزیز

چرا از دستم عصبانی شدی ؟ یا من اینطور فک میکنم ؟ خب من اسم شمارو نمیدونم و شمارو ارباب خطاب کردم ، منظوری نداشتم اگه ناراحت شدین ، درباره جمله هام هم اگه چیزی گفتم که ناراحتتون کرده ( من اینطور احساس میکنم ) میبخشید ، منظورم از ماشین بازی تو بچگی این بود که باید خودمون انیمیت کنیم تا چیزی که می خایم در بیاد منظور خاصی نداشتم ( متنه دیگه ، هر جوری میشه برداشت کرد :wink: )

درباره کاراتون باید بگم خیلی جاها از من جلوترین ، امیدوارم قسمت شه چیزایی از شما یاد بگیرم ، تو قسمت رندر که خیلی خوب کار کردی ولی یه پیشنهادی دارم برای کاری که از اتاق خودتون زدید ، چیزی که اتاقتونو طبیعیتر و زنده تر نشون میده ریختوپاش بودنشه اتاق یه پسری که کارشم گرافیک رایانه ای باشه به این تمیزی نیس ! :wink: گذشته از شوخی جدی میگم البته نظر منه ...

بریم سراغ انیمیت خودمون ، به نظر من انیمیت یه ماشین برای تصادف اول از حرکت خود ماشین شرو میشه که فرض به قول شما یه ماشین میادو دستی میکشه و بعد به علت سرعت زیاد منحرف میشه و ملق میزنه یه به بولوار میخوره و ملق میزنه ، اگه بخایم یه همچین حرکتیو بزنیم راه ساده درک حرکت همون ماشین بازیه که گفتم باور کن کمک میکنه ! همه چیزو باید در نظر گرفت وزن و اندازه ماشین تعداد نفرات داخل ماشین و کجا بودنشون منظورم کدوم صندلیه ، و حتی باد لاستیکا ، معمولا چیزایی که یه پلاگین به آدم میده یه چیز استاندارده که مگه با اون پلاگین زندگی کرده باشی تا دراری تعداد نفراتو نه ؟
به نظر من باید با دست شرو کرد ، اگه حرکت رو بشناسیم و خوب کار کنیم خیلی بهتر از پلاگین جواب میگیریم ، نظر شما چیه ؟

بابت لینک فیلمها هم ممنون ولی اینها چیزی نیس که من میگردم اینها مجله movie fx اند ! که دانلودش برای کارگردانا خوبه نه برای من ...

سلام بر مرد بزرگ

عصبانی کدومه عزیز

نه بابا

من اسمم هادی سیدی هست کوچیک شما

پس که اینطور ؟ باید دستی انیمه کنیم

OK ... ولی 2تا سوال داشتم ...

این انفجار بعد از برخورد رو چه با خود مکس انجام دادی منظورم Afterburn یا FumeFX بوده یا بردی توی نرم افزار دیگه؟
اگه بردی توی نرم افزار دیگه اسمش رو بگو و بگو که سمپل انفجار آماده داشت یا خودت ساختیش؟

سوال دومم اینه که گفته بودی برای انیمیت این نوع حرکت خیلی فیلم دیدی.. درسته؟

منظورت فیلم واقعی با تصادفات بوده یا آموزشی؟

اگه فیلم واقعی بوده که هیچی اگه فیلم آموزشی بوده که من بعید میدونم فقط عنوان آموزشی رو بگی میزارم واسه دانلود....

ببخشید زیاد سوال میکنم سعید جان

بازم ممنون

آقا هادی ...

سلام ندادم آخه هر دفه سلام ؟ روزی یه سلام اینجا نته ! :wink:

سوال اول ، اون انفجار با FumeFx بود و بدون سمپل ، یه انفجار قارچی هم با فوم زدم که قدیمیه ولی به دیدنش می ارزه اینم ببینو نظرتو بگو ، البته میبخشی که فیلم نیستو عکسه !

4O-20a.jpg

4O-20b.jpg

سوال دوم هم بله من فیلم و عکسهای واقعی درباره تصادف دیدم نه آموزش ، مستند یا نت ....
خواهش میکنم اتفاقا خشحال میشم اگه کمکی کنم ... منم به موقع سوال دارم :wink:

آخرین ویرایش:

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
مرسی از این که به موقع جواب میدی

با ما راه بیای ما هم باهات میایم

ببینم سعید جان میتونستی با Afterburn این انفجار رو شبیه سازی کنی

میخوام بدونم میشه یا نه

آخه من روی افتر برن خیلی تسلط دارم اما از فوم اف ایکس هیچی

چه جوریاست این فوم اف ایکس؟

البته من فکر میکنم کار فوم بیشتر توی آتیش و شعله ور شدن اون باشه؟

ولی افتر برن شاید نتونه مثل فوم اینجوری آتیش بزنه؛ اما برای اکثر جلوه های ویژه مثل دود گرد و خاک ابر و مه و.... خوب عمل میکنه

در مورد کارت فکر میکنم خوب در اومده البته بازم عکس نمیتونه زیاد خودشو نشون بده

ولی خیلی خوب شده

سعید جان شما چرا کم حرف میزنی ؟

زیاد حرف بزن خداییش حرفات آموزندست؟

اگه دوست داشتی شماره همرات رو برام P.M کن

4 کریم

آخرین ویرایش:
after burn و FumeFx دو تکنیک جدا هستن و هیچکودومش نمیتونه کار دیگری رو انجام بده اون انفجار قارچی که از بیرون یه شهره یادته ؟ اونو با افتر برن زدم ...

4O-11.jpg

که یه نمونه خالص بدون بک هم ازش میزارم اینم ببین

4O-04.jpg

دوتاش هم پلاگینهای کاملی هستن و فقط باید در جای خودشون استفاده بشن تا کار نهایی طبیعی در بیاد
همین کار انفجار ماشین رو هم با هر دو پلاگین میشه در آوورد ولی دو کار متفاوت میشه ، همونطور که خوتونم گفتید افتر برن نمیتونه آتیشو دراره ولی فوم میتونه و فوم نمیتونه نوع توده ای آتیشو دراره ولی افتر برن میتونه ، فوم یه ایرادی داره که نمیتونی همیشه روش حساب کنی اونم سنگین بودنشه چون محاسباتش رندومه و به قولی Natural یا با الهام از طبیعت ، و افتر برن هم ایرادی داره که اونم اینه که به particle بستس و باید با زرات خوب بازی کنی ، و در نهایت ترکیب این دو پلاگین چیز محشری باید دراره البته ترکیب ماحرانه که نشه زرات رو پلاگینو از هم تشخیص داد ....

فک کنم این دفه زیاد حرف زدم ، ...

به هر حال به نظر من هر دو پلاگین کاملا و نمیشه با هم مقایسشون کرد

راستی فیلمه کوچیکه این کار هم تو سایتم هست ، تو همون دمویی که انفجار ماشین توشه هر دو انفجار افتری و فومی پشت سر هم ...

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
ممنون

نگفتی برنامه مورد علاقه واسه کمپوزیت توی کارات چیه؟

برای یاد گرفتنش از چه منابعی استفاده کردی؟

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
آقای شیرانی ممنون میشم اگه اشکالی تو کارهام هس که میتونه بهتر کنه تذکر بدین ...

من در حدی نیستم که بخام از کسی ایراد یا اشکالی بگیرم ولی چشم من نمونه هاتون می بینم و فقط نظر و ایده خودم می گم

:rose:

آخرین ویرایش:
برنامه مورد علاقه واسه کمپوزیت توی کارات چیه؟

برای یاد گرفتنش از چه منابعی استفاده کردی؟

برنامه ای که ترجیح میدم باهاش کار کنم ادوبیه Adobe ، هم workspacش سادس و با برادرای ادوبی خودش به سادگی در ارتباطه !

برا یاد گرفتنشم باز باید بگم help خود نرم افزار ، البته چند آموزش دیدم ولی فقط چند دقیقه ، خاستم ببینم چطور درس میدن ، آموزشای ویدئو کمپایلت ، الان که دارم میرم سراغ اسکریپت نویسی احساس میکنم به آموزش نیاز دارم تا سریتر برم جلو ولی نمیدونم تو این سطح آموزشی هس یا نه ؟!

راستی شماره همراهمو خاسته بودین که تو سایتم هست ، صفحه Contact یا تمس با ما ...

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا