سلام reactor master عزیز
چرا از دستم عصبانی شدی ؟ یا من اینطور فک میکنم ؟ خب من اسم شمارو نمیدونم و شمارو ارباب خطاب کردم ، منظوری نداشتم اگه ناراحت شدین ، درباره جمله هام هم اگه چیزی گفتم که ناراحتتون کرده ( من اینطور احساس میکنم ) میبخشید ، منظورم از ماشین بازی تو بچگی این بود که باید خودمون انیمیت کنیم تا چیزی که می خایم در بیاد منظور خاصی نداشتم ( متنه دیگه ، هر جوری میشه برداشت کرد
)
درباره کاراتون باید بگم خیلی جاها از من جلوترین ، امیدوارم قسمت شه چیزایی از شما یاد بگیرم ، تو قسمت رندر که خیلی خوب کار کردی ولی یه پیشنهادی دارم برای کاری که از اتاق خودتون زدید ، چیزی که اتاقتونو طبیعیتر و زنده تر نشون میده ریختوپاش بودنشه اتاق یه پسری که کارشم گرافیک رایانه ای باشه به این تمیزی نیس !
گذشته از شوخی جدی میگم البته نظر منه ...
بریم سراغ انیمیت خودمون ، به نظر من انیمیت یه ماشین برای تصادف اول از حرکت خود ماشین شرو میشه که فرض به قول شما یه ماشین میادو دستی میکشه و بعد به علت سرعت زیاد منحرف میشه و ملق میزنه یه به بولوار میخوره و ملق میزنه ، اگه بخایم یه همچین حرکتیو بزنیم راه ساده درک حرکت همون ماشین بازیه که گفتم باور کن کمک میکنه ! همه چیزو باید در نظر گرفت وزن و اندازه ماشین تعداد نفرات داخل ماشین و کجا بودنشون منظورم کدوم صندلیه ، و حتی باد لاستیکا ، معمولا چیزایی که یه پلاگین به آدم میده یه چیز استاندارده که مگه با اون پلاگین زندگی کرده باشی تا دراری تعداد نفراتو نه ؟
به نظر من باید با دست شرو کرد ، اگه حرکت رو بشناسیم و خوب کار کنیم خیلی بهتر از پلاگین جواب میگیریم ، نظر شما چیه ؟
بابت لینک فیلمها هم ممنون ولی اینها چیزی نیس که من میگردم اینها مجله movie fx اند ! که دانلودش برای کارگردانا خوبه نه برای من ...