نمونه کارهای جلوه های ویژه گروه vfx8

Car Accident

سلام به همه

درباره تصادف ماشین پرسیده بودید reactor master عزیز

حدودا یک سال پیش بعد از ماه رمضان بود که برای جشنواره فیلم کوتاه پلیس با دوستان تصمیم به ساختش گرفتیم ، ایده از من بود ، اشالا فیلم کاملشو که 3 دقیقس تو سایتم خواهم گذاشت ، تمام مراحل ساخت فیلم به علت کمبود وقت تو 1 هفته انجام شد ، از Story Board تا VFX ، تو فیلم پراید ما میبایس قلت میزد که تو اون وقت کم خوب از آب در اومد البته نظر شمارو نمیدونم

کارای عملیشو که سوالی ندارین ؟ پس اینارو میگزریم ...

مدلسازیش با مکس بوده و مودو که با جزییات ساخته شد چون قصد داشتیم لاستیک ماشین از کنار دوربین رد بشه و باید کاملا طبیعی درس میشد ، UV و texture هم با مودو بود ، انیمیت و رندر و پارتیکالاش هم تو مکس ساخته شد البته مقداری پارتیکل اضافه با ادویه برا بیشتر طبیعی شدنش روش اومد با illusion ولی گردوخاک اصلیش مال مکس بود ، دیگه ... رندرش چند مرحله ای بود یعنی سایه ها بازتابها و ... جدا رندر شدن و ترکیبشون با After effect ، دیگه میمونه تصحیح رنگو جلوه های حرارتو ترکیب نهایی که اینا هم با After Fx بسته شد ....

فریم ورودی و خروجی رو پایین میبینید

4O-15.jpg

4O-15b.jpg

آخرین ویرایش:
Water Car ماشین آبی

و moralis boy عزیز

ماشین آبی متاسفانه جزییات ریزی داره و تو نمونه فیلم زیاد خودشو نشون نمیده ولی امیدوارم این عکسا کمکت کنه

ماشین وقتی که داخل آب میره به ماشین آبی تبدیل میشه و وقتی از آب میاد بیرون یه ماشین عادیه

4O-03a.jpg

4O-03b.jpg

آخرین ویرایش:

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام مجدد

ممنون از جواب

اما میشه در رابطه با حرکت ماشین و برخوردش بیشتر صحبت کنید

مثلا اگه از پلاگین خاصی استفاده کردین؟

خیلی مشتاقم که با این اینترنت ذغالی که دارم بتونم این انیمیشن رو ببینم

ممنون

اما میشه در رابطه با حرکت ماشین و برخوردش بیشتر صحبت کنید
مثلا اگه از پلاگین خاصی استفاده کردین؟
ممنون
خاهش میکنم

نه از پلاگین خاصی استفاده نشده و درباره حرکتش نمیدونم چی میخاین ! از جلوی ماشین پلیس پرتاب میشه و روبروی پلیسی که داره بهش نگاه میکنه سرعت صحنه کند میشه ، ....

حجم فایل 5 مگاس و بیشتر کارای جدیدم هم توش هس ...

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
اگه میشه لینک داونلود این انیمه رو بزارین تا بهتر بتونم سوالم رو براتون باز کنم

change everything

ورودی این کار تابستون بود و خروجیش زمستون ، کار متحرکه و برفا قشنگ رو زمین خابیدن

4O-14.jpg

کسایی که تازه میان و کارارو میبینن لطفا همه کارارو ببینید ، تو صفحه های قبلی هم کار هست ، ممنون
راستی نظر هم بدید

mkf.cgi

Member
سلام.
داش سعيد. بايد گفت كه تو كارت استادي... وقتي فيلم رو ديدم اصلا متوجه اين نشدم كه ممكنه زمستون نباشه!!.. ولي آخرش كه لايه ها رو نشون ميده تازه دو زاريم افتاد چه كردي....
اصل فيلم رو از جايي گير آوردي يا واقعا با هلكوفتر رفتي اون بالا؟. :shock:
فقط يه زحمتي بكش اين فيلم ها رو با كيفيت بالا باسه دانلود بزار كه بدجوري تو كفشم...
راستي كي گفته مكس بده؟ قربونش برم حرف نداره بچه...
موفق باشي

mkf جان شما لطف دارین

فیلمشو حقیقتش دوستم خودش از هلی ضبط کردهو برام آوورده ، اولش میخواستم خود شهرم بسازم ولی وقتشو نداشتم :wink:

با کیفیتشو فک نمیکنم تو سایت بتونم بزارم حالا به دلایلی ولی DVDشو دارم به شرکتا و کارگردانا نشون میدم برا گرفتن کار ، اگه شما هم کار میخای بدی برات بفرستم ؟

put things on character , ground , etc

در این تصویر بالها به پشت شخصیت اضافه شده ، بوته های جلویی به تصویر و دکل یا سکوی مخابرات با درختهاو سنگهاش به پشت اضافه شده

4O-18.jpg

تو تصویر چیزایی که اضافه شده رو نشون دادم

4O-18b.jpg

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام سعید جان

باور کن من لینکی از انیمیشن کار تصادف ماشین تو سایتت نمیبینم

کجاست؟

dear reactor master
خواهش میکنم !!

تو صفحه گالری که این " http://vfx8.com/Gallery/Gallery.htm " باشه و از صفحه اول هم قابل دسرسیه تو سربرگ Videos اولین آیکن که عکس یه آرمه و اگه روش وایسی مینویسه Final showreel - summer 2009 رو باید دانلود کنی و البته صفحه اول سایتم یه مدیا پلیر داره که اگه پلیش کنی دقیقا همین شوریلو نشون میده
شد ؟ نه ؟ خیله خب اینم لینک دانلود مستقیم ---> http://vfx8.com/Gallery/19.flv :wink:
نظر درباره کارای دیگه یادت نره !

آخرین ویرایش:
make character to do impossible things

این کار که یکم تاریکه و زیاد خوب از آب در نیومده یعنی زیاد وقت براش گزاشته نشده رو خودتون از سایتم ببینید و نظر بدید لطفا و دربارش حرف خاهیم زد که چه اتفاقی افتاده ....

4O-19.jpg

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
دانلود کردم

اولین باری بود که با اینترنت خونه این مقدار حجم رو دان کردم

اما در مورد کارات

مسئله کفیت و کوتاهی زمانی روی نظر دادن خیلی موثر هست تازه این کارات هم مربوط به دنیای cg میشه و نیاز به دقت داره و با این دو مقوله نظر دادن رو کمی سختر از قبل میکنه

تازه یه چیز مهم تر که من فکر میکردم اونی هست که انتظارش رو دارم اما متاسفانه اون نبود این بود که من به قصد دیدن کلپ تصادف ماشین این مقدار رو دان کردم اما این کار که اصلا توش تصادف نداشت؟؟

ولی توی یه کار دیگه بود که یه ماشین با سرعت میخورد به یه جسم نوک تیز که بعد منفجر میشد

جای کار زیاد داره البته بازم مشکل کیفیت داره دیگه!!!

این کار رو میشه روش بحث کرد و متاسفانه توی ایران اصلا از این حرکت ها تو زمینه انیمیشن های راهنمایی و رانندگی نمیبینیم

میخواستم روال کارت رو برای انیمه این حرکت بگی

فقط در مورد انیمه صحبت کن

در ضمن من یکی از تخصصهام توی همین حرکت ماشینه اما هنوز نتونستم یه برخورد این چنینی رو شبیه سازی کنم

ممنون

living_for_cg

کاربر متخصص مدلینگ
سلام .
تبریک میگم کاراتون زیبا هستن. توی ایران کار vfx با قدرت خیلی کم انجام میشه.اما انگار کم کم داره یک اتفاقاتی میفته. :wink:
خیلی جالب بود. فقط انفجارها از همه بیشتر توی چشم بود که به قول خودت توی کارای بعدی درست میشن.
موفق باشی.

Car Accident

سلام ...

اول از لیوینگ فور سی جی تشکر میکنم به خاطر لطفتون ، کاراتونو دیدم با Zbrush کولاک میکنی ! امیدوارم در آینده با هم کار کنیم ...

دوم آقای ارباب راکتور عزیز ، من ننوشتم Car Crash این Car Accident یعنی حادثه ماشین :wink: مسئله کیفیت رو اول باید بگم که این کارا در کیفیت HD کار شدن ولی تو نت با این کیفیته متاسفانه ، دیگه این مسئله رو به بزرگی خودتون میبخشید تازه تو این کیفیت 5 مگ بود DVDشم میخای دان کنی ؟ :wink:

خب کار دومی که گفتی اینه ؟

4O-01.jpg

این کار مال تقریبا 1.5 سال پیشه که فقط تمرینی ساده بود یادش به خیر !
من تحقیقای زیادی درباره کار کرش کردم و تا اونجا که پیدا کردم فیلم دیدم ولی ، الانم منتظر یه فرصتم که یه تصادف حسابی بپا کنم ، با گردوخاکو ............

درباره انیمیت گفتی حرف بزنیم ، راستی بچه که بودی چقدر ماشین بازی کردی ؟ چقدر این ماشینات با هم تصادف کردن ؟ چقدر تصادفات واقعی بود ؟ چقدر صحنه کند این تصادفارو برا خودت ساختی ؟ اصلا ماشین بازی کردی ؟ !!!!

من نظرم اینه که شرو کنیم و یه تصادف رو بسازیم برای خودمون و تا وقتی که ازش راضی نشدیم ولش نکنیم ، البته من هنوز کارای شمارو ندیدم شما گفتی که یکی از تخصصهات همین کار کرشه میخواستم بدونم شما نمونه کاری چیزی زدی که نشون بدی ؟ ...

آخرین ویرایش:

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام سعید جان

والا ما هم یه چیزایی از مکس بلدیم

این چند تا نمونه کارم هستش که اگه دوست داشتی میتونی ببینی

ماجرای سنگ و چوب (انیمیشن)
یک لوگوی انیمه فقط برای *** مجید آنلاین *** با pf
New* Interior Rendering*
My Room & Interior Rendering
یه کاراکتر کارتونی(اولین کارمه)

اگه کار اولم رو ببینی نوشته کیفیت عالی و کیفیت ضعیف

تازه رندر من هم HD هست که 1.5 گیگ شده بود و با DivX اون رو به 14 مگ رسوندم

پس لازم نیست حتما کارت رو روی DVD رایت کنی !!!

حالا اگه مشکلت مسئله امنیتی هست به کنار ، به من ربطی نداره!!!

درضمن من نگفتم کارم Crash ماشینه که

اگه بلد بودم که از شما سوال نمیکردم

ماشین که قرار نیس تا حرکت کنه کرش هم پشت حرکتش باشه
اول حرکت میکنه بعد حالا اگه راننده چیزی خورده باشه میزنه خودشو نفله میکنه
که به این حرکت Accident هم میگن

من هر حرکتی به غیر از کرش کردن رو میتونم انجام بدم

البته ناگفته نمونه من حرکت ماشین رو با سه تا پلاگین آزمایش کردم که یکیش حرکت رو شبیه سازی میکنه و دوتای بعدی ریل تایم کلید میزنه که هرکدوم معایب خودشو دارن و کامل نیستن

اگه بخوام مسئله رو تخصصی برات باز کنم زیاد میشه

ولی فکر کنم این کلیپی که گزاشتی با هیچی پلاگینی درست نشده و یه حرکت خطی به بدنه و چرخ ها دادی و موقع برخورد عملیات Defrag رو روی بنه اعمال کردی که قابل تحسینه

اما اگه توی یه سکانس بدون کات کردن صحنه؛ ماشین بیاد مثلا یه ترمز دستی بکشه که رئال باشه (با پلاگین البته) بعد با سرعت بخوره به یه جسم و این صحنه رو ایجاد کنه که دیگه ایول داره

نمیدونم منظورم رو میگیری یا نه ولی من یه کار در حال ساخت دارم که یه مقدار رو با کیفیت پایین برای نمونه میزارم
که با پلاگین Mad Car درست شده
که فکر میکنم اشکال اساسی با Reactor مکس داشته باشه واسه همین قصد فرستادن نامه ای به سازنده این پلاگین دارم بلکه تغییراتی رو روش اعمال کنه تا بتونه با Reactor مکس همخونی داشته باشه

زیاد حرف زدم و سرت رو هم درد آوردم سعید جان

اینم از آخرین کارم ... توفه هم نیس ولی چون خواستی برات گذاشتم

پیوست ها

• R_M_Car.rar
    214.6 کیلوبایت · بازدیدها: 8

جدیدترین ارسال ها

بالا