درباره خودم
سلام
ممنون از لطفتون mkf.cgi , pfc designer و amin 4D و البته از اشکالی که تو کارم بود و شما تذکر دادین آقا محمد ممنونم ، اون اشکال رو در نظر داشتم و راه حلهایی هم براش پیدا کردمو دارم روش کار میکنم ، ایشالا تو نمونه کارها یا به قول این کاره ها Demoreel بعدی
درباره خودم اینکه اسمم سعید و کارم جلوه های ویژه ( فیلمو کلیپ قیمت زیر بازار مدت محدود
)
دانشجوی گرافیکم و در حدود 10 سال هس که وارد 3D و انیمیشنو فیلمسازی شدم ولی به طور حرفه ای 3 تا 4 سال
کلیپهایی برای شبکه ها و برنامه های مختلف که اصلا ازشون راضی نبودم غیر از دو تایی که برا پلیس انجام داده بودم و تو سایتم هس ، انیمیشن هم بماند ، دسیاری تو جلوه های ویژه یه فیلم سینمایی برای یه شبکه استانی و کار آخرم دسیار جلوه های ویژه تو سریال در چشم باد که همین الان از شبکه 1 پخش میشه جمعه ها از نمونه کارامه ضمنا اگه DVD همون نمونه کارارو هم شرکتی یا کسی خاست تماس بگیرید
الان از شرکت قبلی بیرون اومدم حالا به دلایلی مثل دانشگاهو ... که بماند ، الان خودم دمبال کارم و البته نه کار تو شرکت ، خودم کار میگیرم ( اگه شما هم کاری سراغ دارین
) کارای جلوه های ویژه ، گروه تقریبا کاملی هم دارم و برای ساخت جلوه های ویژه از نظر من هر چیزیرو میشه ساخت از سند من بگیر تا ایکس من من خواهم ساخت ، البته ممکنه فک کنید یکم آره ! ولی نه
!
دیگه نمیدونم میخاین چی بدونید ...
راستی برا صفحه اول سایتم نظری دارین ؟ ، ... ، دمبال پشت صحنه فیلمای بزرگم هستم اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
با احترام سعید خلیلی