نمونه کارهای جلوه های ویژه گروه vfx8

سلام
این موضوعو برای نمایش نمونه کارهای من درس کردم ، نگاه کنیدو نظر بدین ممنون میشم.
برای اولین کار یه مدل ساده ولی واقعی رو میزارم کا تو مدل پرزهای طناب هم ساخته شده

4O-02.jpg

تاریخ ساخت : 1385
منتظر نمونه های جدید باشید

Amin 4D

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
دوست عزیز بهتر بود کارت رو توی گالری می ذاشتی چون هم جاش اونجاست و هم بچه ها بیشتر روش نظر می دن. حتما یه وایر از کارت بذار. رندرت رو هم اگه یه رندر بزرگتر می ذاشتی که جزئیات بیشتری دیده می شد بهتر می شد روش نظر داد ولی با این حال من از تکسچر کار فوق العاده خوشم اومده.

water car
ماشینی که به حالت مایع هست و تو فیلم این کار تبدیل به ماشین عادی میشه

4O-03.jpg

نمونه کار از سایت قابل دسرسیست

دوست عزیز بهتر بود کارت رو توی گالری می ذاشتی چون هم جاش اونجاست و هم بچه ها بیشتر روش نظر می دن. حتما یه وایر از کارت بذار. رندرت رو هم اگه یه رندر بزرگتر می ذاشتی که جزئیات بیشتری دیده می شد بهتر می شد روش نظر داد ولی با این حال من از تکسچر کار فوق العاده خوشم اومده.

ممنون از نظرتون ولی کارای من فقط 3D یا 2D نیس که تو گالری بره ، کارای من جلوه های ویژس و از اونجا که همینجا قسمت جلوه های ویژس و گالری هم نداره پس کارای من باید اینجا باشه متاسفانه
نمونه فیلم این کارارو میتونید از سایتم دانلود کنید و نیازی به Wireframe کارها من نمیبینم، مگه دلیل خاصی باشه
کار من ساخت جلوه های ویژس و وقتی نمونه کاریو میزارم یا حرفی میزنم باید بتونم بسازمش نه ؟ :wink:
باز ممنون میشم که اشکالات کارهامو یا تصحیحاتشونو بگین
بازم ممنونم ازتون آقا امین

Cut and cure

تو این کار زخم به صو رت اضافه شده و صورت البته متحرکه و کمکم زخم محو میشه و عینک هم تبدیل به عینک یخی میشه

4O-07.jpg

آخرین ویرایش:
Fire and smoke

دود و آتیش تو این کار به صحنه اضافه شده و با حرارت ، نمونه فیلم در سایت هست

4O-08.jpg

3ِD scene

این صحنه کاملا سه بعدی البته تکسچرش از عکسی برداشته شده زرات هوا با Particle flow و گردوخاک با After burn البته این افکتها تو فیلم مشخصتره

4O-05.jpg

mkf.cgi

Member
سلام.
خسته نباشي.
كار هاي جالب و قشنگي كار كردي(سايتت رو كامل ديدم).
غير از پايين بودن سايز همه تصاوير و فيلم ها كه مشكل ايجاد ميكنه تو كار نقد و بررسي آثار به يه مورد كه به نظرم مي رسه اشاره ميكنم.
آلفا در اكثر تركيب هاي انفجار و آتش با عكس واقعي خوب نشده و لبه هاي سياه تاثير آتش رو از صحنه جدا ميكنه.
فيلم هايي هم كه گذاشتي واقعا جالب و حرفه اي به نظرم مي رسن ولي با اين سايز پايين هيچ نظري نمي شه داد.
مي شه گفت كارت تو جلوه هاي ويژه و تركيب تصاوير تا نزيدكاي تيم ملي هم رفته:)
بيشتر از خودت و كارت بگو.. چند وقته كار ميكني؟ اوضاع كاري چطورياست؟

در كل تبريك و موفق باشي.:rose:

Stop time

تو این کار من سعی کردم زمان رو نگه دارم. همه تصویر بدون حرکت ، قطرات رو هوا ، موجها ثابت و ...

4O-10.jpg

درباره خودم

سلام

ممنون از لطفتون mkf.cgi , pfc designer و amin 4D و البته از اشکالی که تو کارم بود و شما تذکر دادین آقا محمد ممنونم ، اون اشکال رو در نظر داشتم و راه حلهایی هم براش پیدا کردمو دارم روش کار میکنم ، ایشالا تو نمونه کارها یا به قول این کاره ها Demoreel بعدی :wink:

درباره خودم اینکه اسمم سعید و کارم جلوه های ویژه ( فیلمو کلیپ قیمت زیر بازار مدت محدود :wink: )
دانشجوی گرافیکم و در حدود 10 سال هس که وارد 3D و انیمیشنو فیلمسازی شدم ولی به طور حرفه ای 3 تا 4 سال

کلیپهایی برای شبکه ها و برنامه های مختلف که اصلا ازشون راضی نبودم غیر از دو تایی که برا پلیس انجام داده بودم و تو سایتم هس ، انیمیشن هم بماند ، دسیاری تو جلوه های ویژه یه فیلم سینمایی برای یه شبکه استانی و کار آخرم دسیار جلوه های ویژه تو سریال در چشم باد که همین الان از شبکه 1 پخش میشه جمعه ها از نمونه کارامه ضمنا اگه DVD همون نمونه کارارو هم شرکتی یا کسی خاست تماس بگیرید

الان از شرکت قبلی بیرون اومدم حالا به دلایلی مثل دانشگاهو ... که بماند ، الان خودم دمبال کارم و البته نه کار تو شرکت ، خودم کار میگیرم ( اگه شما هم کاری سراغ دارین :wink: ) کارای جلوه های ویژه ، گروه تقریبا کاملی هم دارم و برای ساخت جلوه های ویژه از نظر من هر چیزیرو میشه ساخت از سند من بگیر تا ایکس من من خواهم ساخت ، البته ممکنه فک کنید یکم آره ! ولی نه :wink: !

دیگه نمیدونم میخاین چی بدونید ...

راستی برا صفحه اول سایتم نظری دارین ؟ ، ... ، دمبال پشت صحنه فیلمای بزرگم هستم اگه کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم

با احترام سعید خلیلی

آخرین ویرایش:
انفجار قارچی

انفجار کاملا سه بعدی ساخته شده و البته یه ایراد کوچیک داره که mkf.cgi بهش اشاره کردن که البته این ایراد در کارهای بعدی برطرف خواهد شد ...

4O-11.jpg

آخرین ویرایش:

mkf.cgi

Member
سلام
شب بخير.
مي توني بيشتر در مورد اين كارت توضيح بدي؟
مدل سازي و فضا سازي كلا با مكس انجام شده؟ جلوه نور حجمي و آّب رو با چي ساختي؟ مكس؟
چقدر زمان برد رندر گرفتي؟
چقدر زمان برد روش كار كردي؟

به نظرم يكي از جالب ترين كار هات همين نمونه است كه با توجه به سه بعدي بدون محيط خيلي خوب اجرا شده..

...:-<

سلام
شب بخير.
مي توني بيشتر در مورد اين كارت توضيح بدي؟
مدل سازي و فضا سازي كلا با مكس انجام شده؟ جلوه نور حجمي و آّب رو با چي ساختي؟ مكس؟
چقدر زمان برد رندر گرفتي؟
چقدر زمان برد روش كار كردي؟

به نظرم يكي از جالب ترين كار هات همين نمونه است كه با توجه به سه بعدي بدون محيط خيلي خوب اجرا شده..

...:-<

سلام ، شب شما هم ...
مدل پایه مکس بعد رفته تو مودو بعد 1 ماه البته نه همه ماه زمانهای بیکاری مدل با جزییاتو شاخه ها و برگا ساخته شده
با مودو بیشتر با مودو تکسچر شده و سایه ها تو مکس با رندر در اومده و رندرش mental ray بود
دیگه ... قاسدکها و گردو خاکا که زیاد تو چش نیس ولی تو فیلم و مخصوصا فیلم با کیفیت قشنگ معلومه با مکس در اومده با Particle flow
از اونجا که من سیستم زیاد قوی نداشتم :wink: آبشو یعنی رودخونشو ثابت گذاشتم و فقط متریال رودخونرو داره یه رودخونه در حال حرکت که بازتاب محیط روش زیاد معلوم نباشه ولب حضور داشته باشه
دیگه ... آها بعد همه این کارا برا طبیعی شدن کنار رودخونه خز گذاشتم مهم نیس که کسی که میبینه متوجه اون خزا بشه مهم اینه که نبودش احساس نشه نه ؟
چن تا بوته هم با Speedtree بهش اضافه کردم نور آفتابم تو After Effect در اومده دیگه همین دیگه ...
کلا کار قشنگی شد که به خودمم چسبید ، حدود 3 ماه بود روش کار میکردم ولی اوقات بیکاریمو ، برا یه سفارش باید این کار تو به هفته حاضر باشه !!! البته باید ، حالا یکم دیرتر ... :wink:

ضمنا مکس مگه چشه ؟ هم آب میسازه هم نور حجمی :wink:

آخرین ویرایش:
جلوه های ویژه !

سلام
من این موضوع رو تو قسمت جلوه های ویژه نوشته بودم چون این کارا کارای جلوه های ویژس نه کارای سه بعدی ! مدیریت محترم سایت اینطور تشخیص دادن که این کارا فقط سه بعدین و این مبحث رو منتقل کردن به گالری کارهای سه بعدی !
شما کار جلوه های ویژه رو چطور تعریف میکنید ؟ یه کار دو بعدی افتر افکتی ؟ یه ترکیب ساده با پریمیر ؟ یا قسمتی از یه فیلم واقعی که با رایانه ساخته شده چه دو بعدی و چه سه بعدی ؟
به هر حال از مدیریت ممنونم چون اینجا بیننده بیشتری احتمالا خواهد بود ولی کار من جلوه های ویژس و 3d تنها نیس ، سپاسگزارم ...

آخرین ویرایش:
مرد نامرئی !

تو این کار آقایی که تو بک گراندن مردن و هنوز روحشون اون دنیا تشریف نبرده با تعجب دارن به خودشون نگاه میکنن :wink: !

4O-13.jpg

کسایی که تازه میان و کارارو میبینن لطفا همه کارارو ببینید ، تو صفحه های قبلی هم کار هست ، ممنون
راستی نظر هم بدید

آخرین ویرایش:

CG_Master

کاربر متخصص انیمیشن
سلام سعید جان

ورودت به سایت رو تبریک میگم

کارات رو دیدم

زیبا و عالی در حد طبیعی

میشه در باره کارت (Car accident) یه مقدار توضیح بدی

توضیحات اگه میشه بیشتر باشه

ممنون

به سلام blue Eagle خودمون ! چطوری آقا ؟
من که کاراتو تو اون یکی سایت دیدم نظرام رو هم گفتم .
ولی راجع به ماشینی که از آب ساخته میشه هیچی دستگیرم نشد ! کیفیت فیلم هم خیلی پایین بود . انگار فقط یه ماشین بود که داره لبه آب میرونه و آب رو میفرسته هوا ! همین !
یه فیلم بهتر یه چیزی که لا اقل بفهمیم چی شده داری ؟

موفق باشی .

ps: راستی خوشحال شدم اومدی حالا دیگه خودم (تقریبا) تنها نیستم واسه جلوه های ویژه ی سایت . :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا