نمونه کاراتون را بزارید اینجا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mandana

Active Member
کورل جان خسته نشی برادر؟ربطش اینه که میشه کارها رو اینجا با راحتی بیشتر مدلسازی کرد بعدش برد توی مایا و روش کار کرد.
و در ضمن.اون صلیبی که اول موقع اجرای برنامه میاد دیدی؟اونو با ورک فلو در مایا ساختن.یعنی در زد براش مدلینگ شده بعد توی مایا برجستگیهاشو بهش داده.به نظر منکه واسه مدلینگ دست آدم رو واقعا باز گذاشته.
در ضمن اگه فکر می کنی زد براش چیز قابل عرضی نداره...اینو یه نگا بنداز:
http://www.pixologic.com/zbrush/community/community-gallery.html
شاید نظرت عوض بشه.موفق باشی.بچه ها من تازه کارم اما این کارهاتون خیلی قشنگ بود
قربان همگی
آبتین

مدير شركت بين المللي سروش جم مهدی اسماعیلی (228324 تهران ) و ايجاد بزرگترين گروه انيماتور در ايران :
بسم الله الرحمن الرحيم
ايران كشوريست پهناور با استعدادهاي فراوان كه با وجود تحريم هاي مختلف جهان غرب ، و نگرش نابخردانه ابرقدرتها ، هر روز در راه پيشرفت و تعالي حركتي سريع و شگفت آور دارد .
در اين مسير همراه شدن با جريان پيشرفت بسي سخت اما سهل است ؛ با علم و همتي كارساز سهل بودن آن قابل لمس است .
پيشرفت هاي علمي و نظري دانشمندان ايراني قابل كتمان نيست اما در اين راه ضعفهايي ملموس ديده مي شود و آن اين كه :
به اجرا درآوردن دستاوردهاي علمي _ نظري گاميست مهم در اين جريان .
ضعف سرمايه گزاري دولت مردان و نبود فرهنگ عالم محوري و نتيجتاً جايگزين شدن سرمايه دوستي به جاي علم دوستي ، ضعف زيرساختهاي اقتصادي را ناشي شده است البته مي شود دلايل بسيار زيادي را مطرح كرد اما دير صبايي است كه در اين كشور آريايي منش ِ علم پرور، هنجارهاي ناعمل گرا در پوششي از شعارهاي كليشه اي ضربه اي محلك بر پيكره عمل گرايي وارد نموده و موجبات توهم زايي و دوري از واقعيت ها را فراهم آورده و اين جاست كه خفتقان غفلت به بيداري بيدارمنشان نيازي بس عميق داردند.

ناهمساني و ناهمگوني با تكنولوژي كارآمد و علوم صنعتي روز پوششي غفلت انگيز بر كالبد جامعه آرزو پرور ِ دور از آرزوست .
دست يازيدن بر قطار پيشرفت هاي ديگران راهكاري درست نيست ؛ بايد بر آن قطار سوار شد و برهه اي از زمان مسافر آن قطار بود ، تا جايي كه آن قدر مسافران هم مسلك زياد شوند كه به تدريج خود نيز به صورت جزعي تفكيك ناپذير از اين قطار پيشرفت شوند و آنگاه است كه مي توان انتظار شعارهاي مالكانه و امروزي را داشت .
ليكن صاحبان انديشه و خرد بدانند كه جاي ، جاي عمل است .
اين چرخه پيشرفت اعضاي گوناگوني دارد ماهم به نوبه خود و با رسالت انديشي ، راهكارهاي زيادي براي ابعاد كلان و جزئي داريم و متناسب با زمان به ايرانيان متمدن و آنانيكه گوشي شنوا و دستي توانمند دارند ارائه خواهيم داد .
از اين چرخه تبليغات و رسانه هاي جمعي بازويي قدرتمند در جهان تكنولوژيك است و ايران جايگاهي نه چندان مناسب در اين مقوله دارد .
اينك با صداي رسا مي گوييم :
اولين گروه تخصصي انيماتور كه قسمت اعظمي از شالوده تبليغات را تشكيل مي دهد در ايران در حال تكميل شدن است و ما با نگاهي به آينده به دنبال گرفتن نبض تبليغات در جهان اسلام و در نهايت در كل دنيا هستيم و اين هدفي دست يا فتني است اما با همتي بزرگ و كياستي بر گرفته از الهام الهي .
1. در اولين قانون بنيادي استراتژيك راهبردي ِ اين سيستم به دنبال تقويت هر چه بيشتر گروهاي تحقيقاتي خواهيم بود .
2. در مرحله بعدي تكميل گروه تخصصي مد نظر خواهد بود .
3. در اين مرحله ما اجراي ايدئولوژي و اهداف از پيش تعيين شده را رهبري خواهيم كرد .
4. در تمام مراحل نياز به مشاورين به وضوح حس مي شود .
5. در نهايت متناسب با زمان پذيراي طرح هايي هستيم كه موجبات گسترش را فراهم آورد .

در پايان از تمام كساني كه به نوعي با اين شبكه بزرگ توان تعامل و همكاري را دارند دعوت مي شود تا همپاي ما بنيانگذاران اين جريانِ نه آنقدر جديد ، بلكه فراموش شده حركت كنند (([email protected] و با تحمل رنج امروزي لذت رسيدن به نتيجه آينده را صحيم شوند. (پیام بگزارید)
سخن بسيار است و زمان نيز بسيار اما سخن در ، گاه و زمان خود تاثير گزار خواهد بود .
از اين پس لحظه به لحظه منتظر وصل شدن دور شدگان اين جريان هستيم .
ادامه دارد ............................................. (پیام بگزارید)

والسلام عليكم مسئول گروه انیماتور . دانیال اسماعیلی
[email protected]

پیوست ها

• Untitled-3.jpg
    Untitled-3.jpg
    95.7 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • M1.jpg
    M1.jpg
    198.9 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • m2.jpg
    m2.jpg
    245.6 کیلوبایت · بازدیدها: 1
مدير شركت بين المللي سروش جم مهدی اسماعیلی (228324 تهران ) و ايجاد بزرگترين گروه انيماتور در ايران :
بسم الله الرحمن الرحيم
ايران كشوريست پهناور با استعدادهاي فراوان كه با وجود تحريم هاي مختلف جهان غرب ، و نگرش نابخردانه ابرقدرتها ، هر روز در راه پيشرفت و تعالي حركتي سريع و شگفت آور دارد .
در اين مسير همراه شدن با جريان پيشرفت بسي سخت اما سهل است ؛ با علم و همتي كارساز سهل بودن آن قابل لمس است .
پيشرفت هاي علمي و نظري دانشمندان ايراني قابل كتمان نيست اما در اين راه ضعفهايي ملموس ديده مي شود و آن اين كه :
به اجرا درآوردن دستاوردهاي علمي _ نظري گاميست مهم در اين جريان .
ضعف سرمايه گزاري دولت مردان و نبود فرهنگ عالم محوري و نتيجتاً جايگزين شدن سرمايه دوستي به جاي علم دوستي ، ضعف زيرساختهاي اقتصادي را ناشي شده است البته مي شود دلايل بسيار زيادي را مطرح كرد اما دير صبايي است كه در اين كشور آريايي منش ِ علم پرور، هنجارهاي ناعمل گرا در پوششي از شعارهاي كليشه اي ضربه اي محلك بر پيكره عمل گرايي وارد نموده و موجبات توهم زايي و دوري از واقعيت ها را فراهم آورده و اين جاست كه خفتقان غفلت به بيداري بيدارمنشان نيازي بس عميق داردند.

ناهمساني و ناهمگوني با تكنولوژي كارآمد و علوم صنعتي روز پوششي غفلت انگيز بر كالبد جامعه آرزو پرور ِ دور از آرزوست .
دست يازيدن بر قطار پيشرفت هاي ديگران راهكاري درست نيست ؛ بايد بر آن قطار سوار شد و برهه اي از زمان مسافر آن قطار بود ، تا جايي كه آن قدر مسافران هم مسلك زياد شوند كه به تدريج خود نيز به صورت جزعي تفكيك ناپذير از اين قطار پيشرفت شوند و آنگاه است كه مي توان انتظار شعارهاي مالكانه و امروزي را داشت .
ليكن صاحبان انديشه و خرد بدانند كه جاي ، جاي عمل است .
اين چرخه پيشرفت اعضاي گوناگوني دارد ماهم به نوبه خود و با رسالت انديشي ، راهكارهاي زيادي براي ابعاد كلان و جزئي داريم و متناسب با زمان به ايرانيان متمدن و آنانيكه گوشي شنوا و دستي توانمند دارند ارائه خواهيم داد .
از اين چرخه تبليغات و رسانه هاي جمعي بازويي قدرتمند در جهان تكنولوژيك است و ايران جايگاهي نه چندان مناسب در اين مقوله دارد .
اينك با صداي رسا مي گوييم :
اولين گروه تخصصي انيماتور كه قسمت اعظمي از شالوده تبليغات را تشكيل مي دهد در ايران در حال تكميل شدن است و ما با نگاهي به آينده به دنبال گرفتن نبض تبليغات در جهان اسلام و در نهايت در كل دنيا هستيم و اين هدفي دست يا فتني است اما با همتي بزرگ و كياستي بر گرفته از الهام الهي .
1. در اولين قانون بنيادي استراتژيك راهبردي ِ اين سيستم به دنبال تقويت هر چه بيشتر گروهاي تحقيقاتي خواهيم بود .
2. در مرحله بعدي تكميل گروه تخصصي مد نظر خواهد بود .
3. در اين مرحله ما اجراي ايدئولوژي و اهداف از پيش تعيين شده را رهبري خواهيم كرد .
4. در تمام مراحل نياز به مشاورين به وضوح حس مي شود .
5. در نهايت متناسب با زمان پذيراي طرح هايي هستيم كه موجبات گسترش را فراهم آورد .

در پايان از تمام كساني كه به نوعي با اين شبكه بزرگ توان تعامل و همكاري را دارند دعوت مي شود تا همپاي ما بنيانگذاران اين جريانِ نه آنقدر جديد ، بلكه فراموش شده حركت كنند (([email protected] و با تحمل رنج امروزي لذت رسيدن به نتيجه آينده را صحيم شوند. (پیام بگزارید)
سخن بسيار است و زمان نيز بسيار اما سخن در ، گاه و زمان خود تاثير گزار خواهد بود .
از اين پس لحظه به لحظه منتظر وصل شدن دور شدگان اين جريان هستيم .
ادامه دارد ............................................. (پیام بگزارید)

والسلام عليكم مسئول گروه انیماتور . دانیال اسماعیلی
[email protected]

پیوست ها

• Untitled-3.jpg
    Untitled-3.jpg
    95.7 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • M1.jpg
    M1.jpg
    198.9 کیلوبایت · بازدیدها: 0
  • m2.jpg
    m2.jpg
    245.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

kain_ir

Member
ممنون از نظرتون. این کار کمتر از 1 ساعت زمان برد ( البته من وقتی کار میکنم حواسم به ساعت نیست):d

snake32d

Member

البته ديگه ساعت يك شب بود خوابم داشت ميگرفت نتونستم بيشتر روش كار كنم:)

خيلي بيشتر ميشه روش كار كرد

ghassem fahany

New Member
head sculpturing with some texture

:) اولين كارم با زي براش
زياد روش كار نكردم . كاراي بعدي حتمآ بشيتر روشون كار ميكنم
2005300230265478106_rs.jpg

پیوست ها

• z-brush-head-sculepter.jpg
    z-brush-head-sculepter.jpg
    65.2 کیلوبایت · بازدیدها: 9

ghassem fahany

New Member
خوب شده ولی Specular Map براش بزاری بهتر میشه

ممنون بابت پيشنهاد
دوست عزيز كل كار در زي براش انجام شده. از رندر خود برنامه استفاده كردم
ميخاستم زياد پوست براقي نداشته باشه.برا همين از
peculare/speculare cruves
با شدت و مقدار خيلي كم اس تفاده كردم

corel

Active Member
نقد محتوا

:) اولين كارم با زي براش
زياد روش كار نكردم . كاراي بعدي حتمآ بشيتر روشون كار ميكنم
2005300230265478106_rs.jpg

با سلام

دوست من حتم دارم که برای این کار زحمت زیادی کشیدی.

البته من با zbrush کار نکردم ولی با Maya و 3D Max چرا(و تو مایا کاراکتر هم ساختم به لطف خدا)

ولی اینو به طور کلی عرض می کنم،

ما ایرانی هستیم و مسلمان و بنابراین از دو جهت دارای فرهنگ و تاریخچه و سطح تفکر عمیق و غنی هستیم.

بنابراین فکر می کنم نباید مشکلی این اروپائیها و آمریکائیها با اون مواجهند و اون کمبود سوژه های قشنگ هست رو داشته باشیم(که نداریم الحمد لله)

اونا خیلی وقتا انیمیشنهای قوی می سازند که از لحاظ فنی و حتی گرافیک در سطح عالی هست،

اما به لحاظ محتوا خیلی کمرنگ و نسبتا ضعیف هستند، یا داستان های پیچیده در هم و برهم دارن.

اما ما که نباید مشکل اونا رو داشته باشیم! ما فقط از بخش مثبت علم اونا استقبال می کنیم و بخش های منفی رو می ذاریم کنار.

بنابراین به عنوان یه برادر یا دوست یا هم فارومی(!) به شما پیشنهاد می کنم که کمی هم وقت بذارین رو سوژه های قشنگ و امیدوار کننده و خدا پسند(نه مثلا هیولاهای مختلف و بعضا تخیلی) اونوقت بازتاب برتری اون رو در وجود خودت و مشتریانت حس می کنی.

به امید دیدن آثار زیباتر و پر محتوا تر از شما در آینده انشاء ا... .

محسن

Mandana

Active Member
به نظر من هرکس هرچیزیز دوست داره میتونه طراحی کنه.ممکنه کسی به ساخت رستم و سهراب علاقه داشته باشه یکی به ساخت هیولاهای ژاپنی.و ایرادی هم از هیچ کدوم نمیشه گرفت.این رفتار هم بجز اینکه کسی دیگه نیاد طرح بذاره نتیجه دیگه ای نداره.
و حالا سوال من: من وقتی با زداسفر میخوام سر طراحی کنم بعد از اینکه آداپتیو اسکین بهش میدم نمی دونم چرا دارای فرورفتگی های بدی روش میشه.در حالی که من اصلا اسفرها رو نچرخوندم.اگه کسی میدونه به منم بگه
ممنون

corel

Active Member
با سلام
خدمت دوستمون آبتین عرض کنم که فکر نمی کنم صحبت من حالت تهدید داشته باشه.

حرف من تو اون کسی که باید تاثیر بذاره، تاثیر خودشو می ذاره و این تحمیل نیست، بلکه به اشتراک گذاشتن عقاید هست.

و یه ارتباط منطقی و البته قلبی. کسی که قبول کنه می تونه روش خودش رو کمی تغییر بده که بنده هم عرض کردم که منتظر کارهای بعدی ایشون هستیم.

و اگر هم ایشون یا هر شخص دیگه ای به صحبت من یا شما توجه نکنه، خوب کسی نمی تونه جلوشو بگیره.
باز هم تشکر از دوستان که عقایدشون رو بیان می کنن.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا